Fluturasi de martie-aprilie 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui wmagnolia

Dorinut@ si eu sunt cu diabet gestational si la regim dar nu ti la-as recomanda. Eu imi masor glicemia la o ora dupa fiecare masa. De exemplu azi la o ora dupa micul dejun aveam 8.0. Limitele normale sunt 7.8 . Deci am avut surplus is la dejun nu am mancat decat 1 cana de lapte cu 3 biscuiti Ravita si 60 de grame somon. Problema e ca trebuie sa iti cantaresti toate alimentele.
Zici ca mananci numai fructe la masa de seara. Depinde si cate fructe mananci . Eu de exemplu nu am voie decat un fruct atata intre mese.
Si depinde si de cantitate. Ca am cantar si le masor: numai 50 g orez sau 50 g paste fainoase. Sa stii cand le pui in farfurie portiile par foarte mici.
Deci regimul e foarte restrictiv si sunt sub supravegerea constanta a unui medic si a unui nutritionist ca nu fac totul dupa capul meu.

Asteptand o minune 6+months

Wmagnolia, ce greu trebuie sa va fie!.Eu de regula am glicemia ff mica, dar chiar sunt curioasa acum la ce nivel a ajuns cu dezmatul asta culinar al meu... Marti am rezultatele..parca am un stres asa

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

azi la 6 ma duc si eu la doctora mea cu analize, dar poate imi face o surpriza si-mi face si eco..ca tare mi-e dor de buburuza mea, am aproape o luna de cand n-am mai fost..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

wmagnolia, doar un fruct? pe mine ma lasa sa pap 400 de fructe... 200 de grame la gustarea de dimineatza, 100g dupa pranz si 100g la gustarea de dupa-amiaza...
tu pastele le masori fierte sau inainte de fierbere...?

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stefy deci cat ai pus 3,800 gr ???

eu m-am umflat la stomac cat un purcel cat am papt..:)) acum stau sa se aseze sa ma pot pune la nani.....ca m a luat un somn.....s fii'mea ma tot pune sa ii citesc povesti :))))

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

HELLO!!! IN ULTIMELE 2 LUNI 3.800 ...TI SE PARE PUTIN??? SAU EXAGERAT DE MULT??? TU CARE AI PUS IN 8 LUBI UN GRAM SI-UN PIC

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 31+

stefy pai in 2luni nu e mult app 4 kg. e numai bine. o crestere in greutate echlibrata , de fapt era echlibrata daca punea cate 500 gr/sapt nu mult o data . eu acum am inceput sa au 500 gr/sapt si sapt asta am pus 700 gr.

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

simo stai linistita, depinde de organism... eu si acum am glicemia de dimineata pe nemancate la limita minima sau sub
wmagnolia, mie mi-au spus la spital sa nu ma ingrijorez doar de o valoare mai mare (e drept max. a fost 7.5)ci sa vad cum sunt si celelalte...la 2 ore dupa masa cum iti iese..?

69/11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:

nah stati sa va incurajez eu putin, mamici de bb1.....fii'mea doarme de la 4 luni (sau mai devreme.... ) toata noaptea legata....nu am stiut/simtit cand i au iesit dintisori, masele, decat ii descopeream in gurita, etc, etc....deci nu va lasati speriate. sunt bebei si bebei...

AMR 7 s !!!

Waw exista asa ceva??? eu de cand am nascut nu cred ca am avut o noapte in care sa doarma cap coada...de dureri de dinti si colici nu mai va zic cat a tras mititica.

Eu pozele nu le-am sters din picassa sunt vreo 7 poze in albumul meu.Dc?

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

daca nu ar fi fost asa , nu mai aveam curaj sa mai fac un bb.
sz nu mai vedeam albumul tau.

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

si eu am pus tot pe acolo ..vreo 12 kg..si da, se vad si la fata, si pe fund si la picioare ar fi culmea sa nu se vada, ca doar nu e un kg doua..dar sincer nici n-am timp sa ma analizez prea mult in oglinda si nici nu-i vad rostul acum, ar fi un stres suplimentar inutil..eu nici dupa nastere la prima sarcina n-am avut stresul kg, nu stiu daca ma credeti dar ced ca prima oara m-am urcat pe cantar la vreo luna doua, n-am avut curiozitatea sa vad atunci imediat cat am dat, era ultimul lucru la care ma gandeam..iar kg s-au topit mai ceva ca inainte, fara sa-mi bat capul, oboseala si efortul au lucrat mai repede decat orice sala sau dieta..
asa ca stati linistite, doar n-ati pus nici una de pe aici ( sau cel putin eu n-am auzit) 30 kg sau mai stiu eu cat incat sa fie periculos pt voi si pt bebe..si eu zic ca o mamica care pune in limite normale in sarcina ajunge inapoi la "normalul" fiecareia fara probleme..

te . pai mami tu ai ocupatie nu gluma de asta nu ai timp de pierdut cu kg....
cu imediat dupa ce am nascut, am "descoprit" in spital un cantar pe hol

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

ailed_dota imi cer scuze poate ca s-a inteles gresit : am voie un fruct pe gustare. Adica am 3 mese principale pe zi si trei gustari ( snak). Si la gustarile astea am voie doar un fruct: un mar , o portocala. Deci in total 3 fructe pe zi. Si nu am voie sa le combin cu mesele principale. Deci nu ma pot indopa la o masa ci trebuie sa le spatiez in timp. De exemplu, la pranz am un castron de ciorba si peste 2 ore o portocala.
Eu imi iau glicemia de 4 ori pe zi si de regula dupa micul dejun e cea mai ridicata valoare.

Asteptand o minune 7+months

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

dorinut pune si tu pozici noi.

stefy, nu vreau sa te descurajez dar o data aparute vergeturile.... uitate la pozele mele cum arata burta mea a fost una nevinovata la inceput

AMR 7 s !!!

bbyasmi, ti-am vazut pozele ce burtica mica si tu esti asa slaba....

ma mir ca nu se vad kg si la mine ca doar nu sunt 2-3 kg puse probabil la mine de la 10 in sus de vad :))
nu ti se pare fff joasa burtica??? oare de ce o fi asa??? cand stau jos o tin pe pcioare

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

simo stai linistita, depinde de organism... eu si acum am glicemia de dimineata pe nemancate la limita minima sau sub
wmagnolia, mie mi-au spus la spital sa nu ma ingrijorez doar de o valoare mai mare (e drept max. a fost 7.5)ci sa vad cum sunt si celelalte...la 2 ore dupa masa cum iti iese..?

69/11

Wow, m-ai speriat...Deci dc nu faceai testul acela de toleranta la glucoza tu nu stiai daca poti face sau nu diaetul asta gestational...Stii de ce zic, pt ca eu fac copiii destul de mari si mereu m-am intreat de ce...sa nu fie si asta cauza. Poate ar fi treuit sa fac si eu testul asta

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput