Fluturasi de martie-aprilie 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Deea, de Piata Valea Ialomitei am luat. Eu n-am avut probleme sa mi se ridice burtiera la nici o nastere. La primele doua am avut cum e cea de sus din poza, o sa le iau pe amandoua cu mine oricum. Cea cumparata acum e cea roz. AM pus si 2 cu burtica.
Va pup, merg la biserica.

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE SF. ION!!!

La anul pe vremea asta eu cu madutza chefuim

Dragele mele, eu lucrez cu drag si spor, tot prin Bucuresti, ...v-am citit, a vazut pozisoare cu burtici care mai de care. De vestile de la eco ce sa mai spun? Va felicit din suflet, ma bucur ca suntem bine cu toatele, ...sper ca si strumphysa-si revina si sa intram pe ultima 100 de metrii cum s-ar spune ...toate. Nu vreau sa pierdem nici o burticuta ...pe drum.

Asa cum spunea si mandreeacastazi mai pe seara ajung la eco, dar tirziu in noapte revin cu vesti, sau chiar simbata...depinde cit de obosita ma simt cind ajung acasa. Sunt curioasa cit cintareste bebelina mea, daca mai are dubla circulara ...etc
pisumicfelicitari pentru casuta! Superba!
simonacip si bb_yasmi pup bb grasi, pai voi sa va faceti griji?? se poate?
Burtici nu va suparati ca nu amintesc de fiecare in parte, dar nu am talentul acesta...insa va citesc cu mult interes pe fiecare in parte...chiar daca nu fac referiri la fiecare
Multumesc pentru ...intelegere!!!
p.s. revin in miez de noapte sau maine dimineata

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Dorinutza dar cate nu ii spun..acum sa nu se inteleaga ca ma violeaza..dar asa l-a apucat pe el acum sau unde nu mai am eu chef caci sincer eu sunt aia stresata rau

dar de sani am scapat in ultimul timp..i-am spus ca daca ma mai dragaleste mult la ei o sa iasa lapte si i-am spus exact cand ii pupa..vai ce reactie a avut....

Simona pai si la al meu tot slabele ii plac
off ce am mai patit cu el anul trecut cand am inceput sa ma ingras
desi chiar tineam o dieta...ajunsesem sa ne certam.....
lui ii place sa stea mai mult la baie si uneori isi ia albume cu foto de-al nostre din tinereta
odata a iesit rosu la fata din baie si eu da ce ai baiete ai plans....ei nu dar tu nu te vezi cum aratai in pozele astea?!
pai cum sa arat ...aVEAM SI eu 22-24 de ani si putin peste 40 de kile

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

neata burtici
azi va servesc cu sau macar o
este si ziua puiului meu, il cheama si Ioan pe langa Vlad..sa ne ajute Dumnezeu sa fie sanatos si norocos, la fel cum doresc fiecareia pentru pruncisoriul sau pruncisorii din burtica

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

simonacipburticuta frumoasa... arati tare bine, pe cuvint...unde sunt kg? Briu ca al tau(asa il numesc eu)port si eu acasa doar, ...
Mi-am schimbat si semnatura, ..Doamne nu am mai fost la eco de la 21 s si 3 zile

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Casuta noua

------------------------------------------------------------------------------------------
32+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 7 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Catank si tu sa vii cu vesti bune!
si mie imi pare rau ca s-a suparat Strumfy, caci eu suparata o simt..mai ales din ultimul mesaj...dar nah, acum fiecare cum ii e firea
hai mai Strumfule mai zi ne ceva de bebelina..parca ai facut analize si eco
si zi ne si de matzoi..l-ai mai altoit

intru sa vad pozicile cu centura si apoi plec de aici
sa aveti o zi frumoasa in suflete , chiar daca afara e frig si la bucuresti parca si ninge...sau se scutura din pomi

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

miki1979 La multi ani puiului tau!Sa fie sanatos, si sa-ti aduca numai bucurii in viata!

Daca faci cinste cu un vin fiert eu vin, ...atit imi este de pofta, ...

Mergi la inceput

deea Doamne ajuta sa am motiv! sa pot bea si eu o cescuta de vin viert, un pic, pic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Mai ce fete harnice azi !
La multi ani Ioanelor si Ionilor din familiile voastre!
Azi ma simt asa de pleostita si obosita!Nu prea am dormit azi noapte! Plus ca burtosu mi se pare de o tona si bebelina de cand m-am trezit aproape in continuu tzup, tzup prin burtica. Sotul mi-a zis ca si azi noapte atunci cand am mai prins eu cate un pui de somn s-a miscat in burtica destul de mult.
M-as pune sa dorm din nou, dar mai bine ma duc la biserica.Poate dupa.Si azi trebuia sa o ajut pe mami cu ceva da parca is o leguma.
Lalely mie imi curge sange din nas la cateva zile de vreo 2 luni, de gingii nu mai zic de vreo 4 luni, dar este normal din cauza hormonilor.
V-am pupicit!

Feli cu Miriam in burtica 32 +
AMR 8S

Mergi la inceput