Mamici inimoase de Constanta*138*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

heii, astea-s de cateva zile, n-ar incapea in frigider

Legat de subiectul casa, pe noi ne-a sfatuit cineva ca e bine sa ai casa mai departe de oras cand sunt copii mai mari, cat sunt mici sa-i poti duce la activitati...
Vladis spunea candva ca s-ar desparti cu greu de cartierul ei.
Eu stau la marginea satului si imi e greu ca trebuie sa ies cu masina pt orice chestie. Am de 2 luni un magazin la 100m dar e doar cu produse ambalate( bauturi, conserve), nimic proaspat.

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Georgi: perfect de acord cu fetele. Eu nu m-am plans pana acum, ca am stat acasa si am avut timp sa le fac eu, dar sa ma vezi cand incep munca, o sa fie dezastru. Cand te vad vad asa entuziasmata, imi aduci aminte de mine cand ne construiam casa, insa acum mi-a mai scazut elanul, am renuntat la multe de cand ne-am mutat, nu ne mai plimbam asa mult, ca nu-ti permiti sa pleci toata ziua in oras si sunt cheltuieli mult mai mari ca si suprafata e pe masura.Pe al meu sot il enerveaza la culme bagatul in centreala, un alt inconvenient, nu stiu cand vor ajunge gazele si la noi.
Nu spun ca sunt si avantaje, mie mi-ar parea tare rau sa ne mutam ca e casuta noastra draga, in care am pus suflet, in fiecare coltisor construit, avem spatiu, este liniste si e si mama la 30 de metrii.
Astea sunt in mare, vorbim mai multe cand ne intalnim

La capitolul mancare si eu sunt in pana de idei si de cand cu raceala nu mai am pofta mai deloc, dar trebuie sa fac ca baietoii mei ma mananca pe mine

Abia astept sa-mi spuneti cum este la Zumba.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Salutareeeee imi plac subiectele zilei si incep cu bucatariseala si eu am o ciorba ca a ta Lulu cu aripioare facuta acum si o tocanita cu cartofi si aripioare in curs dar ai dreptate si cu varza si cu fasolica le tin pe lista de asteptari.
Acum cu casa aveti dreptate ca este greu sau mult mai greu ca la oras eu am ap cu 3 cam asa ca nu ma gandesc la un schimb pt o casa ci sa achizitionam o casa tot in Valu pentru noi si ap sa ii ramana lui Rares dar daca om reusi ramane de vazut si normal ca vom face si naveta si noi si el si curatenie doar in week end etc dar ne dorim f mult o casa pt ca noi de ex mergem in fiecare duminica la parintii nasei la Valu doar pt a fi la curte mai un gratar,mai o ciorbita mai o gura de aer.
Distractie placuta la Zumba eu nu ma pot baga inca la asa ceva pt ca nu am nici bona,nici banuti, imi caut si job o sa incep si sesiunea poate mai pe la vara.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2242
asa ca nu ma gandesc la un schimb pt o casa ci sa achizitionam o casa tot in Valu pentru noi si ap sa ii ramana lui Rares
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Si de tine imi place azi ca deja te gandesti asa departe....

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

uitasem de Ariel.Mie pernutele nu imi plac deloc,iar cel lichid pt pete eu am pus pe pata direct si mi-a ciuruit materialul asa ca atentie.Eu folosesc Persil acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

fetele,asteptam impresii de la zumba!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

m-am repatriat eu acasa,ca de azi de dimineata eram in deplasare cu fi-mea..
lulu eu sunt multumita de ariel si am incercat si pernutele.Cele verzi sunt pentru rufe albe,iar cela move sunt pentru toale colorate si chiar sunt ok
georgi totusi,e mai bine la casa..vara la umbra intr-un balansoar,copii se pot zbengui in voie in curte si obosesc mai bine iar seara iti poti face linistita de cap cu sotul fara sa fiti deranjati,si unde mai pui ca daca vrei si tu un gratar,nu mai omori un cartier intreg cu mirosul,ci doar 3-4 vecini .Ai sa te obisnuiesti si cu naveta,nu e prea placut la inceput,dar te vei obisnui
miha mai am ceva resturi de ieri,asa ca sa manace ce or gasi in frigider si maine sa vad ce incropesc de mancare
ledi pai in cazul asta la vara punem de-un gratar la mine si copii la locul de joaca
simo dec are centrala aveti?pe lemne sau se poate si carbuni?offf eu am gazele in fata poortii la la cat ma costa,cred ca mai trece o juma de am pana ma bransez la ei

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batmanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui kim222

edit Batmanita..nu se fac inscrierile pe 1???

...stiu ca nu-s Ana dar iti raspund si eu NU,azi a fost prima zi oficiala de inscriere
Asa a fost anul trecut cand inscrierile au inceput cu 1 februarie.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

mersi gabi
si mama s-a mutat la casa cam de 5 ani dar ar vrea sa o vanda,tot timpul apare cate ceva reparat,iarna ii este greu cu focul.
voi ati vorbit de mancare eu o sa va spun ce ma facut la desert , gogosele.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

cris ,eu vin..daca ma inviti vin...

batmanita,mi-ai facut pofta de gogosi..dar cum sotu e la regim,am interzis la a gati chestii din astea bune,ca moare pe aci de pofte si-l sustin,deh.Eu am pus de-o ciorbita pt David,ca pestele l-am mancat mai mult eu..el a mancat mai mult orezul cu legume

Eu am folosit multa vreme persil sensitive,ca are David probleme cu pielicica,am de ceva vreme ariel,nu mi se pare fantastic,ca in reclama asa,petele tot cu vanish le scot.

Distractie placuta la zumba..Mai spre vara ma va apuca si pe mine amocul ca tre' sa dau burtica jos,dar pana una alta vegetez cand nu am treabaProbabil atunci ma voi apuca iar de pilates,desi parca ma vad iar plansa si cu ganduri de dus la psihiatru,ca la noi verile sunt cumplite,ma ia groaza gandindu-ma la perioada de vara,cand toti ies la plaja,la plimbari,se distreaza,iar eu imi pierd mintile inchisa in casa cu copilul vai de el,de-am ajuns sa-mi fie groaza de perioada de vara si de caldura..

pupam trupa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La noi la scoala (deja spun la noi),pe 1 se fac inscrierile..Crix am hotarat ..scoala 29 .Sanatate sotului tau!
La Brick am incerc at ..nu au ..si vad ca nici voi nu stiti..
Am fost si noi la film 3D la Aventurile lui Sammy..suuuper!!!!

La casa ne mutam si noi cam in 2-3 luni..cel putin asa sper, vis a vis de Boreal..dar ne-a mancat actiunea toti neuronii!!!!
Cat priveste naveta..cunosc pt ca am locuit 9 ani in California..dar nu se compara cu stresul de aici..soferi inconstienti si drumuri inguste, putine benzi..etc..

Mergi la inceput