Mamici inimoase de Constanta*138*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Gabi, asa imi zice si mie Sima, sa stau relaxata, ca la anu' o sa fie mai bine,ca este un copil f rezistent si ca este "curat" la plamani..eu sunt constienta ca este din cauza colectivitatii, dar

georgi
, nu ii dau imuno, mai nimik, ca il cam las in "voia sortii", adik sa isi faca organismul imunitatea in ritmul lui.Ii mai dau(cand imi aduc aminte ) Imunogrip - ca tot am dat o gramada de bani pe sticluta, Influenzinum(un fel de vaccin antigripal homeopat, si asta la fel..cand imi aduc aminte), in rest citrice zilnic, fructe, legume la greu.
Singura chestie care mi-a recomandat-o Sima, cunoscand copilul, Tinctura Coacaz Negreu, in apa.Asta ii pun cam zilnic.

happy
, merge zilnic, ca altceva nu are, si apoi toti behaie acolo .
A stat doar inainte de Craciun, in rest zilnic.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

..n-as vrea sa avem o eticheta finala deforizanta.

zi bre si mie cum e eticheta aia "deforizanta" ca imi tot storc creierii capului sa inteleg

mygirl, la multi ani fericiti, cu sanatate si bucurii! te asteptam mai des

miha, succes in tot ceea ce v-ati propus! suntem alaturi de voi, iar pt copiii care au nevoie de ingrijiri speciale, emigrarea este intr-adevar cea mai buna solutie, in veci si pururi nu cred ca vor beneficia aici de aceleasi conditii. te imbratisam si te sprijinim

ledi, ma bucur ca iti e mai bine, sa poti avea grija de davidut cat despre prefix, l-as vrea si eu pe al tau

bettyk, arunca si la noi o galeata din cheful tau, ca tare-i greu lunea. ce face buba alexiei? intreba kim de atmosfera din sc.7, poate o ajuti cu ceva info, v-ati mutat tot in zona?

la film fuseram si noi vineri seara, daca tot era sarbatoare, am lasat piticul si am iesit numai cu miruna, ea a vrut la "calatoriile lui gulliver" 3D, dar fiidca ne costa 90 lei numai intrarea am intrat in final la "little fockers", a fost amuzant, dar ca orice continuare, parca nu mai are farmecul primelor parti; ieri s-a dus cu colegele, dar nu au mai gasit bilete la "rapunzel" 3D, cica era omoru' de pe lume, trebuia sa ia bilete dis de dimi, cum stateam noi la coada la cinema, va aduceti aminte?

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

georgi,in principiu se lasa cu show,la trezit fortat,dar cred ca de maine asta vom face,ca nu avem incotro....

angi,mersi mult...asa am gandit si eu,ca Mihai,n-are nici o sansa aici...paul e cam sceptic el,dar il onving eu,pana termin scoala....nu mai spun de andreea....ca ea nu vrea sa plece,ca vrea sa se faca profesoara de romana si eu ii spulber visele....aici va fi greu de convins,adevarata psihologie....dar sper ca,crescand si maturizandu-se,va vedea si ea realitatea din tara asta de kkt....

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladis

[quote]citat din mesajul lui CRIXIA

..n-as vrea sa avem o eticheta finala deforizanta.

zi bre si mie cum e eticheta aia "deforizanta" ca imi tot storc creierii capului sa inteleg

nu poci, ca e discriminare intelegi tu, ca doar schimbi prefixul
e matematica simpla...din 15 mil polulatia Ro, 6 mil rromi....

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza fetelor..
Eu sunt nedormita de mult rau,cand nu-i una e alta,cand se calmeaza de la plans,il apuca joaca si uite asa ne apuca dimineata cu ochii pe pereti si nervii intinsi la maxim.Vreau sa dorm,dar intr-una,sa recuperez.

Vladis,tu vrei prefixul meu,eu vreau unul de 20 de ani asa,ca eu la 30 ma simt tare obosita si batrana..
Da' ce film e ala de costa 90 lei intrarea?uite ca n-am mai ajuns la un film de nu mai tin minte,la teatru nici atat si zau ca-mi doresc de mult sa mergem si noi la un film,la teatru si raman cu doritul zau..

Lulu,sanatate multa.Noi luam imunostimulatoare,facem vaccinuri si tot mi-e frica de gradinita.Mi s-a recomandat sa-l dau pe la 4 ani,sau dupa 4 ani,eu la anu parca as incerca o gradi cu program scurt pt inceput sa vedem cum ii va merge.Drita Sima e pediatra sau dr homeopat?Sau ambele?

Miha,el il trezesc pe David,daca el nu se trezeste pana la o anumita ora.Altfel,se duce tot programul de terapii,ore de mese,etc.Cum pulmozyme-ul se face la ora fixa,e musai sa i-l fac la ora aia..si hai sa zic ca-l decalez cu 30 de min,dar nu pot decala prea mult,mai ales ca vin si mesele si fizio,si trebuie sa aiba timp intre el,ca n-o sa-l zgaltai dupa ce mananca.Nah,sunt toate fixe la anumite ore si incercam sa ne tinem de ele ca n-avem incotro.Uneori e nervos,alteori e ok..il las un pic sa se dezmeticeasca,ii fac masaj ca-i place si-si revine usor,usor.

Pupam trupa si va dorim o zi frumoasa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Ledi, Sima este pediatru-homeopat.
Daca vrei sa incerci o gradi cu program scurt ptr David, o recomand cu toata inima pe cea la care este Luca(Rox poate confirma). Desi este departe de voi(undeva intre Far si Gara) merita tot efortul.Curatenie, oameni extraodinari si copii f putini.La Luca sunt inscrisi 15 dar mai mult de 8 in zilele pline nu au fost niciodata.Media in grupa lui este de 5-6 copii.Saptamana trecuta au fost 3-4 copii.

Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna felele,

crixia curge apa,dar si treaba curge rauri-rauri si cand ma pun si eu sa postez..ttzup suna cineva si mailurile cer replay
miha sarumana de cafelutachiar am nevoie azi ca parca e ca la nebuni la mine..
crixia cred ca am cativa ani buni de cand nu am mai fost la cinema bine,ca nici varsta sectoriciului nu e tocmai cea indicata de a merge..nu are stare frate si ma dau dau aia afara cu matura
miha ai rabdare ca va intra in programul lui de dinainte in curand
ledi batranico

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_82
..
crixia cred ca am cativa ani buni de cand nu am mai fost la cinema bine,ca nici varsta sectoriciului nu e tocmai cea indicata de a merge..nu are stare frate si ma dau dau aia afara cu matura

se auzea ieri in sala o fetita care insista sa plece, spunea clar ca ea s-a plictisit si ca vrea sa se termine mai rpd filmul.

Mergi la inceput

simo, cum te simti?
maine esti in forma?

Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Miha si Ana mea e data peste cap cu somnul, tot de la anul nou. Ea e mica, sa zicem ca isi mai schimba prg, dar Mihaita e clar ca s-a declalat.
Lulu, Pulsatilla stiam ca reationa binisor la tuse seaca. Si ca sa nu mai incerci tu toate remediile, te-ai interesat cum e mediul copilului la gradi? CAnd era ALexia la gradi s-a aflat la un moment dat ca un perete facea des igrasie. Dormitorul era pe nord, rar batea soarele in camera aceea. Ce-i drept aveau grija sa nu apara, dar e clar ca era un teren propice pt unii copii mai sensibili. Asta o stiu de la o mamica ce se plangea ca il tine pe Singulair mai tot timpul pe pitic.

Georgi, si Alexia a avut acum cateva luni oxiuri, si ne-am tratat cu Nikvorm, doza ce s-a repetat la 7 zile. Intradevar i-am gasit in scaun si dupa doza 2. Noi am stopat pe perioada tratamentului laptele. Seminte de dovleac crude, tinctura de propolis.

Mergi la inceput