Mamici inimoase de Constanta*138*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Hello!
Mada, noi stam aici de 9 ani , iarna e ok daca ai caldura in casa , iar de 2 ani e ok cu zapada, in sensul ca imediat cum se opreste ninsoarea, vin si dezapezesc. Pina acum nu se intimpla lucrul asta, raminea in grija noastra, a locuitorilor.Mai urita e toamna sau primavara cind ploua, ca nu sunt asfaltate strazile, dar am inteles ca acum au inceput sa faca si lucrul asta. Pina acum motivul invocat a fost ca nu e canalizare, nici acum nu e , dar se pare ca vor incepe sa asfalteze,astept asta de 9 ani. In rest, e ok, e liniste si mie imi place lucrul asta.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)

Hey, deci mi-ai dat niste vesti bune...
Si mie īmi place īn Lazu, de doi ani īncoace am un motiv īn plus sa ma; bucur de vacante... Noi n-am terminat casa, dar avem gratar, foisor deja...asa ca petreceri au tot fost...

Fetelor, ce parere aveti de epilarea progresiva?(zis si definitiva..care nu e chiar definitiva, ma rog...semi...vreau sa-mi fac īn zonele mai...sensibile) A facut cineva? Impresii?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Deci nu v-ati ingramadit la intalneala.. eu maine dupa 10.30 cred ca maxim o ora, nu sunt disponibila... Daca nu va adunati, nu-i bai ca am treaba destula.. Distractie placuta !

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

miha lumineaza-ma despre ce 2% e vorba???cred ca am ramas rau de tot in urma cu stirile

tot o mica terorista am ramas

fiecare angajat,plateste la stat 16% impozit din salariu...din astia 16,are dreptul ca 2% sa-i doneze,iar acum mai nou si firmele pot face asta..pot dona 20%,despre asta nu stiu prea multe trebuie sa ma documentez...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

interesant..daca afli mai multe despre asta cu donatul firmelor,sa ma anunti te rog

BAZAR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

interesant..daca afli mai multe despre asta cu donatul firmelor,sa ma anunti te rog

aflu sigur,multumesc!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara!
Am pus si eu de o paine acum, comanda speciala de la Ayli, paine alba cu seminte de dovleac( si ulei de dovleac) si seminte de mac deasupra . Ma mai gindesc daca le pun si pe astea.
Si eu port ochelari de 25 de ani, dar sunt asa satula de ei, incit de ani buni port lentile de contact, si ochelarii cind obosesc.Si sunt convinsa ca arat mult mai bine fara ochelari .
Pina la urma, e vreo intilneala maine sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Scuze, am uitat : La multi ani! tuturor sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Pina la urma, e vreo intilneala maine sau nu?

in principiu eu cu Alina,am zis ca mergem...

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!
Acum am venit si eu de la servici si eram curioasa daca va intalniti.
Eu vin cu mare placere. Stabiliti ora si locul...
Rox, am vazut pozele voastre...mi-am amintit ca am si eu un sortulet de cand eram mica,sa i-l pun Adei. Este asa dragalasa Eva, de Patrick nu mai zic, stii cat imi place.
Alina, sa porti sanatoasa ochelarii, ti se potrivesc!
Mihaela, bafta multa cu asociatia, cat despre dorinta de a pleca din tara, a devenit un subiect comun, peste tot auzi pe cate cineva ca vrea sa plece la mai bine - inclusiv pe mine.

Am citit ca in 2050 in ritmul in care scade natalitatea vom mai fi in Romania doar 15 milioane, din care 6 milioane vor fi tigani
Cam urata perspectiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batmanita spune:

mihaela mult noroc sa ti se indeplineasca toate planurile.
maine la ce ora ? eu sunt libera pana la ora 13

Mergi la inceput