Durere de burta la buric
Buna ,in speranta ca imi poate da cineva un sfat scriu si eu aici problema pe care o avem:
Copilu meu face crize de burta (durere ffffffffffff mare la buric) iar dr dau din umeri.Criza tine cateva ore bune:(((
I-am facut eco: nimic! Analizele bune...L-au vazut 3 chirurgi si mi-au spus ca nu e vorba de nimic chirurgical, nu stiu ce sa-i mai fac:((
Si nu cred ca tine numai d alimentatie ptr ca: mi-a mancat cartofi prajiti(2-3)a facut criza, l-am dat p regim, mi-a facut criza, de Craciun a furat d p masa carnat& salata beof, nu a facut nici o criza!
A mancat 3 guri de pizza, iar criza.
Sunt total bulversata.
Are 4 anisori si pana acum 2 luni era un copil sanatos si manca orice,bine cu restrictiile alimentare specifice varstei!
Nu stiu ce sa-i mai fac si unde sa merg.
Imi puteti recomanda un gastroenterolog bun?
multumesc
Raspunsuri
Zina spune:
S-ar putea sa aibe lamblii. Fa-i analiza de scaun. Doctorita mea mi-a spus ca durerea in jurul buricului arata prezenta viermisorilor in scaun.
babyyy spune:
sper sa fie doar asta, analize la scaun i-am tot facut, acum astept rezultatele pe saptam viit la: coproparazitologic din 3 in 3 zile ii duc proba, antigen giardia, coprocultura , si depistare fungi e-coli.
Toate astea la 2 clinici diferite.
ingridnen spune:
a avut si Cristi o singura data, noaptea, aceste dureri in jurul buricului (avea vreo 4 ani atunci) - am scapat cu Debridat
Ingrid si Cristi 7 ani
ramonapreda spune:
si eu stiam ca giardia da astfel de dureri.ma surprinde faptul ca medicii au dat din umeri...
miniraton spune:
Buna Babyyy, numele meu este Irina, ti-am scris un mesaj dar nu stiu daca a ajuns la tine sau daca l-am trimis corect (imi prind urechile pe forum). Cautand pe google te-am gasit cu o postare in care scriai ca, copilul tau are de 3 sapt febra 37.1-37.9, i-ai facut analize, i-a dat tratament dar degeaba. Exact acelasi lucru il patesc si eu cu copilul meu care are 2 ani jumate. Imi poti spune care a fost cauza si ec rezolvare ai gasit ? Chiar nu mai stiu ce sa fac... ma rog...urmatorul pas este sa merg la Boli Infectioase pt analize mai detaliate.
Imi cer mii de scuze ca intrebarile mele sunt pe langa subiectul postat de tine si-mi pare sincer rau ca ai probleme cu copilul. Sper sa rezolvati problema cat mai repede si sa se faca puiul bine.
Cu multumiri
Irina
carolinah spune:
Si eu stiu ca durerile in zona buricului, plus scaune cand moi, cand tari, sunt semne de paraziti.
Noi am scapat de ele cu Helmiflores, 10 pic inainte de fiecare masa, 10 zile la rand.uite aici prospect: http://www.magazin-naturist.ro/suplimente-alimentare-nutritive/helmiflores-30-ml-antiparazitar-giardia,-ascarizi-oxiuri---1878
ralu.sami spune:
Ciao babyyy iti scriu de la Cluj, cautam pe net info legate de dureri de burta la copii si am vazut mesajul tau de acum un an.
Patesc si eu la fel cu copilasul meu, are 4 ani si 8 luni, de cateva luni bune mi se plange de dureri de burta la buric, i-am facut analize la sange i-au iesit ezofilele un pic marite dar doctorul mi-a dat doar debridat si biotics, nici macar un tratament pt viermisori. Ecografie a facut si i-a iesti ok, avea cateva resturi de scaun ca al meu are scaun o data la 2-3 zile.I-am facut tratament eu cu ulei de dovleac o luna si helmiflores 10 zile, vorbisem cu medicu de familie pt tratamentul asta ca l-am inceput de capu meu, parca a fost un pic mai bine acu iar l-au luat durerile. Parca mai mult dimineata si seara sunt durerile astea, nu stiu in ce parte sa o iau si ce sa fac, vroiam sa te intreb cum ai rezolvat pana la urma cu baietelul tau?
Daca a-ti mai fost careva in situatia mea, spuneti-mi va rog cum a-ti procedat.
ralu.sami@yahoo.com. Multa sanatate!
Sara_Maria spune:
Buna,
Exact cum se spunea si in mesajele anterioare, dureri in jurul buricului pot aparea de la parazitii intestinali. Fa copro neaparat.
Sanatate multa!
p.a.ade spune:
Buna fetelor si eu am o fetita de 4 ani jumate si cam aceleasi probleme am avut in ultimul an,nu era dimineata sa nu-mi spuna ca o doare burtica.Sunt cateva luni de cand i-am dat Debridat si omeprazol de 10 mg si nu mai are probleme rar se mai intampla si atunci din cauza constipatiei ca printesa mea are o problema cu constipatia de cand era bebe.Ma cam ingrijorati cu viermii ca aici am intrebat doctora si a zis ca nu e cazul si ca oricum sunt putine laboratoare care sa faca analiza asta ca nu se considera ceva atat de grav.