Suntem in clasa a-II-a:2010-2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Sorana, au ajuns cartile la Monica?
Am inteles de la David ca, Paul era in usa clasei cand el a ajuns acolo si s-a oferit el sa-i duca cartile Monicai.

I-am explicat lui David ca trebuia sa i le returneze personal si mi-a zis ca "Paul a insistat si sa stau linistita ca este un baiat linistit".

Sper ca n-au fost probleme.

Lalya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Au ajuns cartile stai linistita
Aseara mi-a povestit Monica ca data trecuta cand s-au intalnit au avut timp si au stat un pic de vorba "Si ce ati vorbit?" "Ei, asa, ca intre copii"

Mergi la inceput

Ce simpatici trebuie sa fi fost
Oricum sunt tare curioasa ce au vb , mai ales ca era si dna.Elena cu ei.

Acum isi face probleme ca nu mai are ce carti sa-i imprumute Monicai .

Am zis ca pana nu citeste ce are acum, nu luam carti noi. Ar fi in stare sa le inceapa pe toate ( din curiozitate) si sa nu termine niciuna.
Dar facem o mica plimbare si cumparam carti...;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Noi am dat astazi test de evaluare la matematica, din capitolul la care au stat foarte mult, adunarea si scaderea nr 0-100, cu trecere peste ordin. Sa vedem ce a facut, dupa ea foarte bine...La romana despre semnele de punctuatie, punct, semnul intrebarii, semnul exclamarii. Cred ca urmeaza si la noi nr 0-1000, dar cred ca saptamana urmatoare.Mai citim si noi cate o poveste, eu un fragment, ea unul, ca sa fie mai usor si asa petrecem si timp impreuna. Sa se aseze ea singura sa ia cartea si sa citeasca fara mine? Nu stiu cand va fi asta...Cred ca nu prea curand..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am intrat sa fiu sigura ca ii urez lui M La multi ani fericiti, sa fie sanatos si sa aiba mult noroc!
Sa va traiasca flacaul, Anya!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Happi eu zic ca se va intampla si la voi.
La noi a fost brusc. Se plictisea, n-avea chef de iesit afara, prietena ei era plecata ...
In general citim seara in pat, fiecare cartea ei. Dar citeste si singura peste zi, in detrimentul televizorului ceea ce ....

Lalya fi-mea a zis ca e foarte dragut. Asa ca ii va aduce maine o carte . Deci nu-i bai, pana faceti voi rost de alte carti, avem noi serie lunga

Happi ia uite aici mod de a citi - de dragul baiatului dragut de la clasa vecina

Edit:
Cred ca a starnit si gelozii in clasa, un baietel care i-a tot zis ca o place i-a spus ca-i aduce si el o carte maine, inteleg ca Paul nu prea l-a lasat sa intre ....

Mergi la inceput

Multumim de compliment!
L-am intrebat pe David cu i se pare Monica, " de ce vrei sa stii?" m-a intrebat...am stiut ca nu obtin nimic de la el si m-am retras finut.
...altadat m-am trezit intreband si vb si asa am aflat "e frumoasa!"
numai asa pot obtine anumite informatii de la el...pe nepregatite..

Ne bucuram ca au fost starnite gelozii...si la David in clasa o fetita cand a vzt pe Monica ca a venit la el " a ramas ca o statuie"...de unde deduc eu ca David a fost tare mandru.

De citit si el citeste seara inainte de culcare...peste zi sta la bunici si nu prea are timp de citit...asa ca seara e momentul...

Happiness, poate pana acum nu a gasit cartea care sa o "atraga" la citit...si lui David ii plac povestile si basmele..dar nu-i place sa le citeasca, asa ca am cumparat carti mai altfel...

PS. Sorana, stiu ca Monica lua lectii de chitara. David ma tot bate la cap ca vrea sa invete sa cante la chitara( timp liber nu prea avem...dar facem loc)...ne poti ajuta cu ceva informatii?
Voi cum l-ati ales pe prof? cat e ora sau sedinta?...

Lalya.

Mergi la inceput

Anya, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si voios.
La multi ani plini de fericire!

Lalya.

Mergi la inceput

Lalya ti-am trimis pm referitor la chitara.
Poate reluam si noi. Problema mare e timpul intr-adevar.
Daca intr-a II-a nu prea avem timp ce ne-om face intr-a V-a?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Multumim! Sa fie si ai vostri sanatosi, voiosi si sa va aduca numai bucurii .

Mergi la inceput