Suntem in clasa a-II-a:2010-2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
anya spune:
Ai si tu dreptate, Lory, dar presupunand ca am copilul destept si bani destui (ca nu ajunge doar bursa) parca nu-mi vine sa-l trimit la 14 ani in alta tara.
Nicoleta spune:
Interesante discutiile despre sistem...
Astazi Stefan a implinit 8 ani! (Spun "a implinit" fiindca el s-a nascut la 5.30 AM
.)
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
Nicoleta spune:
loryi, timpul trece repede! Multumim de urari.
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
Lalya spune:
Gata semestrul I..![]()
Azi David a avut de predat un proiect ecologic- "Salvarea planetei"
Doamna a selectat doar 3 proiecte din 20, ( unul din cele 3 este al lui David), care merg mai departe.
Pot spune ca a incheiat semestrul "triumfator"..(pe langa mediile incheiate toate cu FB).
Ma bucur mult pentru el, poate asta il va ajuta sa nu mai fie atat de pesimist
(caci vorbele si povetele nu sunt suficiente).
La multi ani, Stefan! sa cresti mare si voios!
Tisina spune:
Ura! Si noi am luat vacanta! Sunt mandra de baiatul meu care a terminat primul semestru doar cu medii de FB!
Pentru vacanta au foarte putine teme: la romana trebuie sa citeasca singuri o carte/poveste la alegerea lor si sa o povesteasca in scris (fiu-meu a citit deja Vrajitorul din Oz si vrea sa o povesteasca pe aceasta), iar la matematica vreo 5 probleme si atat.
Vacanta placuta tuturor! 
Sabina spune:
Stefan, la multi ani, baietel frumos si destept!!
Sofia, acasa cu Bronsita. Sper sa isi mai revina un pic sa plecam maine la munte.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
happiness spune:
Stefan , La multi ani!!!
Lorry, nu era vorba de un test perfect , ci de 26 de dictari perfecte.Era o dictare cu toate semnele de punctuatie , cu ortograme...Nu extrem de grea, dar destul de grea, sa zicem. La ultimul test de evaluare la romana, au luat toti FB, nu stiu daca fara greseala, dar asta e situatia la noi. Ideea e ca testul nu trebuie sa fie la nivelul clasei, ci la nivelul programei scolare. Ei in ore depasesc mult programa, dar la evaluari invatatoarea le da subiecte de un nivel mediu de dificultate, tocmai de aceea copiii se descurca foarte bine. Si eu am clase de 30 la care 26-27 copii iau FB, calificativ ce rezulta din punctaj peste 85 de puncte.100 puncte am avut si la 3 sferturi din clasa, deci se poate...In ceea ce ma priveste pe mine ca profesor, prefer sa le scriu punctajele, ca sa vada parintii ce si cum. In ce o priveste pe fiica-mea,sunt extrem de multumita ca nu are doar toate mediile de FB, ci si toate notele din carnet/catalog si chiar toate notele luate pe fise/teste/caiete sunt de FB.Semestrul asta a avut un singur B pus la o dictare in a doua saptamana de scoala din sem I, putin exagerat as zice, dar indeajuns de puternic sa o trezeasca la realitate. Eu chiar vad un progres al ei la capitolul atentie si concentrare si cred ca isi merita notele pe deplin. Dar, ca si Sorana, mi-ar placea si mie sa stiu daca e printre primii 5, 10 sau cam unde se afla ca nivel. In cl I-IV nu am sanse sa aflu, pentru ca invatatoarea nu da punctaje , iar concursurile nu sunt mereu corecte. Asa ca ramane sa astept clasa a V a pentru asta...
sorana spune:
La multi ani Stefan!
Scuze, lory, eu intelesesem ca e vorba de medie nu de o singura lucrare.
Da, la o lucrare trebuia punctata cumva, facuta o medie adevarata, nu se face medie ca la incheierea anului. Probabil invatatoarea voastra e "mai catolica decat papa".
Si eu sper sa-si finalizeze studiile in alte parti dar nu de la 14 ani ... de la 18-19.
In mod evident am terminat si noi cu fb pe linie
.
La mate nu stiu ce au tema, daca au. La romana au de facut o "fisa de lectura" - sunt pre-tiparite cerintele. Au fost toti la biblioteca azi si au luat cate o carte. Fi-mea a fost nefericita pentru ca ea a vrut o anume carte despre care i s-a spus ca "e pentru a VIII-a" si i-a fost data "Muzicantii din Bremen", culmea fix aceeasi editie pe care o avem acasa 
Eu i-am tras fisa la xerox si i-am explicat ca o sa fie meseriasa daca merge cu doua fise - una pentru "Muzicantii ..." si alta pentru ce vrea ea.
Vacanta placuta tuturor!