Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!! BV LOUTZY!!! (164)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Bebect nu ne anunta nimic?

38 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele? eu m-am pus putin in pat si am adormit , am si gatit niste ficatei si niste orez.
ziki doar o persoana a primit colaceii,fata care avea pay-pal si careia i-am pus noi banii in cont, si cand au ajuns,s-a ocupat alta fata de distribuire.
ralu nu m-am intalnit personal cu ana, am vb cu ea la tel si am trimis sotii sa se intalneasca , ea cu bebe,eu cu burtoi,nu se pupa.
doloress foarte frumoase pozele !
relusha baga mare la urcat scari ca ai destule
deea sper ca e mai bine taticul, noi suntem cu gandul la voi

carmen
38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Bebect nu ne anunta nimic?

38 cu Elena Alexandra

Chiar, parca zicea ca la 10 e prog cezariana ,nu? Dar de zumzu mai stie cineva ceva?

carmen
38+ cu Andrei

Mergi la inceput

fluturash ce ma bucur ca ai mai intrat pe la noi, si mai ales ca ne aduci vesti bune, creste printesa ! sa vezi ce repede o sa treaca timpul,maine-poimaine intri sa ne anunti ca ati ajuns acasa
alinush imi pare rau de vestile de la eco, sper ca data viitoare cand mergi sa vii cu vesti bune.

carmen
38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

uuf..de bebelana nu stim nimic..ea oricum intra foarte rar si inainte
de zumzu la fel..eu sunt sigura ca a nascut..tot asteptam vesti
Doloress..foarte frumos piticul tau, o dulceatza..iar tu radiezi,esti foarte frumoasa cu burtica,,iti prieste sarcina..cu toate probleme pe care le-ai avut ..arati super ..bv

vai de mineeeee..ma doare o masea de ma sui pe pereti nu alta

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

vai de mineeeee..ma doare o masea de ma sui pe pereti nu alta

Aoleu , pai sa iti faci timp sa te duci la dr sa iti rez prob ca ai tras si tu cu maseaua in sarcina asta.Stii ca si eu aveam prob,am fost acum vreo 2 sapt ,mi-a curatat canalele,mi-a pus un pansament,a cazut pansamentul dar nu ma mai doare.o sa ma mai duc dupa ce nasc.

carmen
38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

pai am tot zis ca merg ba la dentist ba sa imi schimb ochelarii..si nu am mai apucat..nu l-as lasa pe pitic fara mine atatea ore..mai ales acum cand au inceput durerile de burtica mai urate..
luna asta sper sa reusesc totusi..caut ceva aproape de casa sa nu lipsesc mult

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

La Multi Ani tuturor! felicitari tuturor mamicilor care si-au vazut puiutii! curaj si putere celor care (ca si mine de altfel) isi asteapta randul!
Stiu ca n-am intrat de mult, dar fusera niste sarbatori complicate rau (cu inmormantari si pomeni ).
Noi suntem bine, facem monitorizari. Bebe nu da nici un semn deocamdata.
Uf, revin, ca ma striga socrela

32 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

Stiu ca n-am intrat de mult, dar fusera niste sarbatori complicate rau (cu inmormantari si pomeni ).
Noi suntem bine, facem monitorizari. Bebe nu da nici un semn deocamdata.

Of, imi pare rau sa aud ce sarbatori ai avut ! o mare imbratisare si un .bine ca tu si bebe sunteti sanatosi

carmen
38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

buna seara sunt sotul laurei haideti sa va lamuresc eu cum a fost treaba la ora 2 noaptea a plecat la spital a ajuns acolo cu dilatatie 1 la ora 7 dimineatza avea dilatatie 4 la ora 9 cand am ajus eu cu epidurala atunci a ajuns si doctorul si era prea tarziu deoarece avea dilatatie 7 8 asa ca a fost nevoita sa nasca fara si nu vreau sa va sperii dar a fost super nasol fara epidurala dar totusi doctorul mi-a zis ca laura a fost foarte tare a avut timp si de umor neguru in timpul nasterii il citez pe doctor deci a fost foarte bine scuzatima de deranj

Laura

38+ cu AMR 7 de zile

Mergi la inceput