Pufi 2010 (194) - LMA Arthur! LMA Ioana!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

LA MULTI ANI GARGA!

LML Maria Dalia si Lucas!

ratusca, nu stiu frate ce-au copchiii astia ai nostri, ca si Irina de cateva nopti se trezeste fara numar. Ba mai si urla cat poate, am ajuns sa am accese de anxietate cand ma culc, abia adorm.

plateea, nu stiu ce pun in torturile alea, dar preturile ma sperie... Io clar prestez tortul Irinei personal, deja ma gandesc cum fac io pasta de LP (Bea de idee) si ce coloranti alimentari imi cumpar...

xela, imi pare rau de febra lui A, sper sa nu fie nimic serios. Sanatate multa!

ele, ma bucur ca papa Isa cate ceva!

Am o durere de cap feroce, cred ca oi fi luat si eu ceva de la Isa sau de la ta-su, cred ca-mi fac curaj cu un paracetamol sa ma apuc sa-i fac de mancare Irinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

am terminatde fc mancare( ciorba de perisoare si chiftele cu smantana), iau cate 2 portii din fiecare si bag la congelator...astfel imi asigur mancarea lui jiji pt we.
acu amancat chiftele cu smantana+ gulii, cartof, dovlecel...

inainte manca la 10 apoi la 2...acu mananc la 2-3 ore..si destul de bine

of tot citez taieri de motz..vad torturi superbe...si sunt in dilema, am zis ca, atunci cand voi ajunge acasa..ii fac si lui un tortuletz frumos..si chem niste copii....acu nu-mi mai vine....mi se pare ca a trecut deja evenimentul...
sa vad...parca e acusica ..sf luca...zi onomastica !? ne-am dat naibii

legat de cofetaria ana...hm...au deschis ceva si la mall vitan, insa...nu stiu cum or fi torturile...dar la 110 kg mi se pare enorm plus ca eu am mancat praji si nu-s nici pe departe mai bune decat cela de la opera...tot din mall...patronul e grec.

ca tot am vb de asta....am cautat prin toate dulapurile n-am nik dulce( chestie strategica)...simt ca mor....o doamne...

unele sunt dependente de...pix....
altele...de dulciuri...sunt o drogata...ma bag in biscuitii lui jiji

si ..iau un distonocalm....sa intru pe contul de poze...am vz ca cineva....mi-a pus gand rau...

daca in zilele urmatoare nu mai intru pe forum...puteti sa veniti cu flori si dulciuri la spital....ca ranza mea nu mai rezista inca un shoc...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Ei lasa, ia-o usor ca arunc cun niste otzet.

La Ana 110 lei? Asta chiar e mult. Si nici nu sunt bune. Sunt productie de masa. mie asa mi se par. Cofetaria clasica, cea mai buna.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Voi aveti aparate de masurat umiditatea? Ce-ati cumparat si de unde? Sunt sites specializate? Merci

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Voi aveti aparate de masurat umiditatea? Ce-ati cumparat si de unde? Sunt sites specializate? Merci

varsta lui Tudor

Higrometru se numeste. Da un serch pe google si gasesti o gramada.Cand eram daduse cineva un link unde se vindea aparatura pro dar nu mai stiu nici site-ul, nici cine il pusese

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Care e faza cu tortul de 1 an? eu ma gandeam sa il fac in casa, astea de cumparat pot fi mancate si de pufi?

Si BF ai dreptate, si pe noi ne bate gandul sa rezervam o masa la Taverna si gata, vin doar cu tortul de acasa... ne mai gandim. Poate dam tortul acasa si acolo ii sa taiem motul si facem chestia cu tava...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

varsta lui Tudor

Higrometru se numeste. Da un serch pe google si gasesti o gramada.Cand eram daduse cineva un link unde se vindea aparatura pro dar nu mai stiu nici site-ul, nici cine il pusese

_

se gasesc si magazine gen hornbach...mie de acolo mi-au luat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

varsta lui Tudor

_

Merci. tu ai?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

LA MULTI ANI GARGA!

LML Maria Dalia si Lucas!

ratusca, nu stiu frate ce-au copchiii astia ai nostri, ca si Irina de cateva nopti se trezeste fara numar. Ba mai si urla cat poate, am ajuns sa am accese de anxietate cand ma culc, abia adorm.

plateea, nu stiu ce pun in torturile alea, dar preturile ma sperie... Io clar prestez tortul Irinei personal, deja ma gandesc cum fac io pasta de LP (Bea de idee) si ce coloranti alimentari imi cumpar...

xela, imi pare rau de febra lui A, sper sa nu fie nimic serios. Sanatate multa!

ele, ma bucur ca papa Isa cate ceva!

Am o durere de cap feroce, cred ca oi fi luat si eu ceva de la Isa sau de la ta-su, cred ca-mi fac curaj cu un paracetamol sa ma apuc sa-i fac de mancare Irinei.

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Aoleo, si voi la fel! Noi deja ne facem planuri sa ne despartim cu dormitul, sa dormim alternativ cu A. si celalalt sa doarma in alta camera cu aparatul de ascultare stins... dar totusi cred ca noi avem crampe/colici ceva. Ieri noapte dupa fiecare urlet ma dadea o mirositoare... ce-i drept am inceput sa-l mai incerc cu chestii de-ale noastre, insa nimic serios, daca asa face la cantitati mici, inseamna ca va ajunge sa manance ca noi pe la 5 ani.

oops, taman m-a luat cu ameteala, cred ca ma tarai in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Buna dimineata!

Azi noapte mi-a facut A febra, incepe circul .
Stam in asteptare ... nu stiu daca e roseola de la Maia sau un virusache de la gradi ...
Haircut - la cat timp dupa febra ar trebui sa apara eruptia?

La 2-3 zile...
M a inceput de data asta cu febra duminica dimineata, luni pe seara avea cateva bubite, dar putine, nu mi-am dat seama ce si cum, marti dimi a inceput sa se umple.

Sanatate multa!
Imi pare rau, sper sa nu fie de la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

LML Maria Dalia
LML Lucas

varsta lui Tudor

Subscriem si noi urarilor

P.S. Lucas, Maia iti ureaza sa cresti mare si sa ne vizitezi

Mergi la inceput