Pufi 2010 (194) - LMA Arthur! LMA Ioana!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Printul nostru drag ARTHUR ,Sa fi saantos si sa ai parte de tot ce este mai frumos
Tuturor celorlalti sarbatoriti care poarta numele de ion sau derivat
Va multumesc din suflet pentru urari sper ca la anu cand voi schimba prefixul sa fiu tot alaturi de voi asa ca acum dupa cate bunatati ati mancat zilelel acestea ca au tot fost sarbatoriti sa ciugulitit cate ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

tomaca, citit, retinut, impresionat!... toata admiratia pentru tenacitate si perseverenta... m-au impresionat de asemenea detaliile... daca ar fi sa scriu eu din amintiri as reproduce cam 20 la suta, or totul ar fi invaluit in mare ceata, la tine totul s-a intamplat "ieri", foarte fresh... m-au frapat pe de alta parte paralelismele, gugushtiucii, crinii, muscata, o cititoare in semne, o punem de-o surority? Ne-ai atins sufletele si ai facut sa vibreze cu ultima fraza "de data asta vin..." si DA, copiii sunt darurile pe care le primim de la Dumnezeu... toate mamele oare simt la fel?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Arthur! Multa sanatate si sa aduci bucurii parintilor in fiecare zi!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

nu stiu sa schimb capitolul...nu am facut-o niciodata dar daca doriti incerc...sper sa nu stric ceva ...aaaa si va dura ceva pana i-l fac daca voi reusi.....am acordul vostru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

simply(dansul arianei a fost),miremia,ayanna,alexutzzza, decenuela,haircut,plateea,sorina bz,bubu bu,tomaca,xela,elefantica,lorex,dandana g,alexia 28,lillo,livia1980,BF,cris d ,nyny,lucia 2000,myky,danasor,nikole,ioana fota,ana g,beatrice,alicredo,onitza va multumesc din suflet pt urari!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

nu stiu sa schimb capitolul...nu am facut-o niciodata dar daca doriti incerc...sper sa nu stric ceva ...aaaa si va dura ceva pana i-l fac daca voi reusi.....am acordul vostru?
cum sa nu?
chiar te rugam sa o faci

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

ACU LUCREZ....NU REUSESC SA PUN CAPITOLUL TRECUT DAR TRE SA IASA....RABDARE DOAMNELOR CA IMEDIAT REZOLV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufuleti2010

ACU LUCREZ....NU REUSESC SA PUN CAPITOLUL TRECUT DAR TRE SA IASA....RABDARE DOAMNELOR CA IMEDIAT REZOLV

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Ce de sarbatoriti astazi. Yuppii!

Dar astept celalat capitol ca sa fac toate urarile.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

LA MULTI ANI, IOANA!

La multi ani pufi si mamici cu nume de Ion, Ioana, Oana, Yannis.
(Haircut, Mara& tati ei, Andrei imparat, Daria zgubi,Cristina de Mandruta, Yannis a la grec,buturelul norocos,Alexandru Ioan de Livia, mini,Dionisios Ionas de Vi4i)
+ undercover-i

undercover! Ce faci? Hai spune 2 vorbe ca murim de inima cu gandul la voi.

nu pot sa zic ce fac...k pe aici e mereu sarbatoare si...
ma rog, asa,ca idee:am facut reve separat, io cu ema acasa, tati cu ana la restaurnt, ca-i promissem. ne mutam, din nou, ca suntem stresati si nedormiti (si) din caua de vecini, la care nu gasim solutie si intelegere.eu ma plang ca nu mai pot, tati se supara ca reproshez, nu dorm de stres, de tzatzaiala, de...inima albastra. ai mei/ai lui s-au dat la fund. de tot.ori eu nu stiu sa ma bucur de ce am, ori...ceva e putred in danemarca

Mergi la inceput