Pufi 2010 (194) - LMA Arthur! LMA Ioana!
Raspunsuri - Pagina 19
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui haircut [ Neata! Subscriu si eu cu drag urarilor sa fiti sanatosi cu totii!!!Si il mai adaug si pe Imparatul Ratustei, prietenul nostru de plimbari LMA, puf mic![]() Si cu voia voastra ma adaug si pe mine, ca-s derivata de Ioana, sa-mi tina Dumnezeu nervii intregi....dau si eu o cafea mare, neagra si tare... sa aveti o zi frumoasa! mami de fetita finuta ![]() |
Subscriu, si imi cer scuze pentru.."scapare"..!

Eu beau cafea si de la tine, sarumana de tratatie! Sper sa nu ma apuce vreun tremurici..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
myky791 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
Buna! Caldura ne-au dat... nu si apa calda, sunt datorii mari, doar 2 apartamente au 100 mln, probabil nu si-au achitat intretinerea de mai multi ani... i-a durut intr-un loc sau intr-adevar n-au avut deloc? in total 140 mln toata scara, la atata datorie nu meritam si noi o apa calda? la voi care e situatia datoriilor? Noi suntem raciti... a 4 zi de muci si febra si tot tacamul, fost la medic si ne-a zis ca face nu stiu ce obstructie la nivel de bronhii de fiecare data cand e racit si o sa-i treaca cu varsta... si o sa avem nevoie de aerosoli tot timpul (pana ii trece)... ii pompez in nas cu nazomer si mai stranuta din cand in cand si scoate niste lumanari lungi pana in barba, of... maine ne ducem iar la control ca sa ne asiguram ca suntem pe calea cea buna... partea buna e ca nu a mai facut febra 39 +, doar 38,9 maxim... partea proasta e ca a varsat una intr-una de la tuse... fug. -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
of imi pare rau de vestile proaste multa sanatate lui kay! sa se faca repede cat mai bn

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ale1212xa
![]() ![]() ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
subscriu si eu. si multi pupici pt cuscra mea sa aiba multa rabdare ca isi va revine motica.
LA MULTI ANI IOANA!

_
myky791 spune:
BUNA DIMINEATA SI LA MULTI ANI IONILOR, IOANELOR CARE SUNTETI CU MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI.
ms de cofe sorina eram invatatata cu asta de la bucuresti dar e buna si asta de buzau![]()
va las ca ma piciul pe oala.
_
decenuela spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui miremia![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI ARTHUR! Sa cresti mare si voinic, sa o bucuri pe mami! ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI IOANA! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti! ![]() ![]() ![]() SA TRAITI CU NUMELE: Daria Ioana de Ayanna Ioana Cristina de Mandruta Yannis de Alexutza Tudor Ioan de Tomaca Alexandru Ioan de Livia Yannis de al3csa Dionisios Ionas de Vi4i Sa va traiasca toti cei din familie care poarta numele Ioan/Ioana! Si mie sa-mi traiasca Marutza Ioana si taticul ei! Dau de baut.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
subscriu si eu ca tare frumos i-ai gasit tu si i-ai adunat aici
de asemenea
pt rabdarea tapupam ionik ta si abia asteptam sa se faca bine k ne e tare dor de ea....si pe tati de ionik....sa fie sanatos si sa-si iubeasca tare fetele, ca are omu' podoaba la casa
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
neatza fetili...sarumana de coffe sorina...
LML tuturor...care au fost omisi de mire...sa fiti sanatosi si sa aveti o viatza asa cum v-o doriti
eu..inca am ramas setata pe mesajul de la tomaca...niciodata nu mi-au placut descrierile....insa am citit cu sufletul la gura...
mami, multe....cred ca ti-a fost greu s-o scrii si poate si mai greu s-o faci publica, dar cred ca acu te simti mult mai bine...citind tot timpul m-am gandit....ce greu se fac oamenii, uneori....si...mai greu mi se pare cum se fac oamenii, oameni.
important este ca tudor ESTE....si cred ca era veriga lipsa fericirii tale....acum sunteti bogati...sa dea domnul sa va bucurati de el.
am inceput sa scriu aseara...insa n-am apucat deoarece cred ca mi s-a prajit laptopul... si iar ajung cu miloga la jiji mare....asta e
lali....legat de curent...si la noi e jale daca se ia ca tot pe curent avem totul. insa exista pt lumina....ca un fel de veioaza...cu leduri..e asa lunguiatza...are acumulator si lumineaza 24 de ore...e f buna in situatii din astea....si pt afara la iarba verde...etc
trecand peste faptul ca era sa dau aseara in diabet ( pe langa 2 praji mancate pe la 2....am mai rezolvat 2 la 9
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
decenuela spune:
vroiam sa va doresc o zi superba....pitreceri frumoase.....si sa fiti cumpatate
( am apasat pe nu stiu ce si s-a trimis mesajul)
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
nyny spune:
LA MULTI ANI ARTHUR !
Mamica fericita de
Mara (8.03.2008) si de
David (1.01.2010)
Mara si David
nyny spune:
LA MULTI ANI IOANA !
Mamica fericita de
Mara (8.03.2008) si de
David (1.01.2010)
Mara si David