Pufi 2010 (194) - LMA Arthur! LMA Ioana!
Raspunsuri - Pagina 18
Ruxita spune:
eu am un sistem de scris... in picioare in varful degetelor ca mi-am cocotzat laptopul pe pot de TV si l-am cuplat la un monitor mai mare si pot scrie in pozitie normala doar de la on-screen keyboard... mai pe scurt... forumeala mai putina sau deloc... m-ati intrigat cu mesajul lui tomaca, il citesc si fug la somn daca nu ma striga piciu mai repede (plange in somn la fiecare juma de ora)...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
simplicity spune:
La multi anisori Arthur
Sa fii sanatos,sa cresti mare si istet
Danyelana
La multi ani Ioana
Sa ti se implineasca toate dorintele
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu te certi cu oamenii mai mult decat cu tine insuti."
miremia spune:
LA MULTI ANI ARTHUR!
Sa cresti mare si voinic, sa o bucuri pe mami!
LA MULTI ANI IOANA!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti!
SA TRAITI CU NUMELE:
Daria Ioana de Ayanna
Ioana Cristina de Mandruta
Yannis de Alexutza
Tudor Ioan de Tomaca
Alexandru Ioan de Livia
Yannis de al3csa
Dionisios Ionas de Vi4i
Sa va traiasca toti cei din familie care poarta numele Ioan/Ioana!
Si mie sa-mi traiasca Marutza Ioana si taticul ei!
Dau de baut....
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
Buna dimineata, doamnelor..haideti la cafelutza!
Azi e mare sarbatoare, multi-multi aniversati!
La Multi Ani, Arthur!
La Multi Ani, Ioana!
Tuturor ce-si sarbatoresc astazi ziua numelui!
Mara Ioana (si tati) de Miremia! ..multu de cinste, mami!
Daria Ioana de Ayanna
Ioana Cristina de Mandruta
Yannis de Alexutza
Yannis de Al3csa
Tudor Ioan de Tomaca
Alexandru Ioan de Livia
Dionisos Ionas de Vi4i
LML sarbatoritilor de azi!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
sorina_bz spune:
Am vazut si eu albumele...pufi frumoooosi, si mamici-gazele..
Si...tananana...avem si noi album...(sper ca nu am gresit nimic)...
Poop you all!
O zi minunata tuturor!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
ale1212xa spune:
neatza, am intrat sa dau eu cafeaua dar am vazut ca sorina e harnicuta ca de obicei
subscriu si eu urarilor pentru sarbatoritii de azi
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa neatza, am intrat sa dau eu cafeaua dar am vazut ca sorina e harnicuta ca de obicei |
Ale1212xa., buna dimi..da cu o cafea spre mine, maica...ca o sa am nevoie...tre' sa fiu in priza cand se trezeste iris, ca ma ia de.."odihnita"!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz Buna dimineata, doamnelor..haideti la cafelutza! Azi e mare sarbatoare, multi-multi aniversati! La Multi Ani, Arthur! La Multi Ani, Ioana! Tuturor ce-si sarbatoresc astazi ziua numelui! Mara Ioana (si tati) de Miremia! ..multu de cinste, mami! Daria Ioana de Ayanna Ioana Cristina de Mandruta Yannis de Alexutza Yannis de Al3csa Tudor Ioan de Tomaca Alexandru Ioan de Livia Dionisos Ionas de Vi4i LML sarbatoritilor de azi! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4 |
Neata!
Subscriu si eu cu drag urarilor sa fiti sanatosi cu totii!!!
Si il mai adaug si pe Imparatul Ratustei, prietenul nostru de plimbari LMA, puf mic
Si cu voia voastra ma adaug si pe mine, ca-s derivata de Ioana, sa-mi tina Dumnezeu nervii intregi....dau si eu o cafea mare, neagra si tare...
sa aveti o zi frumoasa!
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Ale1212xa., buna dimi..da cu o cafea spre mine, maica...ca o sa am nevoie...tre' sa fiu in priza cand se trezeste iris, ca ma ia de.."odihnita"! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
dau dau
eu sunt treaza de la 6, nu am mai avut somn si acum parca m-as culca la loc Dragos doarme si acum dar tare imi e ca daca ma pun in pat se trezeste el
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Neata! Subscriu si eu cu drag urarilor sa fiti sanatosi cu totii!!! Si il mai adaug si pe Imparatul Ratustei, prietenul nostru de plimbari LMA, puf mic Si cu voia voastra ma adaug si pe mine, ca-s derivata de Ioana, sa-mi tina Dumnezeu nervii intregi....dau si eu o cafea mare, neagra si tare... sa aveti o zi frumoasa! mami de fetita finuta |