Pufi 2010 (194) - LMA Arthur! LMA Ioana!
Raspunsuri - Pagina 14
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanaG eu vroiam sa va intreb, voi nu le mai dati lapte dupa mesele solide? eu, indiferent de cat mananca, dupa masa ii pun si lapte in bibe si bea -50-100-120 ml in functie de cat a mancat mami de Dragos Andrei |
nuuuuuuuuuuuuuuuu
eu nu ii dau de tare mult timp
cand nu manca, inlocuiam mesele cu lapte, dar nu manca lapte dupa papa.......ii dadeam refuza asa ca nu a mai primit................
si are 4 mese se lapte..............
1 cand doarme dupa masa..........
3 seara la culcare si 2 nopatea............
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
Eleysa spune:
citat din mesajul lui lalitica2000 dupa cum vedeti eu nu prea muncesc...mi-am terminat treaba si astept sa se faca 5 jumate sa plec acasa...pana atunci mai bantui si eu pe net, ca dupa ce ajung acasa nu prea mai am timp...plus ca trebuie sa ma pregatesc sufleteste pentru masa de ora 7. o sa-i fac paste cu branza iar ca rezerva o sa am un iaurt cu biscuiti si cu fructe, ca asta ar trebui sa-i placa si sa mi-l manance bine Lali de David luptatorul nostru |
tinem pumnii si la voi...sa pape tot david!!!
nyny spune:
Buna... seara
In sfarsit apuc si eu sa mai scriu ceva.
ELE ma bucur ca si-a revenit pitica. Tineti-o tot asa.
MIRE inca o data. Sper sa ma si descurc mai departe.
IOANA multa putere tie si micutei tale sa treceti si peste etapa asta. Cred ca este foarte importanta atitudinea ta in momentul asta. Este foarte usor de pe margine sa dai sfaturi. Sa ai tot timpul o atitudine pozitiva, sa fii vesela si asa va fi si ea. Nu stiu cat de mult intelege ea acum dar este foarte clar ca simte tot. Daca tu esti trista in sufletul tau sau agitata sau suparata asa va fi si ea.
Noi am intrat in normal... servici, gradinita, casa...samd.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui haircut
A doua tura, ca a mai facut si acum 2 luni Multumim de urari! Cum se simte Ivan in scaun? mami de fetita finuta |
a doua tura?????
se poate si asa ceva?
ioi doamneeeeeeeeeeee
nu stiu.inca nu l-am incercat numai in casa..............da sta foarte bine in el............
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui sorina_bz lali, uite www.dinodany.ro/" target="_blank"> aici Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4 |
merci, merci, merci....tare incantata sunt de link..pe langa pastele pe care le-am comandat deja am gasit o gramada de retete pe care pot sa le adaptez nevoilor lui david...supper..
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
normal... tu cand mananci seara prea mult nu ti se intampla sa nu poti dormi sau sa te trezesti cu o stare aiurea? tot asa si ei. au o digestie mai lenta si nu o data li se amesteca in stomacel si resturi de la papa de la pranz, mai consistenta, si lapte mult, pe care seara il beau poate in exces din diferite cauze (durere de gngii, oboseala prea mare, sete)... totusi nu au inca sist digestiv maturat chiar daca papa de multe ori ca oamenii mari. depinde de multe ori si ce si cum mananca seara. eu am observat ca doarme mai bine si mai lnistit (in conditiile date...) de cand ii dau seara la 9 inca o masa de solide. papa 200 g de fructe sau ce ii trebuie, apoi doar 100-120 de lapte si e mai ok decat daca papa doar lapte 300ml. dar depinde de la copil la copil. uneori au si ei zile cand dorm mai bine daca sunt mai flamanzi. iar insitenta noastra ca ei sa manace mult sa ii ajunga toata noaptea nu face decat sa le strice somnul... m-am intins si mi-e ca n-am fost f coerenta... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Deci e foarte tare chestia asta. Nu m-as fi gandit in ruptul capului. Eu l-am indopat ca tampita (ca poate ii e foame).
Oare din cauza asta il apuca foiala pe Dav pe la 12 noaptea? Ii dau la 20.30 210ml lapte+aproape 6 linguri de tarate (cereale Milupa)... + 90ml lapte inainte de culcare adica la ora 21 . E prea mult?
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
alexia28 spune:
LA MULTI ANI ALEXIS sa cresti mare si sanatos!!!
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010
prietene DC .
Beatrice1982 spune:
LA MULTI ANI ALEXIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SA FII SANATOS SI SA CRESTI MARE!!!!!!!!!!!TOT BINELE DIN LUME TI-L DORESC!!!!
Happy New Year!!!
Beatrice1982 spune:
myky are el nr de tel.se poae lua leg cu el........dar avea numai unul pana in 36 de kile.tot romer............
pentru copii cred ca pe la 4-5 aani
ca se prindea copilu cu centura de la amsian, stii?
tre sa mearga dupa marfa sapt viit
daca gaseste iti spun..........
oki????????????
Happy New Year!!!
decenuela spune:
ele..ma bucur pt princesita ta..doamne ajuta..
lali...habar n-ai acum ce mult il ajuti...tocmai atitudinea si educatia voastra il va ajuta pe el sa se simta un om mai mult decat normal...si oricum in momentul cand va fi mare...stilul special de hrana va fi o normalitate pt el ....da poate reusim sa ne vedem...cu multa placere numai sa se pupe orele ( serviciul...papa lui david) la noi e mai simplu. si atunci am sa-ti povestesc alternativa cealata..horror.....asa ca tine-o pe drumul tau...si lumea...da ce..a stat lumea cu tine la spital? se chinuie lumea sa-i dea de papa? cine e lumea asta? a...ba cred ca va trebui sa educi si lumea din jurul tau...pt ca , vor fi jde de situatii penibile...
io azi am fost cam varza dar am luat un osccilo si ceai cu miere si lamaie( nu zica ca am spart borcanul....e o normalitate la mine sa scap totul) acu park am mai inviat nitelush.
mama ei de dieta...l-am asteptat pe al meu ca pe d-zeu sa vina de la mall sa-mi aduca si mie ceva dulce....nici nu stiu unde s-au dus un cremsnit si o tarta cu fructe( m-am gandit ca doar 1 chestie nu ma potoleste...de, sunt moldoveanca)
lali..paste..eu am luat din alea ca orezul..risotti sau nu stiu cum le zice...am fier pulpa de curcan...si cu sos de rosii...mmmm bun, le-a acceptat( dupa multe rateuri la cap paste)
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...