Pufi 2010 (194) - LMA Arthur! LMA Ioana!
Raspunsuri - Pagina 10
Lillo spune:
Plateea.
Habar nu aveam ca exista asa ceva. Nu e cazul la noi se pare, al meu nu bea lapte inainte de culcare si nu insist niciodata cu mancarea.
Tot la masele ajung....
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Voi aveti aparate de masurat umiditatea? Ce-ati cumparat si de unde? Sunt sites specializate? Merci varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
da..eu am o chestie..luata de la domo....e ceas....arata temperatura in casa si umiditatea si are un senzor pt afara...pt indicarea temperaturii( dar pus pe zid...nu pe termopan ca la mine)....io-s disperata cu umiditatea greuuuuu ajunge la 40 cu tot cu umidificatorul pe care il am ...si prosoape pe calorifer
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui plateea
ok, te cred... dar raman la parerea ca pt acasa, pt rude si pt bebelus, il fac eu cu manutele-astea 2... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Aici ai dreptate. Doar ca eu n-am cum, sunt la servici si in noaptea dintre chiar nu stau sa fac (ca oricum nu sunt experta ca sa-l mai fac si noaptea). Deci eu vorbeam doar de cazul in care n-ai alternativa decat shopping.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
plateea spune:
citat din mesajul lui tomaca Aici ai dreptate. Doar ca eu n-am cum, sunt la servici si in noaptea dintre chiar nu stau sa fac (ca oricum nu sunt experta ca sa-l mai fac si noaptea). Deci eu vorbeam doar de cazul in care n-ai alternativa decat shopping. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
true...
respect!
lillo...
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
xela_07 spune:
haircut - merci de lamuriri . Multa sanatate (la cap ) daca se prezinta naspa situatia si azi ...
Vad ca azi nu a mai facut febra de loc. Nu stiu ... vedem ...
nik0le, bea - eu am dat o data de gard pasta mea ptr un tort de am zis ca nu mai fac vreodata torturi acasa. Mi-a trecut repede ... Sper sa fiti mai norocoase, daca puteti incerca inainte ar fi super, stiti la ce sa va asteptati. Eu eram in criza de timp si m-am enervat la maxim ..
plateea spune:
citat din mesajul lui xela_07 haircut - merci de lamuriri . Multa sanatate (la cap ) daca se prezinta naspa situatia si azi ... Vad ca azi nu a mai facut febra de loc. Nu stiu ... vedem ... nik0le, bea - eu am dat o data de gard pasta mea ptr un tort de am zis ca nu mai fac vreodata torturi acasa. Mi-a trecut repede ... Sper sa fiti mai norocoase, daca puteti incerca inainte ar fi super, stiti la ce sa va asteptati. Eu eram in criza de timp si m-am enervat la maxim .. |
cum e pasta de LP???
macar de curiozitate...
si... are cineva o reteta de martipan asa, mai pentru incepatori???
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
Eleysa spune:
fetelor haideti la party ...
a mancat isabela tot ce i-am pus in castron ...tanana ...plus inca pe atat ...n-a mancat atat nici in zilele ei bune
de precizat ca in castron i-am pus budinca de dovlecel ...cu muuuuuuuulta dragoste
miremia spune:
citat din mesajul lui elefantica fetelor haideti la party ... a mancat isabela tot ce i-am pus in castron ...tanana ...plus inca pe atat ...n-a mancat atat nici in zilele ei bune de precizat ca in castron i-am pus budinca de dovlecel ...cu muuuuuuuulta dragoste |
Tine-o tot asa Isabela!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui tomaca LML Maria Dalia LML Lucas varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
subscriu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
tomaca spune:
citat din mesajul lui elefantica fetelor haideti la party ... a mancat isabela tot ce i-am pus in castron ...tanana ...plus inca pe atat ...n-a mancat atat nici in zilele ei bune de precizat ca in castron i-am pus budinca de dovlecel ...cu muuuuuuuulta dragoste |
Ei vezi! Se recupera dupa revelion . Inseamna ca este mult mai bine de i-a venit foame de lup.
Cum adica bundinca de dovlecel? Cum ai facut-o?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un