Ghiocei de Martie-Aprilie***290***
Raspunsuri - Pagina 8
mababei spune:
Salutare!
La ceas de seara de la doamna de pica (de somn, bineinteles!).
Deci, incerc sa ma mobilizez de-o saptamana sa intru sa zic si eu frumos un "la multi ani" pentru noul an ce veni pe neasteptate (pentru mine, ca zau daca-mi amintesc cand a inceput si s-a terminat 2010, nu mai zic de ce s-a intamplat intre astea doua evenimente) si zic, azi pe la pranz, cand o aveam pe Chitibus a noastra (Eba - nu europarlamentara, Rebeca, nepoata mea) in vizita pentru entertainment plod, hai acu' repede, mai citesc si eu ce mai zic/fac fetele. Imi ramasese deschis la capitolul 284, si zic sa dau gata capitolele restante (2, hai maxim 3) pana la somnicul de pranz. Ihi, sigur ca da! Fuse treaba serioasa pe aici, a necesitat concentrare, nu era rau sa fi avut si ceva pop-corn si-un pepsic, pentru atmosfera, ca actiune a fost din plin.
Si iata-ma ajunsa chiar la decernari. Vazui si nominalizarile, multam' frumos. Si eu stau aici in pijamale in loc sa-mi trag un tol festiv. Dar are pijamaua oleaca de dantela, pe mine una ma multumeste!
Anaan, Simply, sunteti super dragute, bineinteles ca reciproca e valabila si ma onoreaza simpatia voastra.
Si, revin la ce-mi propusesem:
La multi ani, un an nou mai bun, copii sanatosi, reintoarceri linistite in campul muncii si sa va impliniti toate visele care v-ar face (mai) fericite!
Multi pupici si sanatate Alexandrei si o imbratisare pentru Novus! Draga mea, capseaza-i pe toti!
Gianinei trebuie sa-i impartasesc admiratia mea pentru tot ceea ce a fost si este, ca om si ca femeie. Iar admiratia mea nu e data recenta ci de demult, cand stiam (in urma unor mail-uri schimbate, inainte de a se inscrie in club ) zbuciumul ei cu privire la pastrarea sarcinii si la "normalitatea" acesteia. Te pup si te imbratisez cu drag.
M-am bucurat sa vad ca s-a intors si Adirys, si n-a venit singura ci insotita! Felicitari si sarcina usoara!
Nu stiu cat o sa stau prin preajma, acu' m-am ridicat putin din butoiul cu melancolie, cat sa ajung la tastatura, da' ma intorc acolo cat mai e caldut. Asta daca nu-i vine Chatonelei sa faca si-n butoiul meu shushu si-atunci oi iesi fortat.
novus spune:
Mababei asa da !!!nu degeaba te-am nominalizat
Sa nu mai lipsesti ca-ti luam trofeul, da ??!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Am murit de ras citind randurile lui mababei!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
chatonel spune:
mababei, io simt o invitatie ascunsa printre rinduri
la multi ani si tie si sa fii fericita si implinita
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mababei Nu stiu cat o sa stau prin preajma, acu' m-am ridicat putin din butoiul cu melancolie, cat sa ajung la tastatura, da' ma intorc acolo cat mai e caldut. Asta daca nu-i vine Chatonelei sa faca si-n butoiul meu shushu si-atunci oi iesi fortat. Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009 |
Daca nu se jertfeste Chatonela, ma sacrific eu, asa ca iesi afara din butoi imediat, mai ales ca ti se uda dantelurile!
novus spune:
Tufetelor cu lacrimi in oki , de ras desigur, ma retrag la dar promit sa revin in forta maine !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Si pe mine nu ma iei?
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Daaa, la bere gasca e facuta deja www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
m_monique spune:
sa continui cu temele:
cum mi-am cunoscut sotul .
pe sotul meu l-am cunoscut in anul 2004, pe site-ul noi2, ca doar suntem in secolul tehnologiei. dupa ce am corespondat o perioada de cateva luni (nu ne scriam zilnic, ca de la serviciu nu aveam acces la net, iar acasa nu imi instalasem internet), am decis sa ne si cunoastem. in ziua in care l-am cunoscut am primit niste semnale din natura, incat am inteles ca va fi mai mult decat o simpla cunostiinta.
dupa cateva iesiri prin parc, m-a invitat sa merg cu el si parintii lui, langa bucuresti la o manastire, ca tocmai isi cumparase masina.
apoi am plecat in concediu la vama veche, apoi la ai mei.
dupa ce ne-am intors de la ai mei, s-a mutat la mine. era perioada olimpiadei din 2004 si a ramas in prima seara sa ne uitam impreuna, la nu stiu ce proba, si nu a mai plecat. asa ca a trebuit sa-i fac loc in dulap sa-si puna hainele.
in toamna am fost cu el la nunta unei colege. si in gluma imi spune "sa te vad daca poti sa prinzi buchetul". eu m-am dus, si am prins buchetul, chiar m-am batut cu una pt buchet. am venit victorioasa la masa cu buchetul si i-am spus "ti-a trebuit buchet? ia-l!"
dupa cateva zile de la eveniment mi-a zis ca ar vrea ca anul viitor sa ne casatorim.
in iunie 2005 ne-am casatorit, iar in decembrie 2006 am devenit parinti.
Anaan spune:
Ina, nu te ia, ca stie ca te-am lasat eu sa ai grija de Andrei cat ma betivanesc in compania fetelor!
mababei spune:
Grea decizie! Totusi cred ca devine cam riscant balacitul meu, si n-am inclinatii spre terapii alternative udacioase, asa ca, considerati-ma iesita!
Maine am o zi dificila, dar poate, la ceas tarziu de seara, dama de pica va viziteaza iara'!
Noapte buna s-aveti!