Ghiocei de Martie-Aprilie***290***
Raspunsuri - Pagina 24
petrean spune:
Ziua buna..si LA MULTI ANI!
Nu am prea servit forum din motiv de "pus pe drumuri"sa-mi pot rezolva cu actele pentru prelungire CIC. JOi intra dosarul in comisie..si apoi imi iau de-o grija pana la 3 ani.

Noi suntem ok..sunt fericita ca am reusit sa-i fac lui Andrei vaccinul de 4 ani (in 23 decembrie)...am un Vladut cu o traheo bronsita spastica(obisnuita pentru noi..si cam atat. EU am fost coapta tare..ca am ajuns sa iau augmentin(asta ca sa nu dau intr-o frumoasa pneumonie).
De recuperat..mai are sens sa ma gandesc la asta???nu cred..incerc sa citesc printre randuri..si nu ma prind nici macar cine despre ce discuta

Anul asta fac 30 ani..sper sa-mi fie un an de bun augur:)
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean Ziua buna..si LA MULTI ANI! Nu am prea servit forum din motiv de "pus pe drumuri"sa-mi pot rezolva cu actele pentru prelungire CIC. JOi intra dosarul in comisie..si apoi imi iau de-o grija pana la 3 ani. ![]() ![]() ![]() Noi suntem ok..sunt fericita ca am reusit sa-i fac lui Andrei vaccinul de 4 ani (in 23 decembrie)...am un Vladut cu o traheo bronsita spastica(obisnuita pentru noi..si cam atat. EU am fost coapta tare..ca am ajuns sa iau augmentin(asta ca sa nu dau intr-o frumoasa pneumonie). De recuperat..mai are sens sa ma gandesc la asta???nu cred..incerc sa citesc printre randuri..si nu ma prind nici macar cine despre ce discuta ![]() ![]() ![]() ![]() Anul asta fac 30 ani..sper sa-mi fie un an de bun augur:) |
LA MULTI ANI!
Si "un an de buna augur", asa cum ti-l doresti.Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Imediat ma delectez si eu pe indelete cu pozele fratzicului, abia astept.
Simonapro, io cum alaptez am avut o gama foarte restransa de solutii si am apelat doar la cate un paracetamol. Cand am avut si febra (dar n-am facut mai mult de 38) am luat si paracetamol si algocalmin. Io n-am mai "servit" fervexuri si therafluuri de aproape 3 ani si n-am nicio treaba, rar racesc si forme f. usoare.
Chatonelo, nebunatiko! Si preafericitu' cat avea, 12? Sau e si acum in pushcarie pentru relatii nepotrivite?
Hopaaaa, huzband era jos la o tigara si m-o sunat ca popa e in scara vecina!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Monnvas spune:
fac cap nou si revin.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
capitol nou
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
denisamada spune:
Daca nu v-ati plictisit de noi, va mai invitam la un calup de poze, de la Craciun. Avem si o mik surpriza! 
http://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/ASositCraciunul?authkey=Gv1sRgCJry6dmg_I2NFA#5559102402149328210
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
chatonel spune:
Ilink, era coleg cu frate-meu, deci cu doi ani mai mare.
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Da'ce-are bre ficioarele? Nu e bune? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
ba e bune, bune de tot :))