Ghiocei de Martie-Aprilie***290***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

N-am dat-o, ilinca, nu ai de ce sa cauti :) placintele le-am dat lor, ca sa aiba si ele o consolare

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Good for you, chatonel, imi place sa ma gandesc la tine adolescenta (sau ma rog, pubera...sau pre-pubera?!:))) rebela, hotarata si mult peste medie din punct de vedere a maturitatii fata de mucosii de aceeasi varsta. Am avut si eu o colega de liceu de genul asta, tare draga mi-a fost...dar nu asa draga ca tine

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

O sa urc atunci cateva poze pe Picasa caci si-asa mi s-a facut tare dor de ei

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

olguta- vrem poze cu fratele preotel ca nu l-am mai vazut de mult , si daca se poate, in formatie completa cu toti copiii

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

+++++++++++++++++ 1

Mergi la inceput

hihihhi, ilinca, curioaso, eram la "numaru cu ghinion" :) da mie mi-a purtat mereu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

buna!

Am reusit si eu sa recuperez, eu sunt impaiata, am un ditamai paturoi pe mine, ca imi este frig, de aseara fac febra si-mi curge nasul in continuu. Am luat Nurofen dar scade tare greu.

Ilinca: stiu ca tu ai avut simptome din astea in ultima vreme, cu ce te-ai facut bine, ca n-am sanse sa ajung la medic, nu am masina si eu pe jos nu ma duc, ca e tare frig.

Ca in iarna asta n-am patit niciodata, mai rau ca si copiii in colectivitate, racesc in fiecare luna

Din pacate cu nominalizarile nu ma simt in stare, aseara printre episoade de febra, ma gandeam la voi pe unde va potriviti

Am admirat si familia frantuzeasca

Ma bucur, cand v-am auzit pe voi ca nu sunteti pasionate de obiective turistice, credeam ca sunt mai anormala, mai ales cu antichitatile n-am nici o treaba si nici istoria nu mi-a placut deloc

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

simonica, ia fa tu bine si ia doliprane 1000, dupa 4 ore ia ibuprofen, dupa 4 iar doliprane si o sa scada febra aia, ca e porunca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

simonica, ia fa tu bine si ia doliprane 1000, dupa 4 ore ia ibuprofen, dupa 4 iar doliprane si o sa scada febra aia, ca e porunca

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

si daca-i febra prea mare, ia si un algocalmin(mai buna-i o fiola)

teraflu, ai incercat? ca asta-i la moda acum

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Acestea sunt

http://picasaweb.google.com/olgagireada/ParinteleAntonieSiFamilia?authkey=Gv1sRgCL3914LGteTBAw#5559076869318413938

Sunt poze mai vechi si mai noi (de la botezul finutei di vara). Fratele meu este preotul cu parul lung, cumnata mea este blonda inalata, 2 dintre copii sunt ai lor si restul infiati. Din pacate nu am poze cu 2 fetite care au venit recent, caci erau plecate vara.

Simona multa, multa sanatate

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

la mine nu se vad, ca majoritatea pozelor de pe picasa, am impresia ca ati scos albumele de la "publice" si linkul nu functioneaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Chato, mai da o data click, ca nici la mine nu s-au vazut prima data.Acum le savurez...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput