Ghiocei de Martie-Aprilie***290***
Raspunsuri - Pagina 18
andiaroro spune:
Bianca- sa vezi ca s-ar putea sa ne fi gasit neamuri
....Ca eu tineam minte de Rassan, dar o fi Gassan. Ca mereu ii ziceam Hassan si ma corecta barbatul. Domnul e libanez, dar libanez-crestin...Ma rog, ne-am vazut doar o data, cand nu erau casatoriti, iar despre nunta si fetita am aflat cand se pregatea prietena mea (libaneza) de evenimente.
In ritmul asta, ajung usurel-usurel si la dr tau(glumesc).
Asa mi-am speriat barbatul, cand m-am gasit "ruda" cu toti prietenii, pe care si facuse el aici. Ce sa fac, daca-s animal social?
Cupele copiilor-Ikea.
Ce mananca ei pe jos( pana sa vine eu cu linguritele, le luasera de pe masa si ma asteptau cuminti) va interseaza?
un biscuite speculos (un fel de digestiv cu scortisoara) sfaramat+un strat de fructe de padure congelate+un strat de budinca in care am pus niste patratele de ciocolata+un strat fin de dulceata de capsuni+un strat de budinca de vanilie+ jumatea de capsuna.
Eu ma joc f des cu cupe din astea si uneori pun iaurturi diferite in loc de budinca, pe care de obicei o fac eu.
Fructele se pun inghetate peste biscuitul sfaramat ca sa-l inmoaie pe masura ce se dezgheata.
Si cam asa le dau si grisul...Un strat de gris, unul fin de dulceata, iar un strat de gris, un patratel de cioco, iar...ai tot asa. Dar musai sa fie transparenta chestai in care serviti ca sa fie atrasi in vanatoarea de straturi...
Gata, pauza....Mai vina sa va povestesc si despre ed imbracata in piele, care nu e ce pare a fi...Din contra, e extrem de timida si simpatica.
Anaan spune:
Dai pe sagetuta aia unde scrie free shipping via Ems si alegi, in loc de United States, Romania
pisigri spune:
Gianina nu, nu o duc la gradi, cel putin nu pina in toamna lui 2011. As prefera sa amin pina la 3 ani...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Bianca- sa vezi ca s-ar putea sa ne fi gasit neamuri alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Hai ca asta e tare. Nici eu nu pot sa ii pronunt numele. Il cheama Ghassan Homsi si e intra-devar libanez ortodox. Parintii lui stau in Beirut, iar tatal lui a fost Primaul Beirutului sau ceva smecher pe acolo. Ea e romanca de pe langa Fieni si el mai are un frate (parca Alex).
Cand am fost eu la ei stiu ca stateau in Place d'Italie (parca asa se cheama zona unde locuiesc).
Cu alte cuvinte trebuie sa-mi fac de drum in Paris.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Monnvas, da' eu nu v-am ales pe tine si pe Mada la facut afaceri impreuna ca sa ajungem Trio Bill Gates ( desi n-ar fi rau deloc!), ca doar, cum spun clasicii |
Ma gandeam eu, desi la asa doftore frezat cum vruseshi tu sa ma faci, ce garantie crezi ca mai prezentam, huh?

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
Eu am acum o problema cu dusul la gradinita: nu stiu daca ati aflat, dar, in conformitate cu noua lege a educatiei promulgata zilele astea, grupa pregatitoare va intra la invatamantul primar, deci se deplaseaza accentul de pe activitatile de gradinita catre cele scolare, copiii facand anul respectiv cu invatatoarea, nu cu educatoarea. In grupa pregatitoare pot fi inscrisi copiii care au implinit sase ani in anul respectiv anterior inceperii scolii si cei care vor implini sase ani pana la finalul anului calendaristic. Daca il dau la doi ani si jumatate la gradinita, cum imi propusesem, adica in septembrie anul asta, cand va trebui inscris in grupa pregatitoare el va avea 5 ani si jumatate si nu va implini sase pana la finalul anului calendaristic, deeeci: nu-l voi putea inscrie in grupa pregatitoare si, oricum, la cinci ani jumatate ar fi prea mic pentru asa ceva. Am doua variante: sa-l dau la gradinita abia peste un an, adica la trei ani jumatate sau sa-l dau la doi ani si jumatate, dar asta ar presupune sa repete o grupa, schimband, cel mai probabil, majoritatea colegilor si, evident, educatoarea. Niste sfaturi, va rog, mai ales ca si voi sunteti cam in aceeasi oala!
denisamada spune:
| citat din mesajul lui anamariame Da' intrebarea mea de ieri dimineata cu 2012 de ce nu v-a placut? |
Io despre 2012 nu-sh decat ca vine dupa 2011...
Acum serios, nu cred intr-un sfarsit programat al lumii... Cu siguranta si civilizatia asta a noastra va ajunge la (auto)distructie, dar nu-sh daca e hotarat deja momentul si daca e... partea mea incerc sa mi-o fac cat mai bine.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Ma gandeam eu, desi la asa doftore frezat cum vruseshi tu sa ma faci, ce garantie crezi ca mai prezentam, huh? ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
La asa o freza, clientii ar fi suportat orice tratament, fiindca atentia le-ar fi fost distrasa de cu totul altceva...
ramona7575 spune:
| citat din mesajul lui m_monique pe adrisimo nu am mai vazut-o pe mess dinainte de Craciun. noi suntem amandoua jucatoare de fashionville. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Nici eu nu am mai vazuto de pe 31 dec., cand i-am salivat peshtoiul imens ce-l tinea sotu` in brate... am si sunato dar nu raspunde... o fi plecat din tara ? a emigrat fara sa ne cheme si pe noi ?
ramona7575 spune:
Fetelor, nu reusesc sa tin pasul cu voi, eu cred ca aveti secretare care scriu mesajele
, voi le dictati, ele scriu in timp ce voi va faceti trebuirile prin casa... am zis ca citesc tot dupa ce vin de la selgros, biserica... dar s-au adunat cateva pagini bune de aseara... ce sa mai raspund la intrebari, chestionare
...ptiu, nici nu ma mir ca nu ma gasesc pe nici o lista... cred ca intru la tufata care tine loc de barbat in casa (am reparat si prize, shtechere,am pus picioare role la fotolii pt.a le muta mai usor, lampa de pat- nu degeaba are Duracell chemare spre partea cu surubelnita).
Va pup, ma duc sa gatesc ceva si mai las cateva pagini pentru mai tarziu