Strumfi si prichindei iulie-august2011(8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Madybulancea bine ai venit si tu. Sigur ca te primim!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 12+ cu Imogen Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Cereline bine ai venit!!
Incredibil, nu am intrat o saptamana si deja avem cel putin 5 noi gravidute!!! Wow!! Asta da odisee!! Cred ca suntem cele mai tari!!

MHegarty
TestPozitiv

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Oxidoni, bine ai venit si tu printre noi!! Lisssa ai ce aduna acolo la listuta!! Ai treaba!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaia spune:

Buna dimineata, fetelor, si bine v-am regasit dupe 3 zile de absenta in care ati scris, nu gluma. Citesc pe rand si unde simt nevoia sa adaug cate ceva o voi face punctual pentru ca am de recuperat vreo 15 pagini. (Din sesiune n-am mai avut atat de mult de citit..:))))
Adirys, da stau in Nicosia si sunt chiar din Bacau. Sora ta de cand este aici? Cum o cheama? Poate am intalnit-o pe vreun forum al romanilor in Cipru...Daca ti-e atat de dor de ea poate tragi o fuga pana aici si cu ocazia asta stam si noi la o cafea ca intre noi, gravidoasele.;)
Va pup cu drag pe toate si le urez si eu bun venit printe noi burticilor noi.

12+

Mergi la inceput

Aceeasi poveste si la mine!!! Incredibil! Ma trezesc la 4 si pe urma numar oi. Chiar imi faceam probleme dar vad ca nu sunt singura in situatia asta. Pacat ca nu ne-am exersat telepatia, era un prilej bun de facut un fazan la distanta:)

12+

Mergi la inceput

Adirys, tu esti bacauanca!! Acum am vazut!! Ce surpriza placuta! Apropos de indiscretie, tu cati ani ai? Si prin ce zona a Bacaului stai? Poate am jucat sotron impreuna :)Pup cu drag

12+

Mergi la inceput

Nu, babyblue, nu esti singura. Nici eu nu am avut greturi decat rarisim in aceasta a doua sarcina. La prima sarcina, cu Andreea, singurul meu simptom a fost somnolenta...cel putin in primul trimestru de sarcina dormeam oriunde, la orice ora, in orice conditii. Aasadar nu ai niciun motiv sa te ingrijorezi. Fiecare viitoare mamica are simptome diferite sau macar ca intensitate diferita.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Cele care nu aveti greturi Bucurati va de sarcina,eu nu am fost la fel de norocoasa ca si voi,am fost si internata pentru perfuzii,vomam si de 10ori pe zi desi eu nu mancam nimic,a fost oribil,am zacut la pat 7saptamani,dar bine ca a trecut;mai am greturi dar suportabile,dar o sa vina si ziua cand o sa scap de ele,tind sa cred ca numai am mult!!!!!!!!sper ca nu v am plictisit cu povestea mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

mihahegarty multumim pentru primire! 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna dimineata!!
Fetele eu fac chef astazi, este prima dimineata din ultimele 90 cand nu imi este rau

Bun venit noilor mamici , deabea asteptam sa va cunoastem!!

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput