Strumfi si prichindei iulie-august2011(8)
Raspunsuri - Pagina 19
mihahegarty spune:
Omibaba eu sunt cea careia trebuie sa i trimiti PM daca vrei sa ti fac astrograma. Dupa cum incercam sa explic, in timpul saptamanii sunt cam obosita, deci nu pot sa le fac, dar in fiecare weekend am sa fac cate o astrograma pentru fiecare fata. Deci e un pic de asteptare, dar daca credeti in astrologie, reincarnare, vieti anterioare si karma, puteti sa mi trimiteti datele. Astrologia se bazeaza mult pe lectii pe care le avem de invatat, pentru ca noi avem puterea sa ne schimbam destinul, uneori stiindu ti astrograma, poti controla mai bine unele lucruri.
Asa sunt pestii (eu sunt pesti), mai misteriosi, oculti si ciudati. Scuze la fetele care nu cred in asa ceva!
Va pup pe toate si eu va citesc acum din urma. Pupici la toate burticile.
Vineri, 14 ianuarie vedem pe bebe pentru prima data!!! Suntem foarte emotionati. Daca reusesc, am sa pun o pozica.
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 12+ cu Imogen Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MihaelaV Buna seara, colege de odisee Am mai scapat de starile de voma, dar ma lupt cu insomnia si cu durerile abdominale. Simt ca ma dor toate oasele de nici in fund nu mai pot sta. Andra iti tin pumnii sa fie ok analizele Si noi ne-am propus sa ne descurcam singuri cu bebe pt ca avem in jurul nostru exemple de copii ai prietenilor care au fost educati de bunici si sunt cei mai nebuni, needucati, rasfatati copii. La 4 ani nu te poti intelege cu ei, nu stiu cum sa se poarte nici macar in prezenta altor copii, vomita tot daca gasesc o frunza de patrunjel in mancare pt ca i-au invatat cu ciorbe si supe strecurate. La cununia civila am avut o vanataie de toata frumusetea pt ca una dintre fetite m-a muscat si cand i-am spus ca doar cateii musca s-a suparat mama ei pe mine. Sunt sigura ca si parintii nostri i-ar rasfata excesiv si nu vrem sa ajungem in situatia aceasta. Babyblue cred ca ar trebui sa te bucuri ca nu ai simptome. Mihaela |
Miha nu fii asa de sigura in legatura cu supa/ciorba. Eu am ajuns sa rad toate cele in supe/ciorbe, din cauza ca Anastasiei nu ii place zarzavatul din ele...Ea, daca ar putea ar bea numai zeama (nu ca asta nu s-ar intampla ). Nu mai spun ca daca are ea chef alege/scoate din gurita pana si morcovii rasi cat de mic.
Deh...seamana cu ma-sa ! Ce-au mai tras ai mei cu mine ca nu vroiam/nu-mi placeau ciorbele. De fapt preferam supele ca erau mai limpezi.Acum "imi platesc pacatele tineretii"
Patrunjelul nici mie nu-mi place in/pe nimic, dar il folosesc si apoi il aleg.
Oricum ai dreptate ca bunicii ii rasfata la maxim pe nepotii lor. Ma uit la ai mei, cand mergem pe la parinti,daca stam vreo 2 zile,dupa ce ne intoarcem nu ne mai intelegem cu astia mici. Probabil ca si noi o sa fim la fel cu nepotii nostri!
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 14+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
anaemi spune:
Inca ceva! Sa stiti ca ce fac eu nu este un lucru ...cel mai lucru ... Oricine poate,pt ca nu este asa de greu precum pare. Si sunt muuuuuuuuuuulte alte fete care au fost/sunt singure cu toate pe cap.
Poate chiar aici la odiseea noastra!
Fetelor o sa am maaaare nevoie de ajutorul vostru in curand pt lucrarea mea de disertatie! Cu astea chiar nu ma pot descurca singura . O sa va trimit PM-uri sa va spun...asta in ceva timp. Iertati-ma ca indraznesc!
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 14+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
lisssa_ana spune:
si eu ii vad pe ai mei cum o alinta pe Ana. Mama mea asa a fost cu noi tot timpul,dar tatal meu mie nu mi0a zis ca ma iubeste niciodata,in schimb Anei ii zice de fiecare data cand o vede:"Ana te pupa si te iubeste bunicu".
Ma bucur sa vad ca a existat intotdeuna o parte pozitiva la el,chiar daca eu si fratelo nu am vazut-o
daca o cert pe ANa,intervine mama,"hai nu te supara pe ea,ca e mica"...mica mica dar sa vedeti voi cum zice:"TACI". Eu o trimit la colt,ea vine si isi cere scuze si zice ca nu e frumos sa zici Taci...si uite asa ne distram noi toata ziua
Mama de Ana si 14+
mihahegarty spune:
Crisspy bine ai venit.
MHegarty
TestPozitiv
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
mihahegarty spune:
Cristy1977 stau mai bine cu greturile. De cand am implinit 11 saptamani, am doar 1 zi de voma, adica mi s a intamplat pe 30 decembrie si pe 6 ianuarie. Deci saptamana si greata, nu mai e zilnic si ma simt MULT mai bine!!! Multumesc din inima lui Dumnezeu, era si timpul zic eu!!!
MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fabiana_25 Buna seara fetelor !!! ce repede mai scrieti abia pot tine pasul cand cred ca am ajuns la final se mai deschide o pagina si inca una dar e super am asa o lectura frumoasa.... Vorbiti de mame eu inca nici nu le-am zis alor mei nici nu vreu sa ma gandesc la reactie..... Maine ma duc la eco sunt foarte curioasa si sper sa-l aud si eu pe bb. |
Fabiana, nici eu nu le am zis alor mei si nici sotul la ai lui. Dar noi deja ne am propus data cand le vom spune: 20 februarie.
Pe 18 februarie e ziua socrului si mergem la Carfiff (sotul e de acolo) si cadou de ziua lui le vom comunica vestea. Sotul meu mai are 3 frati: 2 surori si 1 frate si nici unul nu are copii. Deci va dati seama ce fericire va fi in familia lui. Si crede ti ma ca toti ceilalti frati sunt normali, adica sora lui e maritata de 11 ani (dar nu vrea copii), frate su are 32 in mai si are o prietena (a mai avut o prietena de 4 ani), sora sa are 30 anul asta in aprilie si tocmai s a despartit de un tip cu care a fost 6 ani.....
Al meu, dupa cum va ziceam a fost oaia neagra a familiei. Pana la mine (si ne am cunoscut cand el avea aproape 34 ani) cea mai lunga reatie a lui a fost 6 luni. Nimeni nu spera sa se insoare, mai ales prin cate am trecut noi. Si acum, Ralph al meu sa le dea primul nepot!!! Va dati seama de ce e aceasta veste foarte importanata pentru noi si ne am gandit sa o punem alaturi de un eveniment frumos, ca de ex ziua de nastere a tatalui lui. Face anul asta 72 ani, deci va fi un cadou superb!!!
Trebuie sa fie LIVE si tre sa asteptam pana atunci. Pe 20 februarie voi avea (cu ajutorul lui Dumnezeu) 18-19 saptamani. Sper sa nu si dea seama de cum intru pe usa ca sunt gravida!! La mine burta se cunoaste un pic, adica burta e foarte tare si deja o simt grea. De asemenea, cand sunt cu un tricou, se vede clar o ridicatura, dar daca imi pun un pulover si stau normal pe scaun oamenii nu pot vedea. Deci nu e vizibila la publicul larg!!!
Eu sper ca la 18 saptamani sa nu si dea seama din start ca sunt gravida, ca asteptarea mea atunci va fi spulberata!!! Sper sa maschez cu niste haine groase!!! Abia astept data de 20 februarie!!!!
MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:
Bun venit Ilida!!!
MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:
Bne ai venit Atassa!!!
MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:
Gabitza2005 bine ai venit iubita!!
MHegarty
TestPozitiv