Strumfi si prichindei iulie-august2011(8)
Raspunsuri - Pagina 18
anaemi spune:
Buna fetele! Intru si eu in clubul celor cu dureri de cap. Ieir noapte nu am putut dormi mai deloc din cauza durerilor de cap si a raului. Am observat ca ma doare capul f tare atunci cand sunt obosita si pe langa asta sunt si ametita,dar ametita rau de se invarte casa cu mine si daca nu ma pun in pat atunci...e jale .
Si zilele astea cum am cam tras de minesi pt casa si pt scoala, am fost cam varza...si inca nu am terminat.
asa e cum zice adra.Sigur se poate si fara ajutor. Eu am fost cu amandoi singura (Anastasia nou nascuta, Filip 1an 5 luni). Nu a fost nimeni care sa ma ajute. Sotul era plecat mai mereu...de, "famelie mare, renumeratie mica" ;trebuia sa munceasca. Asa ca nu am avut pe nimeni sa-mi dea macar o cana de apa cat era el plecat. Am plans putin, dar mi-a trecut.
Ideea e ca daca vrei poti, daca n-ai incotro trebuie sa poti.
Eu acum va las ca mai am proiecte de facut!
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 14+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
babyblue spune:
neazta fetelor!
va pup pe toate si am si eu o intrebare, mai exista printre voi o gravidutza ca mine, care sa nu aiba greturi si simptome?
eu am rarisim greata si complet suportabila, in rest, niciun simtom, doar burta ma mai doare asa un pic, mai ales k s-a umflat putin, prb m-am balonat.
sa ma ingrijorez???
_
Babyblue va pupa pe toti!!
8+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
anaemi spune:
A! Inca ceva. Mie mi-re pofta rau, dar rau de tot de gem/dulceata de caise, din aia deschisa la culoare si cu caise maaaari. Aveti vreo idee ce "firma" face asa gem/dulceata?
am un sapun de caise care miroase chiar a gem din ala si saliveeeeeez mereu cand ma spal pe maini.
Deci, nu vreau sa fie in genul celui Hamme, care este ca o pasta. Doar culoarea sa fie ca aia si cu caise mari. Astept sugestii!
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 14+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
roxybarbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue neazta fetelor! va pup pe toate si am si eu o intrebare, mai exista printre voi o gravidutza ca mine, care sa nu aiba greturi si simptome? eu am rarisim greata si complet suportabila, in rest, niciun simtom, doar burta ma mai doare asa un pic, mai ales k s-a umflat putin, prb m-am balonat. sa ma ingrijorez??? _ Babyblue va pupa pe toti!! 8+ Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. |
Sa te ingrijorezi???? NUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!! Bucurate atat cat poti!!!
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011
lisssa_ana spune:
babyblu,bucura-te. la fel sunt si eu,in primul trim am vomat 1 data si atunci ca am mancat ca sparta, nu tu somn,nu tu gust metalic...nimic ...aaa,ba da INSOMNII si sanii mai sensibili
acum nimic,dar nimic,rar and ma mai dor si pe miine sanii. O sa ne linistim dupa sapt 16 cand incepem sa il simtim pe bb
Mama de Ana si 14+
MihaelaV spune:
Buna seara, colege de odisee
Am mai scapat de starile de voma, dar ma lupt cu insomnia si cu durerile abdominale. Simt ca ma dor toate oasele de nici in fund nu mai pot sta.
Andra iti tin pumnii sa fie ok analizele
Si noi ne-am propus sa ne descurcam singuri cu bebe pt ca avem in jurul nostru exemple de copii ai prietenilor care au fost educati de bunici si sunt cei mai nebuni, needucati, rasfatati copii. La 4 ani nu te poti intelege cu ei, nu stiu cum sa se poarte nici macar in prezenta altor copii, vomita tot daca gasesc o frunza de patrunjel in mancare pt ca i-au invatat cu ciorbe si supe strecurate. La cununia civila am avut o vanataie de toata frumusetea pt ca una dintre fetite m-a muscat si cand i-am spus ca doar cateii musca s-a suparat mama ei pe mine. Sunt sigura ca si parintii nostri i-ar rasfata excesiv si nu vrem sa ajungem in situatia aceasta.
Babyblue cred ca ar trebui sa te bucuri ca nu ai simptome.
lulusor77 spune:
Buna fetelor!
Am o intrebare: voua pe la cate sapt. a inceput sa vi se vada burtica?
La mine deja ghicesc cei din jur ca sunt gravida, si asta cam de pe la 7-8 sapt. Oare nu-i prea devreme? E adevarat, ma si balonez usor, dar acum am burtica chiar si cand nu sunt balonata.
Despre simptome: hm, nici eu nu am avut greturi decat f. putin, si mai mult seara. Mai nou ma confrunt cu o tristete care ma cam enerveaza, ca nu ma pot bucura cum trebuie de ce am. Aveam tot timpul stari din astea inainte de ciclu dar credeam c-am scapat de ele cel putin o perioada. A, si as manca intr-una ciocolata.
Poimaine mergem la al 3-lea eco si abia asteptam sa-l vedem pe micut (sau micuta).
anaemi, respect pt ceea ce faci si pt. ceea ce ai facut pana acum. Credeam ca nu mai sunt in ziua de azi femei ca tine, pt. ca in generatia noastra ne tot plangem ce greu ne e cu job-ul, cu copilul, etc. Pt. mine tu esti ca si mama mea, care cu job de 8 ore si 2 copii de 1 si 4 ani, a mai facut si facultatea la seral. Si nu s-a plans atata cat ma plang eu. Bravo tie anaemi!
lulusor77 10+
v_florina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue neazta fetelor! va pup pe toate si am si eu o intrebare, mai exista printre voi o gravidutza ca mine, care sa nu aiba greturi si simptome? eu am rarisim greata si complet suportabila, in rest, niciun simtom, doar burta ma mai doare asa un pic, mai ales k s-a umflat putin, prb m-am balonat. sa ma ingrijorez??? _ Babyblue va pupa pe toti!! 8+ Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. |
Babyblue, chiar ma intrebam ce mai este cu tine. Eu nu am simptome deloc. Ma tot suna parintii si prietenii si ma intreaba temator 'Cum te simti?". Eu zic f bine. Am de cateva zile foarte usoare greturi mai degraba dupa amiaza, insa trec cu putina mancare. Sanii ma dor f putin. Ma odihnesc extrem de bine, nu am pofte, mananc absolut normal.
Sunt si eu balonata, si ma lupt si cu constipatia, dar asta e boala veche la mine.
Sotia varului meu este insarcinata tot in 8 sapt ca si mine, si stiu ca sta numai cu capul in WC. Si cand citesc si pe aici la fete ce patesc, eu ma bucur nespus ca ma simt asa bine...
ALINAOPREA spune:
Babyblue si eu sunt la fel ca tine, o norocoasa.
Nu prea am simptome nasoale de sarcina, la inceput d-aia nici nu i-mi venea sa cred ca sunt gravi .
Am doar o somnolenta si o sensibilitate a sanilor care nu ma deranjeaza prea tare.
Stai linistita si bucura-te de sarcina
Alina 11+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
Oanamares spune:
Babyblue, nici eu nu am greturi.Cateodata, spre seara,am o senzatie vaga de rau,dar trece cu limonada.In rest mi-e foarte somn.Nimic altceva.