Fluturasi de martie-aprilie 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

alina taietura pt cezariana se face imediat sub linia chilotului si da se intinde, eu am si laparo si lafel s-a facut si la mine la buric

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubut spune:

Imi cer scuze ca te-am botezat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Alina, asta de la buric m-a speriat aseara. M-am dat cu niste crema de galbenele ca mi se parea f tensionata. Banuiesc ca n-are ce sa pateasca totusi.

in sapt 25 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Alina06...eu am taietura clasica..este sub slip..este super ok.
Eu am avut fire care nu s-au resorbit..nu am scos fire.
Nu imi este frica de cezariana daca este ca cea care o am deja..
Asa ca nu-ti fa griji..nu o sa ai cicatrice decat o dunga care este sub chilot..atat!

24+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele,
multumesc mult pentru raspunsuri, deja ma pregatesc sa ies la pranz la Plafar sa-mi iau ceva unguente din astea naturiste. Sper sa mearga. Constipatia incerc sa o combat, iar bai imediat dupa scaun fac ca o regula dintotdeauna. Sper sa treaca ca mai am 3 luni...
Multumesc si ptr aprecierile casutei, e tare frumusica

Alina, si eu ma mai trezesc pe spate, si uneori sunt mai relaxata asa. Dar cartile spun ca e bine in lunile mari de sarcina sa dormi pe o parte, si mai ales pe stanga, ca sa nu comprimi cu uterul marit vasele mare care merg pe langa coloana. Dar peste tot zice ca nu e nicio drama sa mai dormi si pe spate.

Miki, Alina06, AlinaN, Lavi, Viss, Felicitas, Millie, Roxy, Madutza, Andreea, Strumphi, Ina, Simona, Dorinuta, Leeloo, Lalely, Anaxena, Stefy, Ailed (Delia?), Scrish, Catanka si pe toate celelalte, chiar daca intrati mai rar!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s27 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza, m-am tezit ( ca mi se misca burta intoate partile)si hop la calculator
am vazut ca vb de hemoroizi, daca mai tineti minte si eu ma plangeam de aceeasi pb, si am rezolvat-o cel putin pana acum... deci dus local dupa ce rezolvi pb la wc, cu apica mai rece, tamponari cu apa oxigenta ( ca eu aveam sangerari) si unguent de galbenele... si am incercat sa mannac un pic mai gras... dar , parca pisuc intreba ( sper sa nu ma insel ca nu m-am trezit prea bine), poti sa papi prune uscate sau smochine, eu asa faceam inainte sa raman gravida si ma ajuta...

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata si de la mine

Pisuc imi pare rau ca te confrunti cu hemoroizii, asa cum spuneau si fetele crema de galbenele e foarte buna si aplicatii frunze de varza verde (tatal meu a avut probleme si cu varza il repara mama). Ai grija cu 'fortarile', cateva zile incearca sa mananci multe iaurturi, supe si fructe (kiwi,mandarine,ananas).

Fetelor eu am visat asa urat..numai morti, fantome..m-am trezit si l-am luat pe ubitu in brate si il tineam strans abia respira...uff de la vise 'eroice' am trecut la cosmaruri

------------------------------------------------------------------------------------------
31+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 8 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele si de la noi

miki meriti inca alte milioane de pupici pt ce ai suportat cu vladut
cum povestesti tu de somn
noi la fel suntem cu mancareaaaaaaaa
dusmanul nr 1
nimic nu baga in gura
daca e de mancat
decat daca e pamant
sau altele
ne certam la fiecare masa
de cand a incepuyt diversificarea
si mancam doar la deseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
stiu ca nu e bine
dar e unica soltieeeeeeeeeeeee

pisuc felicitari pt mutare

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

claubut bine ai venit
ma bucur ca ai indraznit
super povestea lui bebe1

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Miki daca am vazut ca pt. trezitul pe timpul de noapte nu gasesc nici un remediu atunci nu-mi ramane decat sa sper ca in timp va incepe sa doarma.Trezitul asta noaptea e cel mai deranjant si obositor,eu nu mai reusesc sa scap de cearcane si oboseala.Asa ca burtci care sinteti la primul bebe dormiti acum ca daca o sa aveti bebelusi ca ai nostri topaitori gata cu somnul in urmatori 5 ani

Pt. hemoroizi eu stiu ca e bine sa nu folositi hartia igienica ci dupa fiecare scaun bai de sezut cu apa simpla sau sapun pt.copii la temperatura camerei.Crema de galbenele e buna,stiam ca supozitoare nu sint indicate,pt.constipatie dimineata de baut pe nemancate 1 pahar de apa plata,mierea de albine 2 linguri la fel face bine, cafeaua pt. cine bea Mai stiu cateva remedi pt.constipatie dar nu stiu daca sint permise in sarcina.

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 25s

Mergi la inceput