Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)
Raspunsuri - Pagina 11
Happiness_4_us spune:
Mandarinutza, da, suntem in Ro.
Yaia, nu au mai plecat la Boston, am inceput alt tratam si astemptam sa vedem ce si cum. Aprobarea e valabila si anul asta.
Mamica fluturasului Andrei si
33+
Maria
Happiness_4_us spune:
Ana va
pe toti!
Marunzika, aici le dau la gradi, de la 1an ulei de peste, cate o linguritza pe zi. Iar noua chiar ne- a zis dr lui A sa- i dam zilnic, ca are nevoie. Noi avem Lysi special ptr copii.
Mamica fluturasului Andrei si
33+
Maria
Sabina spune:
ooof, Rox, cred si eu ca ti s-a rupt sufletu cu aifonu, e 4 sau 3gs? si cum te impaci cu el? ma bate tare gandu, tre sa-mi iau tel repede, ca la asta s-a nenorocit ecranu, nu vad cine ma suna, daca se face frig nu il pot deschide nicicum.
Si eu i-am tuns, gh arata ca Home alone:), dar Sofiei nu ii place ca i-a facut breton si a fost si ea tare amarata si m-a innebunit 2 zile ca ea e urata. Am tot consolat-o, am incurajat-o...pare sa se fi obisnuit cu ideea cat de cat, macar se ia cu joaca si mai uita.
Nanuta, am o zi rea azi, cu ameteala, ieri paream bine merci, sa vedem, poate ca tre sa ma obisnuiesc cu ups and downs, dar e f frustrant, ca nu pot face planuri, nu se mai poate nimeni baza pe mine samd, ca deodata m-apuca:(
Pupam burtica si pe A.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
adriana30 spune:
Buna,
Cu intarziere, va urez "LA MULTI ANI!". Sa aveti un 2011 cu sanatate si cu tot ceea ce va doriti.
am vazut ca dulceturile si papanasii au crescut, au avut serbari, au invatat poezii. si noi am inceput gradinita in septembrie, insa de mai bine de o luna nu o mai frecventam. nu am participat la serbare. in urma a 3 serii consecutive de muci, polipii s-au inflamat f mult, iar la ultima raceala gabriel a facut otita, pt care am ajuns chiar la injectabil. am fost la bucuresti, la spitalul budimex, ni s-a spus si de acolo ca are vegetatii adenoide cam urate si le-am scos. luna decembrie am stat acasa, am incercat sa intarim imunitatea, iar de joi avem rosu in gat. de maine, o sa fac programare la un medic homeopat.
acum, ca mi-am luat inima in dinti si am scris mesajul, voi intra mai des sa va tin la curent si cu activitatile noastre.
va
pe toate si inca o data, va multumesc pt faptul ca nu ne-ati scos din lista.
http://community.webshots.com/user/adrianam31?action=publicAlbums
Roxana_G spune:
Sabina, pe Andrei l-au tuns chiar reusit. La Alex nu e vorba ca e scurt, ca asa a fost si data trecuta, dar este exact tunsoare de baiat, nu are nici perciuni si nu i-a lasat macar un fir pe chica. Rau nu ii sade, dar sincer nu e stralucita tunsoarea. In fata e ok ca e Alex frumusica foc cu ochii ei mari si verzi, dar de la spate ai jura ca e baiat. Si la noi momentan e liniste, se ia cu joaca si uita, dar cum se vede plange si ea ca e urata, in ciuda incurajilor noastre. Mai nasol ca maine e zi de gradi si daca primeste comentarii de rau o sa fie crunt. Ma gandeam chiar sa ii dau sms educatoarei. Cred ca exagerez si eu, dar imi pare tare rau, pentru ca ea nu voia oricum sa se tunda. Ieri ma parase coafezei mele ca e "obligata de mami sa se tunda" si pe fondul asta sunt si eu mai sensibiloasa.
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Cecilia, noi am fost intr-o mini vacantade 1 dec 2009 la Baia de Fier si de acolo am urcat intr-o zi la Ranca, am fost impresionata, e superb, sunt numai pensiuni micute de max 2 etaje, aproape de partie am mancat la o pensiune tare draguta si mancarea f buna, deserturi facute in casa, si acceptabila(mai ieftin decat la pensiunea la care am stat noi in Baia de fier care era cam fitoasa) - pensiunea Valea Mariei, nu stiu cum e cazarea, dar daca mai mergem in Ranca, acolo o sa stam. http://www.valeamariei.ro/ro/pensiune-ranca/index-valea-mariei-1.html Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010 Poze |
multumesc..din ce am citit pare ok, dar cam departe de partie, 1km parca...este oricum in lista, mai caut.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Sabina spune:
si la noi la fel, Gh f dragut, sofia cu bretonu ala:P
sper sa ii creasca repede si gata, si o inteleg pe Alex, draguta de ea. oricum ea ar fi super frumoasa si rasa in cap , n u asta e probelma :)
Evtl ceva bentita simpatica, sa o mai indulceasca?
si n-ai zis daca era 4 sau 3gs si cum te-ai inteles cu domnu telefon.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
valentina_22 spune:
Am intrat sa va salut!
Rox, daca ii trimit un mare pupic Alexutei crezi, ca nu mai face botic? Oricum fata e o scumpa si sunt convinsa ca daca va primi critici acestea vor fi din invidie. Idem si pentru frumoasa cu volane de mami Sabina!
Sabina, tu erai ingrijorata de greutatea Sofiei? Nu prea am inteles ca am citit pe fuga. Eu am dus copii astazi la socrela si cu ocazia asta i-am si cantarit. Andrei a ramas fix la 14 kg, insa ma gandesc la ce cura de slabire a tinut in ultimul timp nu-i de mirare. Desi au mese regulate, pe cat posibil la ore fixe, Andrei nu mai mananca cum trebuie. Abia daca ia doua linguri din farfurie si gata s-a saturat. Dulciuri ar manca cu pumnul daca ar putea. Analizele ii sunt bune, asa ca ma gandesc ca-i o faza de-a lui . De vreo luma am inceput sa le dau la amandoi niste jeleuri sub forma de ursuleti cu propolis, echinacea si vitamina C. Nu au mai racit, poate doar rar, un nasuc mucios. Sunt din gama Tuti, pentru cine este interesat.
Alexandra in schimb a inceut sa faca pulpite.
Astazi am facut curat in hainutele ei si spre marea mea surprindere din cate perechi de pantaloni are, abia 2-3 ii mai vin. Cand ma intorc din spital plec cu fata la shopping. La cantar avea 25 kg. Nu prea ma pricep eu, dar ma gandesc ca la nici 7 ani sta bine. Si suratelor, are deja 130 cm!
Eu am zile si zile, in ultima vreme m-am simtit ametita, cred ca am avut si ceva oscilatii de tensiune, pentru ca ii se infundau urechile. Urmez in continuare tratamentul dat de medic. Depozitul de fier este acum in limitele normale dar e de explicat de ce. In schimb am facut dozarea de vit. B12 si mi-a iesit mica. O scadere de vit B12 apare si in mielodisplazie. Rar ce-i drept dar apare, iar eu stau cam cu frica, fiind suspecta de asta. Sper sa primesc lamuriri maine.
Sa aveti un inceput de saptamana cat mai reusit si sa ne revedem cu bine!
tuturor!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=9" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAlexa – val-1.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=9" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAndrei – val-2.jpg
BAZAR DC
Sabina spune:
o stiu pe asta cu zilesi zile...deficienta de b12 apare in multe boli din sfera anemiilor, eu n-am, dar apare si la AHAI des. ma rog sa-ti fie bine bine.
Sofia mea e mica si indesata, 1.24 si 27 de kg. De aia sunt ingrijorata. Are 8 ani si 4 luni. Trebuie sa ii scot complet dulciurile si sa insist pe salate si alte legume. Alex a ta e exact perfecta.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
luy spune:
Neatza, va ofer o cafea abunrinda, sa incepeti saptamana in forta si sa va mearga toate din plin !
Valentina, multa sanatate lui Andrei, sper sa-si revina cat mai repede, offf, la voi e 'fara numar, fara numar'
. Tin pumnii sa primesti vesti bune de la analize 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )