Copii din '95-'96
Raspunsuri - Pagina 16
mhldvrc spune:
Alexandra, Alexandru
si
Orice lucru bun in viata este ilegal, imoral sau ingrasa.
mhldvrc spune:
Maria, Marin
si
diuna spune:
Buna seara, as vrea si eu sa intru in clubul vostru, primiti si copil din '98? E abia in clasa a 8-a, am vazut ca ai vostri sunt mai marisori, dar mi-ar placea sa stau la povesti cu voi, din cand in cand.
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diuna Buna seara, as vrea si eu sa intru in clubul vostru, primiti si copil din '98? E abia in clasa a 8-a, am vazut ca ai vostri sunt mai marisori, dar mi-ar placea sa stau la povesti cu voi, din cand in cand. "Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie." |
Si Andreea mea,tot clasa a 8 a este,asa a bine ai venit!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mikimihaescu spune:
Buna buna la toata lumea!
Mamaaa de cand nu am mai scris pe aici.
Ultimul an a fost greu pentru mine, avand in vedere ca am acasa un adolescent care dadea la liceu. Tot anul l-am alergat cu invatatul, el era mai tot timpul pe afara cu colegii sau statea pe computer, etc. Conflicte din astea mama-puber.
Acum e intrat la Cosbuc si incep alte hangarale, off, gen Balul bobocilor, concerte de muzica pe care eu nu o inteleg. Ma rog, nu ma plang, dar nu e roza situatia deloc.
Celalalt e in clasa 4, joaca si el baschet ca si frate-su, in vara a castigat cu echipa bronzul la campionatul national de baby baschet.
Va salut pe toate si o seara placuta.
mhldvrc spune:
buna tuturor,
mai intai sa urez La multi ani sarbatoritilor de pana acum
Vlad - mami Crisseis, Matei - mami Sanca si Dedi - mami mQQm
Bun venit, iti zic si eu, diuna!
Miki, bine ai revenit Felicitari lui Andrei , inseamna c-a avut note foarte bune, din cate stiu eu la "Cosbuc" s-a intrat cu medie mare.
si
mikimihaescu spune:
Da, a avut 9,51 deci in partea asta e bine.
In rest, tot mmi s epare ca pierde timpul la geu. Se ocupa cu orice numai cu scoala nu.
mhldvrc spune:
Robert Andra , sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si fericit, sa aiba numai note bune si sa va aduca numai bucurii
Miki ma bucur, s-o tina tot asa cu notele , mai ales la materiile de engleza unde media 7 e minima , dar asta cred ca vi s-a spus deja la sedinta cu parintii
si
mikimihaescu spune:
Da, ni s-a spus.
Acum la ordinea zilei este Balul Bobocilor, asa ca numai de asta aud acum.
mhldvrc spune:
Dominik - mami Mikki2, Andrei - mami agho si Adriana Stefania - mami tomecica Sa va traiasca copiii si sa fie sanatosi
si