Copii din '95-'96
Raspunsuri - Pagina 11
mihaela_s spune:
Sanca, multumesc
.
Mirela OMG, parca citesc un film de acum 25 de ani(cand am terminat eu)...
. De parerea copiilor ar trebui tinut in primul rand cont.
Pacat...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
ralualexandrei spune:
Si la noi aceleasi discutii sunt insa se desfasoara cam cum a povestit Agho.Pretul per total este 150 ron de copil ,zic eu rezonabil.
Au fost cateva amendamente pe care le-am adus noi parintii si d-na diriginta,insa zic eu ca au fost din categoria bun simt,de exemplu :fara manele la petrecere si fara alcool,motiv pt care a fost o mica revolta legat de asta si de participarea mea la banchet.
Cu cea din urma a fost o neintelegere eu am spus ca voi participa la organizarea banchetului nicidecum la acesta propriu-zis insa parintii au fost atat de "atenti" la cele discutate incat s-au dus acasa si au spus odraslelor ca eu si inca o mamica vom participa la banchet!!???
A fost circ in toata regula la scoala si mi-a ajuns la urechi fix cand ieseam pe poarta gradinitei.In consecinta am informat-o pe diriginta si a doua zi am participat la ora de dirigentie unde le-am batut obrazul pt scandalul facut si le-am garantat ca voi participa la banchet desi n-aveam de gand
Le-am povestit cat de bine si frumos se pot distra parinti si copii impreuna (ex: la nunta antrenorului),sper sa fi inteles ceva din tot ce le-am spus ,cert este ca nu stiu de ce insa se tem de mine si de prezenta mea cu toate ca in 8 ani de cand ii cunosc nici macar n-am ridicat tonul la vreunul .
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
flower-power spune:
Sper ca ati petrecut sarbatori linistite si frumoase alaturi de cei dragi
.
Noi am fost rupti de civilizatie
undeva in nordul Bucovinei.
Tiberiu este foarte bine. Tocmai a interpretat 3 roluri in spectacolul cu ocazia Zilelor Colegiului.
Din pacate n-am mai reusit sa intru pe DC in ultima vreme... sunt prinsa intr-un proiect care nu-mi prea mai lasa timp.

mhldvrc spune:
La multi ani, Andrada, sanatate, numai bine si succes la admitere!
Mirela, sa-ti traiasca fata si sa va aduca numai bucurie
Petrecere frumoasa 
Mara
, ma bucur pentu voi
lui TB
si 
pisicile mele
Dulciuri www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
de
si 
Orice lucru bun in viata este ilegal, imoral sau ingrasa.
mihaela_s spune:
Andrada La multi multi ani cu multa fericire si noroc. Mirela sa va aduca numai bucurii. 
Mara, ma bucur pentru voi. 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sanca spune:
Andrada, La multi ani! Mirela, sa va traiasca copila, si sa va aduca numa bucurii.
Super tort, cu M&Ms.... 

ralualexandrei spune:
La multi ani Andrada si numai bine sa ai in viata!!!

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!