Sa il ajutam pe Paul!
Buna ziua,
Am trimis pe mail la info@desprecopii.com si marius@desprecopii.com detalii si documente despre cazul baietelului Paul, bolnav de Limfom Malign Hodgkin, care are nevoie de un autotransplant de celule stem in Italia. Pentru a putea da mai multe detalii despre caz, va rog sa ma anuntati cand cititi e-mailul si sa ma informati daca datele trimise sunt suficiente.
Raspunsuri
marius spune:
Am primit documentele solicitate. Va doresc din tot sufletul succes si sanatate.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
cri_80 spune:
Site: www.paulnagy.ro
Ma numesc Paul Daniel Nagy si m-am nascut la data de 28.06.2003 in localitatea Alesd, judetul Bihor. Culoarea mea preferata este albastrul si imi plac masinutele cu telecomanda si jucariile Zhu Zhu Pets, cu hamsteri. Imi place foarte mult si scoala, pe care am inceput-o in luna septembrie, dar merg din ce in ce mai rar...Am un fratior foarte dragalas care repeta tot ce spun adultii. Se numeste Stefan Rares si are doi ani si sapte luni.
Povestea mea ar trebui sa continue frumos, la fel ca povestea oricarui alt copil de varsta mea, insa incepand cu luna mai, totul s-a schimbat. Racisem, tuseam rau si timp de o luna mi s-au prescris mai multe siropuri. Atunci, o doamna doctor din Alesd a decis sa imi faca o radiografie. A spus ca filmul nu arata bine si mi-a dat o trimitere la Oradea. Acolo am facut un CT si i-au spus mamicii mele ca eram suspect de limfom malign - aveam formatiuni pe caile respiratorii, in gat si la splina... Au decis sa imi faca o bipsie in gat...nu a fost deloc placut. Mamica mea era disperata iar eu nu intelegeam ce se intampla cu mine. La sfarsitul lunii mai, dupa rezultatul biopsiei, mi s-a pus diagnosticul: Limfom Malign Hodgkin, stadiul III..o forma de cancer al sangelui.
Parintii mei au hotarat sa mearga cu mine la Spitalul din Cluj, Clinica Ion Chiricuta. Acolo a inceput cosmarul meu...injectii, branule, perfuzii, chimioterapie. Imi era rau, eram obosit, si toti copiii care au devenit prietenii mei de joaca erau necajiti si ei. Am facut opt cicluri de tratament cu protocolul ABVD. Doamna doctor insa ne-a spus ca rezultatul nu a fost foarte bun....ganglionii nu s-au retras in totalitate... Timp de doua luni tratamentul s-a intrerupt. M-am intors acasa si am inceput scoala. Imi placeau colegii si imi placea sa invat. Pentru mine scoala era ca in vacanta, pentru ca la scoala nimeni nu imi fcea perfuzii... Dar parintii mei erau foarte ingrijorati, pentru ca trebuia gasita o solutie pentru continuarea tratamentului. Cu ajutorul unor oameni buni, parintii mei m-au dus in Ungaria la Szeged in luna noiembrie, unde am facut un test PET. Medicul de acolo mi-a recomandat un alt protocol de chimioterapie. M-am intors apoi in Romania si am fost internat la Spitalul din Oradea pentru continuarea tratamentului.
Medicii din Cluj si din Oradea i-au spus mamicii ca voi avea nevoie de un autotransplant de celule stem dupa terminarea acestui protocol. Eu nu prea stiu ce inseamna, dar parintii mei au fost foarte tristi la aflarea acestei vesti. Atunci s-au hotarat sa afle si parerea unui medic din strainatate. S-a dus o prietena a mamicii mele la Spitalul San Matteo din Pavia cu trei zile inainte de Craciun cu documentele mele medicale si imaginile de la PET. Domnul profesor Marco Zecca, directorul clinicii de Oncohematologie Pediatrica le-a vazut si a spus ca daca voi raspunde bine la chimioterapia pe care o fac la Oradea, sigur voi avea nevoie de un autotransplant in luna martie, dupa terminarea protocolului pe care il fac acum. Daca insa nu voi raspunde bine, va trebui sa ma internez imediat in Italia, sa fac o chimioterapie agresiva si un transplant cu donator compatibil... Sa speram ca nu va fi asa si ca voi raspune bine la tratament.
Costul unui autotransplant in Italia la clinica din Pavia este de aproximativ 50.000 de Euro. In plus, voi avea nevoie de doua cicluri de chimioterapie inainte de transplant si radioterapie dupa transplant.Parintii mei nu isi pot permite aceasta suma, dupa cum nu stiu nici daca isi vor permite sa imi cumpere jucariile Zhu Zhu Pets. Dar eu sper sa ma fac bine si sa ma intorc la scoala.
Pe cei care isi permit si doresc sa ma ajute, ii rog din tot sufletelul sa o faca, atat cat pot. Pe cei care nu isi permit sa ma ajute financiar, ii rog sa publice cazul meu, sa le povesteasca prietenilor despre mine si sa se roage la Dumnezeu ca eu sa ma fac sanatos si sa ma intorc la scoala.
Donatii:
BANCA TRANSILVANIA Agentia Alesd
Titular: Nagy Paul Daniel
IBAN RON: RO92 BTRL 00501201 A59278XX
IBAN EURO: RO67 BTRL 00504201 A59278XX
SWIFT: BTRLRO22BHA
Telefon doamna Corina Carmen Nagy (mama lui Paul) : 0746.697.280
Site: www.paulnagy.ro
anca16 spune:
Nu se pot pune produse pe bazar pt Paul?
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
cri_80 spune:
Eu sunt utilizator nou si deocamdata nu imi este clar cum functioneaza bazarul. Voi citi cu atentie.
Astazi a aparut cazul lui Paul in ziarul Libertatea.
Speram sa reusim sa il ducem in Italia la inceputul lunii februarie pentru chimioterapie, examen PET si prelevarea si conservarea celulelor stem care vor fi utilizate pentru transplant.
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cri_80 Fetelor, ne poate ajuta cineva cu numere de la televiziuni pentru Paul? |
Te pot ajuta eu.
Iti scriu pe PM
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele