Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Bun venit delfinas Anastasia! Catalina ai primit PM cu detaliile? Daca nu trimit eu. Repet intrebarea ce tarc/patut recomandati! Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
ti-am raspuns la sfarsitul cap precedent ...cand vorbeam singura pe acolo
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva ma duc sa caut! Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
aha deci esti in Ro...du-te la Miniblu, sunt si reduceri
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
Diana_Eva spune:
Da sunt in Bucuresti inca.
Eu am zis ca ma duc sa caut ce mi-ai raspuns la capitolul precedent.
MiniBlue, MiniBlue - dar macar cum arata zi-mi sau un pret orientativ.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
ooana spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Da sunt in Bucuresti inca. Eu am zis ca ma duc sa caut ce mi-ai raspuns la capitolul precedent. MiniBlue, MiniBlue - dar macar cum arata zi-mi sau un pret orientativ. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
bine ca ne intelegem...
e la mama ca altfel ii faceam o poza
a costat aprox 300 lei...este galben-albasru si maro-albastru, de asta am luat noi cuun elefantel
are o usita ca a lui Mikey Mouse cu fermuar pe unde sa intre cand sunt mai mari
etaj intermediar
o salteluta subtire
sigur gasesti
Noi 2
Diana_Eva spune:
Catalina - Vazut, placut, comentat ... totul repede pana nu da semnalul de atac puiul meu! Seamana cu tine sau cu tati ai ei, nu reusesc sa imi dau seama?
Tu cum ai slabit asa de mult? Ca noi ne dam de ceasul mortii aici si tot degeaba?
Iei ceva pentru lactatie?
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
katalina spune:
citat din mesajul lui catalina2307 Gata, trimis si eu poze. Catalina |
unde,unde?la delfinasi picasa?
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Laurika - cam pe acolo suntem si noi cu kg si cm - dar suntem fete si mai mici un pic ca voi. Cat a avut la nastere? Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
Noi am avut 3800 si 54 cm ...al doilea ca marime nascut la cezariene..cel mai mai avea 4600.si mie mi-era frica sa nu iasa asa mare ca la eco asa il estimase:4500..eu cred ca depinde si de cat de mari sunt parintii, sotul meu are 1,9m..asa ca fi-miu are cu cine sa semene :))
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
catalina2307 spune:
Diana - eu spun ca seamana cu mine. Tata'su spune acelasi lucru despre el. Parerile-s impartite.
De slabit nu stiu...pur si simplu. Niciodata nu am fost grasa. Am 1,78 si am intrat in sarcina cu 50kg. Am ajuns la 78 kg iar acum cred ca am 60. Atat aveam acum vreo 2s.
Pt. lactatie pana de curand am baut ceai iar cand imi aduc aminte mi bag 2lg de galactogil.
Ne incadram in grafic :).
Si multumim pt comentarii.