Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Asa - despre chiloti - noi folosim marimea 4 (prefer sa le zic chiloti/ chilotei decat pampersi - dupa ce ca dau bani pe ei sa le fac si reclama ). EU prefer sa iau marime mai mare sa stea lejeruti pe ea.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

Carla si Mateo !! 6 lunite Sa cresteti mari, sanatosi, sa ascultati de mami!

Ariana de bubster

Aseara, dupa ce v-am citit, vroiam sa mai scriu cate ceva.. dar eram prea terminata si am zis ca o fac azi, numai ca azi am uitat ce si cum .

Crisulica, multam de site! am vazut ca ananasul e f acid pt stomacel, bine macar ca nu-i alergen... in casa va papa ananas numai de ocazii.

Roxana, noua ne-a recomandat sfecla, suc din sfecla, dar cruda!
Eu cu poftele copiilor am o parere cu care s-ar putea sa nu fiti de acord... Deci, eu cred ca ei nu stiu suficiente gusturi pt a pofti la ceva, le poate fi pofta pt ca ne vad plescaind, dar eu zic sigur ca orice le-am da in loc e la fel de bun pt ei, adica, daca pap nu stiu ce porcarie ce el nu are voie si lui ii dau o felie de mar, el e la fel de multumit. Asta cred eu, ca lor le e pofta pt ca ne vad mancand, le e poftamai mult de idee, decat de produsul pe care-l mancam in sine, nu dati cu rosii.

Anca, nu stiu, ca si al meu tot asa face, se foieste, plange, suspina, toate prin somn. Eu ma duc la el, il mangai pe capusor si il tin de manuta..

Arissa, si voi cu virusi? Offf...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput