Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 17
bubster spune:
va dati seama k sunt tuta ,asa e knd ramai in urma...de aia intreb,pt ce e facut fisierul,dc...pot sa am si eu datele trecute acolo...
bumblebee spune:
Rody, noi nu am gatit niciodata soia, sau cu soia, cred ca de asta nu m-am omorat cu gustul, mi s-a mai parut si uleios, desi am pus mai putin ca la reteta.
Eu nu sunt stresata, dimpotriva, dar asa m-am saturat de sfaturi oriunde merg, parca eu, mama lui, sunt cea mai denaturata.
Eu nu ii dau sa guste bazaconiile noastre, nu pt ca mi-e teama de ceva, doar daca pune limba sigur nu-i nimic, eu o fac pt ca nu vreau pt moment sa faca legatura intre plescaitul meu cu ceva pt el... pt moment..
Mai stau la pove cand ma intorc de la plimbare.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubster va dati seama k sunt tuta ,asa e knd ramai in urma...de aia intreb,pt ce e facut fisierul,dc...pot sa am si eu datele trecute acolo... mami fericita deariana ! 06.08.10 http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/ArianaBubster?feat=directlink |
ala a fost facut de cand cu gravidutele.
Csnd ma intorc, ori te trec eu, ori intri tu in contul comun dsa te treci
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
crispro spune:
Coteasca, si Vlad are un punctisor alb la dintele ce urmeaza. Dar inca nu va rupe gingia. Mai trebuie sa se vada albul ala cat va fi dintele de lat, si apoi se rupe gingia (ruptul in sine a durat o zi la toti 3 dintii care ii are). Dimineata avea un coltisor iesit, iar spre seara tot dintele... bine, doar sesimtea ca e iesit, trebuia sa te chiorasti ca sa il vezi...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
ela_mm spune:
crispro, imi pare mie, sau asa e: eva mea seamana la ochi cu vladut al tau. cel putin in unele poze. nu ma mai satur sa-l privesc.
si ziceti-mi si mie, cele care ati trecut printr-o viroza la bb: cam cat timp tine in general?
btz_ovi spune:
Hello si LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI
O INTREBARE a trecut vreo mamica la scutec nr 4+??Daca da,este vreo diferenta intre el si cel simplu?
Mie mi se pare ca deja 4 simplu ii este micut lui Paul,il strange la zona inghinala
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Uuuf, iar nu a dormit azi noapte. Bine, a atipit totusi ceva, a fost putin mai bine decat fara supozitor. Nu stiu ce sa ii mai fac. Sotul a tot leganat-o si o tot punea in pat cand adormea. Dupa 10 minute se apuca de plans. La 5 dimineata (el inca nu adormise) a adus-o langa noi....da nici macar in pat cu noi nu vrea sa doarma. Rade, canta pe limba ei, mai ia o tzatza in gura, mai vrea sa se ridice...da somn nu. Nu stiu ce sa ii mai fac sa doarma noaptea. Macar 2-3 ore legate. Inainte de Craciun am vazut o casa care ne-a placut (noi stam acum la bloc) si azi ne intalnim cu proprietarul din nou la discutii. Daca o cumparam, apai acolo o las sa planga pana oboseste noaptea...aici mi-e cumva de vecini. Nu pateste nimik daca plange mai mult, nu? Voi ce faceti sau ati facut cand nu dormeau puii vosti? Poate mai fur o idee sa o punem in aplicare. Acum doarme bineinteles, doar am fost afara. Am zis ca la vara ii mut patutzul afara, ca a mea numa acolo face nani. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
in perioada colicilor asa era si la noi
singurul loc in care era linistit si dormea ore bune era pe piept la noi...la un moment dat faceam cu schimbul...eu 3 ore..apoi Marius
in brate se linisteste? ca asta e important...atunci insemana ca nu e nimic grav
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ela_mm spune:
voi de la cate kg ati trecut la scutece marimea 4? noi avem 7,5 kg (daca nu si mai mult ) si tot la 3 suntem. doamne, sunt o bleaga!
ramonavlas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
in perioada colicilor asa era si la noi singurul loc in care era linistit si dormea ore bune era pe piept la noi...la un moment dat faceam cu schimbul...eu 3 ore..apoi Marius in brate se linisteste? ca asta e important...atunci insemana ca nu e nimic grav Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
DAAAA, in brate nu mai are nimik.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010