cum se traduce?
Buna !
Va rog mult sa ma ajute si pe mine careva
Cum se traduce cuvantul tastants din acest context
"detection thresholds for prototypical tastants using sucrose,
caffeine, NaCl, citric acid and MSG"
= detectarea pragurilor ptr ....
stiu ca e legat de gust dar nu-mi vine nimic in minte acum.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 13+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Raspunsuri
roxanaz spune:
"tastants" inseamna in mod generic substante care sunt adaugate pentru gust, pentru imbunatatirea acestuia sau schimbarea lui.
"detectarea pragului de substante .. saporifice? uite ca nu stiu daca poti folosi cuvantul asta...
Roxana
anaemi spune:
multumesc mult
am mai primit un raspuns si o sa folosesc amelioratori de gust .
creierul meu e in pauza se pare...l-am stors o gramada dar n-a iesit nimic
Multumesc mult inca o data!
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
CorinaDani spune:
anaemi, stai linistita, nu ai citit subiectul cu neuronul in timpul si dupa sarcina ?
o alta varianta ar fi "potentiatori/corectori de gust/aroma"
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani anaemi, stai linistita, nu ai citit subiectul cu neuronul in timpul si dupa sarcina ? o alta varianta ar fi "potentiatori/corectori de gust/aroma" Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
multumesc !
macar am speranta, dupa spusele profei de neurofiziologie, ca la batranete sa am un neuron destul de stufos ....acum dupa ce ca e singur ...mai si doarme