Bucurii de sept-oct 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
Ancuta_eu spune:
Buna fetelor!
Azi va invit la o , desi e putin cam tarziu
Roxana multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de clipe minunate! Sa traiesti frumos asa cum ai facut-o pana acum!
Vreau sa le urez multa, multa sanatate fetelor bolnavioare! Sper sa va refaceti cat mai repede!
Lilina distractie placuta la munte si multa sanatate lui Vlad!
Roxana multumesc pentru ideea cu teatrul! Noi am mers pana cum doar la Tandarica. Tot cautand si citind despre zurli, v-am vazut in doua fotografii pe tine si pe Dariuta! Frumoaselor!!!!!
Noi in rest suntem bine, am trecut cu bine de varicela, iar pentru o refacere completa am dus copilul la tara pentru 2 saptamani (adica aceasta saptamana si urmatoarea care e oricum vacanta)
Inca o data multa sanatate tuturor si Roxana
http://picasaweb.google.com/ancuta2009
Un copil iti ia tot ce ai avut si iti da, in schimb, tot ce n-ai avut vreodata.
Crisnemes spune:
Roxana Sa fii fericita, sa fii sanatoasa, toate dorintele tale sa se implineasca si multe clipe minunate alaturi de cei dragi tie.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Roxana01 spune:
buna fetelor!
Multumesc Cris, Ancuta, de urari! ma simt ca la ... 34 de ani! adica... obosita, de ce sa mint.... as trage un pui de toata ziua de azi, ca si cadou pt mine.... ca azi noapte mi-a sforait sotiorul toooooata noaptea!!!!
sunt in dubiu ce sa fac: prietenele m-au invitat ele la o cafea in mall ca intre fete, numai sa mai barfim puytin ca-n vremurile bune, copiii ma asteapta acasa sa suflam in lumanari si sa mancam tort... eu am suflat deja la serviciu in lumanari, mi-am pus doar 2 dorinte, dar sper ca la tortul de diseara sa nu ma grabesc si sa le pot pune pe restul...
Ancutza, v-am zis, suntem fani gasca zurli, asa ca normal ca ne-ati vazut pe site-ul lor: nu scapa de noi deloc!
daria face extra optionale la gradi dansuri. iar ieri seara m-a innebunit, sa-mi arate pasii de salsa, vals vienez si vals lent manca-o-ar mama de artista!
iar victorasul , tot ieri, nu il mai auzeam deloc prin casa. obisnuita ca tacerea inseamna ca face prostii, strig: nana, ce faci? el: la dormitor, ma joc! de teama sa nu strice ceva, ma duc sa vad totusi ce face: isi umpluse patul de carti si le "citea", foarte atent, cuminte... asta-i joaca lui preferata!
va pup, ma apuc de treaba la serv....
anangel_lexi spune:
Intru si eu la spartul targului. Roxana, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa te bucuri mereu de minunile din viata ta, asa cum o faci acum!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Buna tuturor. Azi va ofer, pe langa , un ceai fierbinte, pentru doritoare. Eu ma rezum doar la ceai cu muuuulta lamaie.
Ieri am avut o zi nebuna, am ajuns la doctor atat cu fii-mea cat si cu sotul, au primit amandoi antibiotic si sunt consemnati la domiciliu. Maria se simte deja mult mai bine.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Buna ziua!
Roxana, La multi ani si din partea mea, sa fii sanatoasa fericita si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
Mai avem o zi de gradi si apoi in vacanta!
Mie imi pare rau ca ieri am uitat sa-i dau Bronho vaxom Mariei, asa ca o zi din cele zece nu am mai respectat-o.
Lexi, multa sanatate! Asa de tare v-a prins viruselul? M-am bucurat foarte tare ca a scapat Mariuca ta de el!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Lexi - ma inscriu si eu l aun ceai!
Sanatate multa Mariei si sotiorului!
Gety - e vacanta si asa ma da peste cap vacanta asta!
Crisnemes spune:
Salutare la toata lumea!
O cafea, un ceai, serveste cineva?
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Cris, multumesc pentru ceai!
Incet-incet incep sa ma satur sa fiu "animatoarea" subiectului. Noroc cu Cris care ma mai ajuta, ca altfel...Pe bune, cred ca o sa-mi deschid subiect separat sa vorbesc singura, cred ca e cam tot aia...
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
GETY spune:
Lexi, hai ca ma alatur si eu voua. De la servici n-am putut, ca in sfarsit, parte din componentele calculatorului meu au dat coltu', asa ca am unitate cu viteza.....
Pe Maria a luat-o inainte de somn acasa. A tusit de vreo cateva ori azi noapte+gogalt la inghitire, asa ca nu m-am riscat. Ii dau un pic de paracetamol, niste comprimate pentru supt si ceai pentru tuse si poarte scapam ieftin si de data asta.
usor!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!