Bucurii de sept-oct 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Crisnemes spune:
Buna dimineata! Va astept la o cafea!
La noi ninge asa frumos- dar din pacate drumurile sunt groaznice - nu doresc nimanui sa aibe drum in oras.
Gety - spor la treaba!
Sofimic- ma bucur ca ai mai intrat pe la noi. Te asteptam cu mare drag. Sofiei.
Lexi - sper sa treaca durerile de spate- desi stiu ca sunt groaznice. Mariei ii doresc reacomodare usoara la gradi!
Si eu trebuie sa ma pregatesc cu floricele pentru la primavara - inca nu am pus nici o samanta in pamant(ghiveci). Vreau sa merg sa vad ce gasesc si sa pun semintele culese de mine anul trecut.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
eleņia spune:
salutare
cristina eu beau si acum o cafea ca parca ar erge una
darius face cat 7 copii nu cat unul seara la 10 sunt si eu KO desi el adoarme mai devreme
Lexi sper sa iti treaca cat mai repee durerile de spate
Sofimic ma bucur ca sunteti bine,timp nu mai avem ca asa sunt bucuriile noastre atomice
Gety spor la treaba si maria ca de obicei e tare scumpica ma facut sa rad cu lacrimi
poop
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
Vine cineva la ?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Buna...ziua.
Gety, multumim de cafea! Aici e un friiiig... Ma bucur ca inca nu am dezvelit bulbii de flori. Ieri a nins putin dar din fericire nu s-a depus nimic. Abia astept sa vina zile mai calde.
Weekend placut tuturor!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Lexi, sa stii ca si la noi a anuntat ninsoare, dar de maine. Parca as mai vrea sa ninga, Mariei ii place mult cu sania.
Cate un pic, cate un pic, ne apropiem de sfarsitul lunii ianuarie. Mai e februarie si ne apropiem de primavara.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
lilina spune:
salutare dragele mele
vad ca au mai revenit din mamici: sofimic, yoana, felicitari si multi pupici
noi suntem bine, aceleasi nazdravanii si figuri care ne mananca nervii si rabdarea
in rest ma simt taaaare obosita abia astept sa plec la munte we viitor, sa ma mai relaxez un pic, fara copil, doar cu gasca de prieteni
va pupicesc
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
lilina spune:
roxana, sa stii ca Vlad prefera acum brunetele, iar eu sunt in top vrea sa se casatoreasca cu mine desi sunt prima care-l pedepseste, tot ma iubeste copilul asta
vroiam sa mai zic ca vreau sa mai slabesc Doaaamne, tare greu e sa dai jo niste kg dupa o varsta
am vorbit si cu Alina (izty) care si ea s-a mai ingrasat pt ca bucatareste toata ziua, mai rau ca aici uffff.
in rest, se lupta cu racelile Anei. mai tot timpul pe la doctor, cu perfuzii.
hai ca am taiat-o
puup
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Lilina, daca mai vorbesti cu Itzy spune-i ca le pupam si pe ea si pe papusica si ca ne e dor de ele.
Fii-mea inca nu a adus vorba de casatorie dar am observat ca la gradi prefera sa se joace mai mult cu baietii decat cu fetele. Am spus eu ca fii-mea trebuia sa fie baiat.
Gety, pentru copii e frumos sa vina zapada dar eu una sunt satula. Numai cand vad ca ninge intru in panica (virgula) ca iar raman blocata la servici. Am facut o adevarata fobie, cum vad fulgi de zapada cum simt ca mi se inmoaie genunchii.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Buna tuturor. Aici ninge intr-o veselie iar eu am dat-o din una in alta. Cred ca am facut gripa, ma simt f nasol si sper sa nu-i dau si Mariei.
Va urez tuturor weekend placut.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
Buna tuturor. Va servesc o cu intarziere.
Sunt in ultimul hal de gripa si de ce mi-a fost frica nu am scapat: i-am imbolnavit si pe ai mei. Maria deocamdata e cel mai bine dintre noi, ii curge doar nasul si sper sa ramana la faza asta. Noi adultii, insa, suntem in ultimul hal. Maine am de gand sa-mi sun medicul de familie pentru o consultatie prin telefon caci aici, daca ai gripa, nu ai voie sa vii la cabinet, ti se face consultatie telefonica.
Sper sa scapam repede pt ca e o senzatie foarte aiurea, ma doare capul groaznic, am facut o rana pe gat de la tuse, ma dor toti muschii, ba mi-e frig de tremur toata, ba mor de cald...
Aveti grja de voi, sa nu patiti ca mine.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute