Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

lexi mersic de cafea
brr ce chestie nasoala faza cu tipul din filmulet
si ce li s-a intampalt fetelor
multumesc lui dumnezeu ca fiumiu nu e niciodata singur cand merge la locurile de joaca
el de felul lui e foarte lipicios dar numai cu copii
cand e vorba de adulti nu vorbeste decat cu cei pe care ii cunoaste
va pupez
merg sa imi iau pe domnul D de la gradi
poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetele!

Ioana, tare mult ma bucur ca te-ai intors! "Cearceaful" arata ca ai fost alaturi de noi, chiar daca nu ai scris... cititnd la ce ai scris pt "roxana", mama sexi, am zis, ah, nu scrie de mine, scrie de cealalta roxana... dupa vad ca apar daria si victor in discutie... hmmm, multam fain, draguta, dar zic ca ai fost impresionata de copii si ai studiat prea putin mama! Cat despre maritat, macar la tine vrea sa se marite cu un EL, la mine Daria mi-a spus clar ca ea se marita cu Anisia, prietena ei cea mai buna de la gradi! geaba i-am explicat eu ca uite, cum e mami fata si tati baiat, asa o sa gaseasca si ea un baiat cu care se marita, ea nu si nu si nu! ca daca prietena ei este anisia de ce sa nu se marite cu ea? Iar Victorasul si-a spus gusturile in materie de femei: PREFERA BLONDELE! Parca asa incepuse si Vladone, Lili, nu-i asa?

Lexi, orice sirop care sa provoace expectoratia se da pana in ora 18.00, altfel copilul va tusi toata noaptea. cat despre durerea de spate, fa-ti analize de urina, am avut si eu o infectie urinara si ma durea spatele de abia respiram de durere... eram cu calmante la ordinea zilei...a trecut numai cu antibiotic pt infectie urinara...

Elenia, nu stiu despre ce caz vorbiti... dar si eu sunt tare speriata la gandul ca ceva rau li s-ar putea intampla. ma tot uit la Discovery investigation si vad acolo cum fete, adolescente, pur si simplu dispar de pe fata pamantului, fete superbe dar cu prea multa incredere in oameni si incerc sa-mi dau seama cum sa fac sa gasesc o balanta intre ai invata sa fie deschisi si comunicativi si totusi sa nu aiba incredere in necunoscuti...

cam atat.. despre noi, putine de spus. Slava Domnului copiii sunt sanatosi, putin muciosi dar ok. cu restul ne descurcam noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi merci de cafea!

Elenia- am vazut pozele cu Darius si e o "mandrete" de baiat. A crescut tare mult.

Youannamarie- ma bucur mult ca ai mai dat un semn de viata - mi-e tare dor de "cearceafurile" tale. Multumesc mult de aprecieri.
Mariei cochete. Bine ca a trecut cu bine peste varicela - Victor inca nu a facut si parca tare as vrea sa faca sa scape.
te mai asteptam pe la noi.

Cat despre admiratori - pentru Victor doar eu exist - el m-a nascut si el cu mine se casatoreste si azi dimineata m-a anuntat ca azi este ziua pupaturilor - sa ma astept ca azi o sa ma pupe toata ziua - de fapt cand sunt langa el ma pupa - non stop. Aseara Cristi ma intreba daca as fi vrut o fetita - i-am spus ca nu - iar el foarte nostalgic imi spune - pai te cred ca ca la cat de iubita esti - daca ar fi o fetita pe mine m-ar pupa toata ziua!

Lexi - despre "ce as face" nu stiu ce sa spun. Mie mi-e tare frica sa-i las singuri in parc. Ai mei fug in 2 directii si am emotii tare mari de fiecare data ca nu am 2 perechi de ochi pentru fiecare.
In general le-am spus ca in zonele intime nu are voie sa umble nimeni - nici copii nici adulti- doar eu si tati avem voie! Sa nu vorbeasca cu persoanele straine doar daca suntem noi langa ei. Sa nu i-a nimic de la nimeni. I-am avertizat ca se poate intampla ca o persoana prezentabila sa fie mai periculoasa decat un cesetor... Daca se pierd (Doamne fereste) eu le-am spus sa stea pe loc si daca vad un politai sa apeleze la el.
Eu chiar nu stiu cum as reactiona sa vad ca o persoana vine in parc la un copil "lasat nesupravegheat"! Imi dau seama acum ca nu numai barbatii pot fi periculosi ca pot fi si femei periculoase!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, mamici!

Din sirul "perlelor", Maria a zis ca atunci cand o sa fie mare o sa faca si ea o fetita... o sa ma faca pe mine... Apoi mie mi-a zis ca o sa o faca pe o fetita de la gradinita de la ea, cu care s-a jucat ieri foarte mult.

Pe filmulet nu m-am uitat, ca, daca este pe Youtube, nu pot sa aud de la servici. Dar afara suntem cu ochii pe ea. Dar niciodata nu strica un dram de atentie in plus.

Lexi, ti-am trimis si eu un PM.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gety, ce scumpa a fost Maria. Deci sa inteleg ca vrea sa fie ea mamica ta.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Va astept la o cafea calda cu lapte sau la un ceai dupa preferinte.

La noi e o vreme ingrozitoare, o ceata sa o tai cu cutitul nu alta.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Cris, multumim pentru cafea.
Si aici e rece, dimineata a iesit soarele putin dar acum e innorat.
Aseara am achizitionat 6 ghivece cu primule superbe. Ador primulele, sunt minunate si au niste culori atat de frumoase! Abia astept sa le plantez in jardiniere si sa le pun la geam, efectiv inveselesc toata casa.
In alta ordine de idei, Maria a inceput azi gradinita dupa o lunga perioada de absenta. Bineinteles ca nu prea vroia sa mearga dar am convins-o pana la urma. Sper sa reziste fara imbolnaviri, pe cat posibil.
Eu inca mai am dureri de spate dar nu mai sunt chiar asa puternice ca acum 2-3 zile. Masajele sotului meu au dat rezultate desi urlam efectiv de durere de cum ma atingea. Rox, nu e infectie urinara caci am avut muschii inflamati la spate. Masajele sotului si Voltarenul m-au ajutat. Inca nu ma pot apleca bine dar tot e mai bine decat pana acum.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

Un An Nou cu sanatate, noroc si numai bucurii va urez si eu cu intarziere.
Multumesc fetelor care ne-ati trecut in lista cu bebe2. Din pacate voi v-ati facut timp sa ne treceti in lista dar eu nu mi-am mai facut timp sa intru si nici sa pun poze...
De ceva vreme am tot vrut sa intru si pana acum nu am reusit. Abia a inceput anul si am deja o lista cu treburi de rezolvat care zace pe frigider si vad ca nu am reusit inca nimic sa tai din ea. Ori cei 30 de ani isi spun cuvantul ori faptul ca copiii sunt doar pe grija mea(pentru ca sotul meu ajunge tare tarziu) ma face sa fiu tot in urma cu treaba. Nu stiu, cert e ca nu imi mai ajunge timpul.
Am citit cate ceva pe sarite si am vazut si niste poze cu copiii lui Roxanacare zambesc in toate pozele, sunt veseli si frumosi. Apoi acum ceva timp m-am mai uitat si am vazut doua fetite frumoase si cu ochisori frumosi de Anangel si Gety,apoi o mamica fericita cu doi baieti-Crisnemes si una la fel de fericita si topita dupa baietelul ei- Lilina.[black]
Cam atat de la noi,ma bucur ca am reusit sa va scriu putin si multumesc inca o data ca m-ati trecut in lista cu bebe2.

Sa fie un an bun pentru toata lumea si sa citim aici numai de bine despre toti puiutii si toate mamicile. Trebuie sa fug pentru ca cel mic se va trezi in curand.

Sofimic, mami de Sofia-Ana(27.09.2006) si Robert-Nicolas(27.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, mamici!

Am iar o perioada mai aglomerata la servici, care ma tine in loc un pic. Sper de maine sa fie mai liber.

Sofimic, bine ai revenit! Poate o sa ai timp sa ne scrii mai des, desi copilul stiu ca-ti ocupa mult timp, de unde rezulta ca timp liber e mai putin.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Sofimic, ma bucur ca ne-ai scris, un an nou cat mai bun si voua!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput