Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!!(163)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

azi noapte soata mea a plecat pe canapea la 3 dimineata pt ca nu mai suporta "horcaielile" mele.
cica m-ar fi intrebat de 4 ori daca mi-e rau si cand s-a lamurit ca doar sforai si incerc sa respir a cedat si a plecat...

a decretat ca abia asteapta sa nasc ca sta intr-un stres permanent.
bun asa, acum suntem 2

pe de alta parte, ma pregatesc pentru petrecerea de sambata. am cerut de la obraz cadouri sub forma de pampers, plus mici lucruri de pe lista mea care nu erau inca luate.

asa ca azi tin pumnii celor doua fete inscrise la nastere azi, celor care vor sa mai pofteasca la rand, si intre timp mai fac nitel curat

sa aveti o zi minunata, fetelor!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 33s
AMR 39 de zile
felix

Mergi la inceput

Wudy, cred ca numai noi doua suntem.
nu am ajuns inca la intrebarea ta, dar depinde de la centru la centru.
la privat pentru o ecografie normala de trimestru III, ar putea fi 100 de lei in medie.

cea morfologica, cu doppler, test anti-stress, 3D, e mult mai scumpa.
dar poti sa te uiti pe net la diferitele clinici (medlife, eurclinic, cmu), sa-ti faci o idee, cu precizarea ca cele mai obscure, de cartier sa zic asa, sunt nitel mai ieftine.

eu am fost la o clinica de care n-a auzit nimeni niciodata (dupa doctorita mea - pana sa-mi zica Mayane ca lucreaza si la Medlife), prin 1 Mai, si echo morfo trim III a fost 150 lei.

sper sa te fi ajutat si nu te bag in ceata mai rau, ca taaaare mult am vorbit

AMR 39 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

HAI LOUTZY !!!

Sunt si io treaza, a sunat aiurea careva la interfon; am intrat sa iau cafeaua cu voi, ma intorc pe partea ailalta vreo 2 ore, asa...

RELUSHA, asteptam vesti !!

rox 34+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Bebelu ocupata 24 / 24, Loutzy cu "treaba" , cine ne face capitol nou? Se pricepe careva?

rox 34+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Si eu sunt pe aici, mai intai am citit din urma.
Buna dimineata!!

Intai galeria pentru fete

HAI, LOUTZI!! HAI,MAMICO!!!
HAI, BEBELANA!! CURAJ!!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 33s+

Mergi la inceput

eu una nu stiu parola de user pe forum ca m-as fi bagat.
o asteptam pe Lori

daca stie cineva parola pentru forum, mi-o puteti trimite si mie, sa pot ajuta daca e ceva? sa'mna!

AMR 39 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Azi ne vin doi cavaleri!! MIHAI STEFFAN SI SERBAN ANDREI!!

Si acu sa incerc sa raspund...din ce-mi aduc aminte bineinteles.

Tortul Padurea Neagra eu il fac altfel mai simplu, ptr ca blatul ala original mie nu-mi iese niciodata. Si nu, nu se fac numai cu frisca...adica in mare parte da, insa se face si un jeleu de visine care-i da tot farmecul. Voi scrie reteta astazi si-o voi pune pe gmail.

Apoi...la Falticeni m-as duce nu ptr medici ci ptr asistente care acolo sunt sub comanda matusii mele si alta mi-ar fi ingrijirea...Aici nu pot garanta ca se va uita cineva la mine...Insa, cum v-am spus, nu m-am hotarat...Oricum, balanta inclina mai mult spre Bt...ptr ca oricum DD e cu mine si ma va ajuta El asa cum m-a ajutat mereu...

Despre spalare dupa Boboteaza, eu una voi incerca sa tin saptamana ptr ca asa a fost din mosi stramosi...iar daca nu voi avea urgente, nu voi spala...

Eu, multumesc Domnului, de cand stau mai mult in pat, am scapat de 70% din duereri. Pana si noaptea dorm bine.Mi-am trimis o urina la analize ca mi se pare mie un pic suspect o usturime usoara din cand in cand, iar maine voi avea rezultatul. Sper sa fie bine. Inainte de sarcina raceam frecvent, pana acu in schimb am scapat...sper sa scap si de acum inainte, cat mai am. Tot maine ma duc dupa prenatal...sper sa nu intampin greutati cu dr meu de familie.
La dr ginecolog m-am programat abia pe 13 ian ptr ca sotul lucreaza pe 10, iar singura nu ma deplasez...nici nu pot dar nici nu vreau la gerul si ghetusul care este.

Ma bucur ca mamicile noastre mai intra din cand in cand...cred ca sunt f ocupate si apreciez ca-si gasesc timp si ptr noi.

Bun...cam atat deocamdata. Mai revin cu galerie sau felicitari (in functie de situatie) mai tarziu.
V-am pupat!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 33s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neata'fetele eu sunt super fericita, nu ca as fi dormit excelent ci pentru ca am visat ca dadeam tzitzi la gasutza si tragea de ziceai ca -i pompa si cand inghitzea se auzea numai gogaltz-gogaltz.

DAr gata vad va Laurici s-a pus pe treba si baietzelul vrea afara

HAi Laura

HAi BEbelana

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 33 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Neata si multu de coffee
Simo multumesc si ma bucur ca esti bine
uau, Loutzy,vine bebe....

Hai LOUTZY!!!

Hai BEBECT!!!

36+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Hai ca incerc eu sa fac capitol nou... Numai sa nu patesc ca Laura data trecuta, cand au inchis capitolul inainte sa puna ea link... tine-ti-mi pumnii

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

32+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput