Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!!(163)
Raspunsuri - Pagina 17
luciact spune:
Simo si eu sunt purtatoare de ochelari

iar par prea mult nu am,cade destul de mult dar mi a mai ramas si mie de o coada![]()
![]()
, ma gandisem sa ma tund de pe acum sa scap de o grija
iar cu dulciurile...chiar ieri imi zicea prietena mea, ca naoptea alapta si manca bomboane M&M s, cik simtea nevoia...probabil are legatura cu alaptatul, n am cautat inca pe net..
si mi place programul tau...suna bine

36+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
Shines spune:
Lucia..e bine sa il tunzi putin inainte de nastere.
eu ma preg sapt viit sa merg sa il ciuntesc iar..mai scurt..si fac si ceva breton sa nu se vada chelia din frunte![]()
acu eu iau pauza de net..si bebe l-am teleportat in brate la tati..sa plimbe la el si sa mai cante pana adoarme![]()
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
luciact spune:
Simo cum e operatia, s a vindecat, mai doare, iei ceva calmante? eu nu m am hotarat inca cum sa nasc, am zis ca daca nu vine singura pana la 38sapt sa fac cezariana ca o sa fie cam mare....sa vad ce zice dr sapt viit la control

36+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciact Simo cum e operatia, s a vindecat, mai doare, iei ceva calmante? eu nu m am hotarat inca cum sa nasc, am zis ca daca nu vine singura pana la 38sapt sa fac cezariana ca o sa fie cam mare....sa vad ce zice dr sapt viit la control ![]() ![]() ![]() ![]() 36+ Eva Mariahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1 |
cu op e greu a doua zi doar ..pe urma mai ai dureri cateva zile..dar usoare
eu cand am aj acasa din spital deja am facut mancare..mi-am facut treaba ca de obicei..doar ca nu am ridicat greutati si nu m-am fortat prea tare.
dupa ce mi-a scos firu (la 10 zile)nu am mai simtit nimic..decat usoara jena daca ma ating acolo pantalonii..ca e totusi ''buba''
acu..dupa 3 sapt..sunt ca noua, mi-am revenit foarte repede.

depinde de organism totusi
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
Mayane spune:
Eu nici nu stiu ce sa-mi doresc... Am o piele asa de proasta ca nu mi-a trecut inca vanataia de la analizele care le-am facut acum o luna... Adaugat la faptul ca sunt supraponderala, o sa fie o vindecare grea...
Dar asta este, rabda baba pentru frumusete si mamica pentru bebel.
Si taieturi, si vergeturi, si kilograme... ![]()
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
32+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
loutzy spune:
Fetelor cred ca ajung la spital, ca de vreo ora juma nu ma lasa contractiile si ma doare spatele ca la balamuc. Sunt cam la 9-10 min. Mai stau juma de ora si sun dr.
Si ce ma enerveaza mai tare e ca al meu e la munca

Laura
38+ cu
AMR 7 de zile
mica_daria spune:
Hei Lotzy mami curaj!!!!!!!!

Happy 35+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
mica_daria spune:
laura sa ne dai de stire daca pleci de acasa, sa scoatem motatele mai intens. Ale mele inca sunt la incalzire.![]()
HAIDEEEEEE LAURAAAAAAA
Happy 35+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
RaluKara spune:
BB Yasmy, la mine era 1,5 kg la 32 de saptamani.dR a zis ca e un pic cam micuta dar totusi in grafic si ca cresterile sunt neregulate in aceasta perioada in sensul ca pot aparea diferente majore de la o saptamana la alta. cred ca depinde putin si de conformatia ta si a taticului dimensiunea lui bebe. oricum, personal, nu pun prea mare baza pe aprecierea ecografului de a determina greutatea avand in vedere ca se face dupa masurarea lungimii oaselor si ca exista copii mai slabuti si altii mai dolofani. daca in rest e totul bine nu cred ca conteaza prea mult fiecare suta de grame.
aditza, imi pare rau de starea proasta si de despartirea de lupoaica. stiu cat de greu e sa ramai fara un animalut, mai ales dupa atatia ani.
sa treaca...
deea sav, uff, fugi repede la stat in pat si fara niciun pic de treaba sau efort ca mai are bebe de stat putin in burtica, trebuie sa se faca mare. si mai ales incearca sa iti pastrezi calmul, ajuta enorm. ti=o spun din proprie experienta.
missmj, te inteleg perfect. tot ce ai descris tu e si la mine. plus stari de voma si contractii dureroase neregulate. imi vine sa ma urc pe pereti, sunt groaznic de irascibila si obosita...
shubu, daca ma luam dupa faza ca durerile de mijloc sunt prevestitoare nasterii...ooo...pai eram nascuta deja de peste o luna de zile. si uite-ma tot in formula economicfa.
mirela, nu crezi ca esti prea harnicuta? cat timp a trecut de la cezariana? parca te plangeai zilele trecute de o supuratie de la cezariana, daca nu m-a lasat de tot pe mine memoria. dam bataie daca nu stai cumintica. P.S. vreau si eu "scartaitoare" ...
bebelu,
2 fete frumoase si asteptam sa va obisnuiti una cu cealalta ca sa mai aiba si mami timp de forumeala
shines, imi place programul vostru. sper ca si buburuza mea sa ma ajute sa facem un program de genul asta.
gabivalceanu, brrr, ma sperii cu experienta cu culturile de col. sambata merg si eu la dr si a zis ca le facem si pe astea...pana acuma nu m-am mai urcat pe masa in timpul sarcinii si nu cred ca o sa suport prea bine"dragalelile" lor pe la col. daca deranjeaza ceva pe acolo? ...nu vreau...nu pot sa dau :skip" la partea asta?
bebelana 

Lo,
si bine ai revenit
Mayane
, nu mai plange de "floricelele" dupa burta. mie mi=au aparut acum 3 zile si imi venea sa mor de ciuda, ca m-am dat cu crema de am innebunit . dar sper ca sunt superficiale si ca or sa se estompeze cu timpul.
lili
si te mai asteptam, mamica eroina...
loutzy, scoatem niste motate si pentru tine?? tine-ne la curent
Raluca
37+ cu
Maia
RaluKara spune:
BB Yasmy, la mine era 1,5 kg la 32 de saptamani.dR a zis ca e un pic cam micuta dar totusi in grafic si ca cresterile sunt neregulate in aceasta perioada in sensul ca pot aparea diferente majore de la o saptamana la alta. cred ca depinde putin si de conformatia ta si a taticului dimensiunea lui bebe. oricum, personal, nu pun prea mare baza pe aprecierea ecografului de a determina greutatea avand in vedere ca se face dupa masurarea lungimii oaselor si ca exista copii mai slabuti si altii mai dolofani. daca in rest e totul bine nu cred ca conteaza prea mult fiecare suta de grame.
aditza, imi pare rau de starea proasta si de despartirea de lupoaica. stiu cat de greu e sa ramai fara un animalut, mai ales dupa atatia ani.
sa treaca...
deea sav, uff, fugi repede la stat in pat si fara niciun pic de treaba sau efort ca mai are bebe de stat putin in burtica, trebuie sa se faca mare. si mai ales incearca sa iti pastrezi calmul, ajuta enorm. ti=o spun din proprie experienta.
missmj, te inteleg perfect. tot ce ai descris tu e si la mine. plus stari de voma si contractii dureroase neregulate. imi vine sa ma urc pe pereti, sunt groaznic de irascibila si obosita...
shubu, daca ma luam dupa faza ca durerile de mijloc sunt prevestitoare nasterii...ooo...pai eram nascuta deja de peste o luna de zile. si uite-ma tot in formula economicfa.
mirela, nu crezi ca esti prea harnicuta? cat timp a trecut de la cezariana? parca te plangeai zilele trecute de o supuratie de la cezariana, daca nu m-a lasat de tot pe mine memoria. dam bataie daca nu stai cumintica. P.S. vreau si eu "scartaitoare" ...
bebelu,
2 fete frumoase si asteptam sa va obisnuiti una cu cealalta ca sa mai aiba si mami timp de forumeala
shines, imi place programul vostru. sper ca si buburuza mea sa ma ajute sa facem un program de genul asta.
gabivalceanu, brrr, ma sperii cu experienta cu culturile de col. sambata merg si eu la dr si a zis ca le facem si pe astea...pana acuma nu m-am mai urcat pe masa in timpul sarcinii si nu cred ca o sa suport prea bine"dragalelile" lor pe la col. daca deranjeaza ceva pe acolo? ...nu vreau...nu pot sa dau :skip" la partea asta?
bebelana 

Lo,
si bine ai revenit
Mayane
, nu mai plange de "floricelele" dupa burta. mie mi=au aparut acum 3 zile si imi venea sa mor de ciuda, ca m-am dat cu crema de am innebunit . dar sper ca sunt superficiale si ca or sa se estompeze cu timpul.
lili
si te mai asteptam, mamica eroina...
loutzy, scoatem niste motate si pentru tine?? tine-ne la curent
Raluca
37+ cu
Maia