Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!!(163)
Raspunsuri - Pagina 15
Mayane spune:

HAI BEBELANA!!! 

HAI ZUMZU!!! 

HAI RELUSHA!!! 

HAI ANA_MARIA_M!!! 

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
32+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
dangabriela spune:
Buna seara !
Intram si noi sa facem prezenta, si sa incurajam fetele care au nevoie:
HAI BEBELANA 

ROXX sper ca esti mai bine , 

sa treaca supararea, fii optimista , ca bebelina va prinde puteri, si in curand veti ,merge acasa la tati!
Astazi am fost si noi la eco, avem 2900 gr, dr zice ca e ok, dar nu am fixat inca cezariana, cica oricum dupa 23 ian ( cand o sa am deja 39 s implinite) ca nu are rost sa ne grabim, ca bebe e bine mersi, are lichid indeajuns, colul are 3,5 si e inchis, nu am contractii.
Eu sunt un pic asa in dubii, mi se pare un pic cam tarziu, daca nasc natural pana atunci? ( eu fac tratament pt trombofilie si treb schimbat exact cu 10 zile inainte de nastere).Dar am incredere in dr, daca considera ca asa e mai bine pt bebe, asa vom face!!
Multumesc fetelor pt aprecierile la adresa burticii![]()
![]()

FVL heterozigot, 36 de saptamani
Andrei
Mayane spune:
MI-A INFLORIT BURTAAAA 
Partea stanga s-a umplut de vergeturi. Mai ciudat e ca am facut vegeturi pe stanga, cand bebe sta pe dreapta, Dupa ce ca aveam burta stramba, acum mai e si inflorita 
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
32+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
Lili_g spune:
Va
fete dragi. Doar azi am reusit sa intru si am citit ultimele 3 pagini pe sarite 
Felicitari prospetelor mamici, curaj celor care urmeaza.
Noi suntem bine cu totii, doar fiica-mea cea mica ne pune nervii la incercare ...inca nu accepta schimbarea 

Tunde m-am gandit la tine dupa experienta mea trista cu epidurala...daca la tine la spital nu au facut niciodata precis sa nu faci.
Mie mi-au facut-o gresit si ne-au bagat in sperieti...nu pe mine ca eu aproape am lesinat nu mai pricepeam mare lucru da' pe omu' care o bagase pe maneca ...
Bb e cumintel, mananca bine, avem lapte, de vreo 3 nopti se trezeste doar la 3-3,5 h. Doarme cu tati ca sa pot eu sa ma odihnesc, am avut cateva nopti nedormite si mi-a trebuit un pic sa-mi revin. Am ramas cu o durere nasoala de sale care ma chinuie rau.
Bebelule, micuta ta mananca asa de des ca nu se satura daca nu a venit decat colostru, ala e in cantitate mica ...e greu rau pana vine laptele dar daca nu stimulezi nu vine. Doar sa o pui pe ea la san sa te chinuiesti asa din ora in ora...insa e foarte obositor...mai ai si operatia...of...sau sa incerci sa te mulgi cum spune Patricia si eu zic ca intr-o zi ar trebui sa se rezolve si sa vina lapticul. 
va adimir mamicilor, mirelus tu faci treburi acasa cu motaneii tai. Ai grija de tine ca e important.
Simo, ce frumos program ai tu..eu n-am 3 ore pt mine dar juma' de ora/zi imi pastrrez ![]()
va
poate apuc sa intru mai des
loutzy spune:
Mayane

hai nu mai fi supi. Mie mi-au inflorit bucile si soldurile.
si nu aveam inainte nici macar o vergetura.

Laura
38+ cu
AMR 7 de zile
bebelu86 spune:
Lili m-am muls, am strans 70-80ml de fiecare data, deci este, dar nu se satura ea doar cu colostru.
sper sa rez probl dupa ce vine lapticu.

cea mica o sa obisnuiasca cu ideea k mai e un bb. mai greu, dar sunt sigura k vei face fata situatiei
noi va lasa. noapte buna 

cu
Natalia Maria (30.12.2010)
maimutzica10 spune:

HAI BEBECT !!!!

Mayanne, poate nu sunt vergeturi, baga creme si uleiuri
Shines, bebelu, bebelusi, irinuka ce ma bucur ca apucati sa mai intrati si voi pe forum sa ne povestiti una alta (chiar dc schimbati impresii intre voi, ca noi deocamdata...)
rox 34+
Marie Lorelei
think pink
loutzy spune:
Somnic usor si vise placute!! fetele si buburuzele.
Noi ne bagam la somnic, vb maine.

Laura
38+ cu
AMR 7 de zile
djlaura01 spune:
ma bag si eu la somnik.va

pe toate
_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?