Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!!(163)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Sal, fetele!

Fara motate azi...

Mirela, cum merge?

Bebelu, nu-i da lapte praf... e pacat... daca e mincacioasa, vei avea super laptic. De ce zice pediatru ca sa-i dai lapte praf, sa va mai odihniti... Pai imagineaza-ti peste vreo luna-doua cind va mai reglati: bebe se scoala noaptea, tu somnoroasa ii bagi tzitzi in gura, papa si gata! Versus: bebe se scoala noaptea, tu te dai jos din pat, bebe urla, mergi la bucatarie, aprinzi lumina, fuge somnul, incalzesti apa, bebe urla, pui lapte praf in biberon, pui apa, agiti bine, timp in care bebe in dormitor urla, daca din greseala ai incalzit prea tare, ai pus-o, mai stai 5-10 minute (excluzind ca faci apa fiarta si racita). Apoi trebuie sa speli bibe, ca nu se lasa asa, ca dezvolta gargauni... Unde o odihna? Probabil ca zice la lp e mai satios... dar eu nu cred. Pup fetita ... si mamica.

Roxx, sper ca pina acum puica ta s-a adaptat... of, hai ca va fi bine!

Mai voiam ceva, dar am uitat. Pup toate fetele, cam asta era ideea.

Eu m-am cracit azi pt culturile de col, brrr, yeah, auci, toate. Cica aia ma scirmane de mor si declara: nu vad colul. Eu: mai cautati-l, ca nu l-a luat nimeni. Pina la urma a chemat-o pe alta, eu in timpul ista abandonata acolo cu ila-n (ma rog, detalii)... Alta a scirmanit un timp si a luat ceva mormaind... Tot ea! Acum, sa vedem, ceva au recoltat din noncolul meu. La eco era de 2 centimetri si ceva acum doua zile...

In rest... ma car prin casa si imprejurimi...

Pup,
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui sicuta13

...Suntem bine, mari 2,800. Maine merg la spital pentru o eco dopler...

Cris, 33 sapt.,viitoare mamica de Carla

2.800 ???

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

32+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

SICUTA;33 SAPT SI 2800..e super bebe

SIMO;Bravo pt programul regularizat\
Vasilasanita;le scoatem?sau mai stam?

Bebelu;pup si de la noi..

de ce v-am zis Eu ca n-am stat in baie de 6 ani in vana sa ma relaxez?..d'asta..program incarcat de mame

l-am tuns pe Mario...asa tanar s-a facut...si iaca are si obrajiori...da m-am obosit...offf..spala inainte...spala dupa..si la El nu-i voie numi filat..sa aiba parul in suvitze..se misca incontinuu...

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

gabi stiu ce zici. dar nu se satura din san. si imi cere ff des. si sa stau la max o ora sa ma trezesc sa ii dau san juma de ora..e si mai groaznic.
macar pana imi vine lapticu. acu e doar colostru.
poate atunci se va satura si lasam lp.

Simo hai k mai e un picut si vine fata acasa cu voi si numai esti trista ca nue cu tine

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Ralu..
inteleg ce spui..si eu patesc la fel..doar ca al meu nu adoarme pana nu papa bine..ieri l-am tinut 45 min la san..a tras bine-bine..pe urma tot papa vroia..si a mai baut 60 ml din bibe...dupa care doarme linistit.
inteleg perfect importanta alaptarii..de aia insist zilnic sa suga, dar daca nu se satura..nu il las asa. asta e. cum spunea cineva, sunt femei care pot si femei care nu.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Ralu..
inteleg ce spui..si eu patesc la fel..doar ca al meu nu adoarme pana nu papa bine..ieri l-am tinut 45 min la san..a tras bine-bine..pe urma tot papa vroia..si a mai baut 60 ml din bibe...dupa care doarme linistit.
inteleg perfect importanta alaptarii..de aia insist zilnic sa suga, dar daca nu se satura..nu il las asa. asta e. cum spunea cineva, sunt femei care pot si femei care nu.

asa e s la mine..nu se satura, oricat ar papa.
suge de rupe, oboseste, adoarme 10-15 min si vrea iar. sau hai la max 30min. si atunci cefac? stau doar cu ea la san, schimbat caca si atat?
azi abia la 12 si ceva am apucat sa papsi sa merg la buda.

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Of, mai Shines si Bebelu... asa-i, e usor de pe margine... sa zici! Daca nu se satura, nu se satura, trebuie sa-i dai lp! Parca ma auziti si pe mine peste vreo luna...

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

Of, mai Shines si Bebelu... asa-i, e usor de pe margine... sa zici! Daca nu se satura, nu se satura, trebuie sa-i dai lp! Parca ma auziti si pe mine peste vreo luna...

Pup.

lasa..nu te gandi de pe acu la alaptat..va fi ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Shines si Bebelu, nici fata mea nu se satura din san, asta pentru ca e prea mica sa traga, dar eu ma mulg dupa fiecare alaptat si ii dau supliment MULS, de fiecare data. Nici la mine nu venea laptic in pompa mai mult de 5 ml, dar am insistat mereu si mereu, din ora in ora, iar acum scot dintr-un san si 100 ml. Perseverati, si dupa aceea va va fi mai usor. Asta e sfatul meu, voi faceti cum credeti.

Eu am suferit si am plans zilele astea de am crezut ca mor, mi-am petrecut noaptea de revelion mulgandu-ma, dar a trecut...sper ca o sa scap si de muls, sper ca o sa inceapa sa traga mai bine

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebect spune:

buna fetele
Am intrat sa va citesc si sa va zic ultimele noutati de la echo. Bebe are peste 4kg este foarte mare si avand in vedere ca maine facem 39 sapt si 1 zi, suntem programati la cezariana la ora 10. Cezariana se impune si datorita copiloiului mare dar sincera sa fiu asta imi si doream. Asa ca maine voi fi mamica pt a doua oara. Am niste emotii de mor. Deja colul s-a deschis putin asa ca nu mai duram mult.Maxim in cateva zile daca nu in seara asta ar fi venit bebele
Va pup si sa ne auzim cu bine
39+

Mergi la inceput