Aspirante optimiste !!!> 20 ani (624)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Roxana la o val peste 5 exista posibilitatea sa fie sarcina,dar daca mai este viabila trebuie ca val la sange sa se dupleze in 48 de ore.Succes

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna,

In mod normal beta la 6 si ceva coincide sapt4 de sarcina (de la5 la 426), dar daca zici ca ti-a venit...

Edit:A, da si Anca a zis bine, repeta analiza maine sa vezi daca ti se dubleaza.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Va multumesc din suflet, deci maine ar trebui sa fie peste 12 ca sa fie sarcina.Multumesc mult!!!

Mergi la inceput

Gabyv pai dupa UM cam saptamana 4 ar fi de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

RGE, nu te supara pe mine, dar mie-mi suna a avort menstrual povestea. Sper din suflet sa ma insel, sa creasca beta si sa fie bebe. Acea sangerare "abundenta" nu suna deloc grozav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
RGE eu nu sunt f. priceputa in val de beta dar din cate pov se pare ca este o sarcina care se elimina singura prin avort menstrual. Imi pare rau.

http://lt1f.lilypie.com/sxAwp2.png
ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

buna fetelor

ce faceti? vad ca sunteti bine
Luciana, tu maine te linistesti :)
eu maine sau mai sigur poimaine

faza luteala dureaza 14 zile in orice situatie? stiti si de ce?

Luciana eu tot asa, incerc sa nu mai acord atentie semnelor organismului meu

TB insa azi e 36.8 (ieri 37 C)
am si usoara jena in zona ovarelor
sanul drept e mai tensionat si doare mai mult - ;poate are leg. cu partea pe care Am ovulat

in fine...luna asta sun t oricum mai negativa in gandire fata de luna trecuta. nu mai am aceleasi emotii

sa vedem ce-o mai fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

[quote]citat din mesajul lui Lidia_P

Buna fetelor,

Am intrat si eu la voi pe forum pt ca am cateva intrebari la care sper ca puteti voi sa imi raspundeti.

O persoana foarte draga mie incearca de aproape 7 ani sa aiba un copil, dupa mai multe tratamente si sarcini care la 3 luni se opresc din evolutie a facut acum niste analize si se pare ca problema ar fi de la ovulele ei...precizez ca peroana are 37 ani si i s-a spus ca ovulele ei sunt pe terminate si cam batrane (asa am inteles eu)
Ideea este ca mi-a propus sa ii donez eu ovule (eu am 27 ani si tocmai am nascut un baietel perfect sanatos)
Intrebarea mea este in ce consta procedura de recoltare (adica cum se preleva ovulele), daca la varsta mea este necesar un tratament cu hormoni si daca este necesar ce complicati ar putea sa apara de la un astfel de tratament?
Voi in locul meu ati dona un ovul mai ales ca daca de la un astfel de ovul ar rezulta un copil ar urma sa il vezi pe parcursul vieti lui?

Sper sa va gasiti timp sa imi raspundeti si mie.

va pup pe toate si va tin pumni!!

[b]Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag[/

Lidia, e o problema foarte delicata

pe de o parte - faci un mare bine si undeva vei fi rasplatita, apreciata de cine trebuie
pe de alta parte - sa fie o persoana atat de apropiata e destul de alunecos. nu stiu cum aceqa persoana are acest curaj -eu nu as putea sa traiesc linistita stiind ca tu oricand ai putea sa faci ceva in defavoarea familiei lor

acum poate va intelegeti, poate iti e draga dar se intgampla atatea lucruri in viata..cand si cum te astepti mai putin. tu trebuie sa ai taria sa traiesti stiind ca acel copil e si o parte din tine, dar sunt oameni care se cearta de la o bucata de paine, de la un motiv de nimic.....

e o decizie destul de grea de luat insa as sfatui-o sa faca asta cu o donatoare necunoscuta....

Mergi la inceput

Nu ma supar fetelor, va multumesc pentru raspunsuri...un test de sarcina m-ar ajuta ma gandesc ca ar trebui sa iasa nu, daca ar fi totusi sarcina si mi-a venit menstruatia peste..Ieri la control, adica in timpul menstruatiei asteia, dr mi-a spus ca este inchis colul si mi-a spus ca asa palpabil ar arata a sarcina dar la ecograf nu s-a putut vedea nimic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

RGE cred ca tot un beta repetat peste 2 zile te-ar ajuta mai mult. daca a fost ceva si nu mai e s-ar putea testul sa se insele si sa mai detecteze totusi un usor beta, deci tot un test cu liniuta T stearsa. pentru linistea ta eu zic ca e mai bun beta repetat, asa sti cel mai bine cum stai. multa sanatate!

http://lt1f.lilypie.com/sxAwp2.png
ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput