Aspirante optimiste !!!> 20 ani (624)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Uf fetelor , eu astept ziua de maine cu atata emotie
Mi-e asa frica ca vor venii uratii , nu am simptomele de menstra , dar simt o apasare pe ovare.Sper sa nu fi racit ca urinez , cred ca mai des

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici!

cred ca este de la bb

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Doamne ajuta dar parca mi-e si frica sa-mi analizez reactiile corpului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Luciana nu-ti fie frica,tot o sa iasa liniutzele pana la urma,o sa vezi

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Paula stiu ca vor iesi pana la urma liniutele la noi toate , dar...am emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Te cred Luciana
Si eu am avut niste emotii acum cand am facut acum testele

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Si ce ma enerveaza este ca am tendinta de a analiza fiecare reactie a corpului , ba ametesc , ba simt apasare pe ovare , ba ma dor sanii , ba am nasul infundat si cand suflu am mici sangerari(si cica , am citit azi si asta ar fi un semn), ba mi se face un pic rau.Dar mi-e frica sa ma gandesc la ele ca la semne prevestitoare sa nu cumva sa fie induse de mine, bineinteles in afara de sangerarile nazale.
Abia astept sa vina maine sa vad ce va fi sa scap de emotiile astea cel putin inca 24 de zile

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu la voi pe forum pt ca am cateva intrebari la care sper ca puteti voi sa imi raspundeti.

O persoana foarte draga mie incearca de aproape 7 ani sa aiba un copil, dupa mai multe tratamente si sarcini care la 3 luni se opresc din evolutie a facut acum niste analize si se pare ca problema ar fi de la ovulele ei...precizez ca peroana are 37 ani si i s-a spus ca ovulele ei sunt pe terminate si cam batrane (asa am inteles eu)
Ideea este ca mi-a propus sa ii donez eu ovule (eu am 27 ani si tocmai am nascut un baietel perfect sanatos)
Intrebarea mea este in ce consta procedura de recoltare (adica cum se preleva ovulele), daca la varsta mea este necesar un tratament cu hormoni si daca este necesar ce complicati ar putea sa apara de la un astfel de tratament?
Voi in locul meu ati dona un ovul mai ales ca daca de la un astfel de ovul ar rezulta un copil ar urma sa il vezi pe parcursul vieti lui?

Sper sa va gasiti timp sa imi raspundeti si mie.

va pup pe toate si va tin pumni!!

Mergi la inceput

Eu nu stiu in ce consta acea procedura , dar referitor la cealalta intrebare daca imi permiti:
spui ca este o persoana f draga tie ,deci inseamna ca i-ai fost aproape in tot acest timp in care s-a chinuit sa aiba un copil al ei si ai vazut cat a suferit , si daca ar fi putut face un copil fara ajutor l-ai fi iubit si pe el la fel de mult.Eu cred ca in locul tau i-as face aceasta bucurie.Pentru o persoana f draga mie as face acest lucru doar ca sa o vad fericita .Sper ca nu te-am derutat mai tare

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna si de la mine
Eu Z 58 si niste sani umflati si durerosi...eu zic ca mai stau pana sapt viit si apoi la ginecolog ca nu e de gluma!
Cine mai stie de DiDi? ca nu a mai intrat de mult...urma Fiv_ul nu?

Lidia, nu iti pot spune in ce consta exact procedura de don, dar stiu sigur ca exista un tratament hormonal. Am vazut un reportaj cu fetele care doneaza in Spania si aparent nu e chiar f usor, dar ele fac asta pe bani!
Acum sincer eu sunt egoista si nu as putea sa vad un copil astfel creat, toata viata mea.(ar fi o particica din mine, crescuta de altcineva) Sunt pro donarii de ovule sau de spermatozoizi, dar nu apropiatilor. Oricum decizia iti apartine, iar numai faptul ca te gandesti, dai dovada de o mare bunatate!
Succes, in decizia ta!!
Poate ne anunti, daca hotarasti ceva ....

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Buna ziua fetelor si La multi ani cu sanatate si bebeii mult doriti sa vi-i dea Domnul!!!
Apelez la voi caci mereu am gasit sprijin si raspunsuri foarte bune si prompte :)
Puteti sa-mi spuneti si mie ce inseamna aceasta valoare?
Beta hCG Rezultat 6.33 Interval de referinta

<5 mUI/mL
1 -10 sapt: 201.64 - >225000 mUI/mL
11-15 sapt: 22536 - >225000 mUI/mL
16-22 sapt: 8006.62 - 50238.60 mUI/mL
23-40 sapt: 15599.80 - 49412.65 mUI/mL Metoda CMIA

Si ca sa va spun despre ce este vorba cm-urile mele sunt o luna de 27 zile, o luna de 30.Ultima menstruatie a fost pe 3 decembrie, trebuia sa-mi vina pe 1 ianuarie, nu mi-a venit, pe 3 am facut test si era foarte pala a doua liniuta dar marti spre miercuri noapte mi-a venit cm foarte abundent, am fost la medic nu se poate vedea daca mai este sarcina sau nu si mi-a spus sa fac beta hcg.

Mergi la inceput