Aspirante optimiste !!!> 20 ani (624)
Raspunsuri - Pagina 3
PaulaFrida spune:
Camady parola e cea pe care ai ales-o tu,am incercat eu acum si am reusit sa ma loghez,in sfarsit
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
lucianamoga spune:
Fetelor eu va las pe ziua de azi
pe toate si sa aveti o zi minunata
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici!
cixinica spune:
Buna!
paula imi pare rau de testele negative, dar pana nu vezi rosu mai ai o speranta
multi si o zi minunata sa aveti!
lorena_86 spune:
fetelor
va multumesc ca sunteti alaturi de mine dar am fost iar greu incercata de viata.....ce sa-i faci....nu mi-a ajuns prin cate am trecut....asta e....tot inainte
dupa ce ca am pierdut indemnizatia de somaj......am refuzat propunerea sefei de am ramane la serviciu....nu mi-am cautat nimic aici in tara ca de....ma bazam pe fratemiu....am mai dar si 300 ron pe pasaport biometric.....si am pierdut si sansa sa fac bebe anul asta ca daca ma angajez in tara trebuie sa am vechime la locul de munca
si toate astea datorita fratiorului meu scump si drag care mi-a dat un sut acolo unde ma doare cel mai tare.....nu poate sa ma mai ia cu el ca au inchiriat o garsoniera micuta si au nevoie de intimitate plus alte probleme
si asta cu o saptamana inainte de plecare....frumos, nu?
asta dupa ce l-am intrebat cred ca de o mie de ori daca e sigur ca ma poate lua....ca nu ia impus nimeni....el s-a oferit....asta ma enerveaza cel mai tare....ca nici macar nu l-am rugat ci el mi-a propus.....si acum raman cu degetul in gura....asa cum am mai patit in multe situatii
si cam asta e tot....ce sa mai zic
ma gandesc totusi sa plec singura dar e foarte riscant si foarte greu....ca am vb si cu simo ....m-am sfatuit cu ea.....dar nu cred ca o sa fac pasu asta singura.....ma las batuta
asta e....incerc sa ma resemnez....sa-mi gasesc un job si s-o iau de la capat.....si asa la cate lovituri am primit de la viata.....ce mai conteaza una
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
racheel spune:
Offfff, lore, ce pot sa-ti zic?Imi pare rau
O zi frumoasa va doresc
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!
gabyv spune:
Lore, eu zic ca s-a speriat si el...a crezut ca o sa ramanii f mult la el si ca nu o sa-ti gasesti servici. Simo are dreptate, e riscant singura, plus ca e greu.
As vrea sa-ti dau o solutie mai ok, dar din pacate, nu stiu ce sa zic. E pacat ca ti-a facut asta, tocmai dupa ce te-a asigurat ca te primeste.
offf... numai probleme, mititica!
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
gabyv spune:
ah, Nelia, legat de mama ta si mie mi s-a intamplat la fel... sotul meu a insistat sa o chem, ca sa putem sta si noi de vorba si etc... problema e ca dupa 2 zile mi-a dat seama, ce mult m-am schimbat si mama la fel. Nu mai aveam aceleasi idei, acelasi conceptii...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
gaby nu e vb de asta ca stia ca imediat ce imi gasesc o sa vina si sotul.....pur si simplu nu a mai avut nevoie
el a insistat sa vin cu el ca sa impartim chiria pe 2 ca prietena lui trebuia sa stea la camin si singur nu isi permitea sa plateasca de asta ainsistat atat de mult sa vin cu el.....numai ca parintii prietenei lui iau inchiriat ei o garsoniera si el o sa stea cu ea si acum ca nu mai are nevoie de mine m-a expediat
numai pe interes.....stiu sigur
asta e
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
cixinica spune:
lorena imi para rau sa aud asa ceva, mai ales de la frate
oricum, singura e foarte greu sa te descurci departe de casa
despre bebe facut in tara, pentru indemnizatie de crestere copil iti trebuie sa fii angajarta 12 luni anterior datei nasterii ....gasirea unui loc de munca o sa fie probabil mai greoaie, nu stiu ce posibilitati ai in Sibiu( sper sa nu gresesc)
eu iti urez multa bafta sa iei hotararea cea mai buna pentru tine
Katy82 spune:
Lore desi uneori ce ni se intampla ni se pare groaznic, poate ca asa a vrut Dumnezeu. Poate El are pregatit pt tine un job bun aici in tara asa ca nu vei mai fii nevoita sa stai departe de dragalasul tau sot. In plus daca reusesti sa te angajezi, ceea ce cred ca vei face cat de curand, dupa 3 luni de la angajare va puneti pe facut , timp in care iti poti rezolva si problemele de sanatate. Lore capul sus, tot raul spre bine!
http://lt1f.lilypie.com/sxAwp2.png
ca in 2011 sa devin !