Prietene la bine si la greu -96
Raspunsuri - Pagina 16
laura - andreea spune:
Buna dimineata, suplimentez si eu cafiaua si dau si una fierbinte pentru Coque, pe care o pupez si-i trimit ceva . Mateiutz este baietel in toata regula domnule', bravo
Lidia, adevar graiesti in privinta cremelor. Si eu am incercat cam tot ce se putea, concluzia = alea mai scumpe nu sunt mai scumpe pt ca sunt mai bune in nici un caz. Tonicul de fatza si toate sapunurile lichide si altele asemenea sunt prostii, doar tine pielea fara sa respire, o usuca etc. Eu am trecut demult la produse naturiste si cumpar f putine produse si alea toate bio insa si astea sunt pe categorii de calitate. Pt fatza folosesc o crema pe baza de gutuie de la Dr Haushka si seara de obicei ulei de migdale presat la rece si ulei de galbenele cumparate de la plafar din RO. Gomaj fac cu taratza si malai sau cu apa simpla utilizand o manusa.
Apropos de Nivea, am vazut ieri la DM un anunt in care scria ca se retrag de pe piata toate produsele, sunt tare curioasa de ce??????
Dana, branza aia de capra o stiu insa are sare. In ceea ce priveste sucul de rosii, este La Selva (asta este mai scump), mai am folosit inca unul insa nu mai stiu numele, ma uit cand ma duc la magazin si-ti zic. Nu l-am verificat pe ala de la DM de la Alnatura insa nu cred ca are nici un adaos. Cel mentionat se gaseste in magazinele bio gen VierLinden (asta nu apare si la voi) insa cred ca ai putea sa te uiti in orice magazin bio. Pastele sunt gen alfabet de la Rapunzel, firma nemteasca bio, printre cele mai bune zic eu. Eu am gasit doua variante, simple si colorate.
Monis, poti face orice combinatie vrei cu fenicul, eu am mai amestecat cu diverse legume gen morcov, albitura, ce am avut in frigider.
Am facut ciorbitza de cocos made in Ro cu bors cumparat de aici si mancat fii-mea un castronel plin ieri. Am inceput ieri sa fac piftie de cocos-curcan si-i voi face si ei un castronel, sunt tare curioasa.
In rest, am tot improvizat zilele astea ca nu prea am avut timp de creatii. I-am pregatit niste fasii din piept de curcan, sa vedem cu ce le combin si i le fac la cuptor.
poze
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coquelicot Off-topic, Ivatherm este firma sotiei lui Hurezeanu, scolita pe la Paris in farmacie, extrem de frumoasa, usor pretioasa,rafinata, etc. mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009) |
confirm, am vazut-o si eu in reportaj, arata bengos tipa, exact cum ai spus.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
lylyana.ion spune:
a adormit frichi, asa ca mai pot sa zic doo vorbe.
despre creme(Licu ): nici eu nu folosesc creme, doar pe maini, cand e frig afara, desi parca mi-ar trebui , iar spre rusinea mea sotul mi-a facut cadou acum 7 luni un set complet de creme si geluri plus aparatul necesar de la nuskin. ei bine, recunosc ca nu le-am folosit, insa sunt foarte apreciati si bine cotati, dar necunoscuti, pentru ca nu isi fac reclama tv.
acum ca tot ati discutat, am desfacut si eu cutia din nou , si vad ca am "di tati". ce ma nemultumeste la ele este existenta parabenilor, care-mi stau toti ca un ghimpe in coaste, insa le voi folosi, si foi face feedback. pana atunci, daca aveti curiozitatea, intrati pe site-ul lor, nuskin.com, si vedeti despre ce este vorba.
ziceam ca am si aparatul Galvanic Spa, care cica face minuni, doar ca nu am timp sa-l folosesc si ma umplu de
daca aveti nevoie de mai multe iformatii, cumnatul meu participa la sedintele lor, si-l intreb ce va intereseaza. din cate imi amintesc, daca iti faci cont si comanzi, este mai ieftin, sau daca comanzi in contul nostru, ceva de genul
despre ou+carne (coque ): eu ii dau de fiecare data carne la pranz daca ii dau ou dimineata, de vreo 2 saptamani, nu cred ca este gresit, in conditiile in care alex nu mananca verzituri sa-si mai ia fier de acolo, iar carne mananca asa si asa
Monica, sper ca ti-e mai bie piciorul
trimit asa, si poate mai apuc sa scriu
edit: puteti cauta pe youtube galvanic spa II
dankutza spune:
citat din mesajul lui coquelicot Intrebare: cand renuntam la restrictia ou/carne in aceeasi zi / masa? Eu am renuntat de cateva ori, fie am dat ou dimineata si carne la pranz, fie am facut perisoare sau sufle' si am pus si ou si carne. S-a intamplat de 3 ori insa. |
Eu nu am tinut restrictia asta decat putin. Cred ca de la vreo 8 luni, i-am dat si ou si legume+carne in aceeasi zi, doar de 2 ori pe saptamna. Si nu am vazut ca nu ar fi bine. Bine, e normal, sa i se faca foame dupa mai mult timp, dupa ce papa un ousor.
lylyana.ion spune:
intre timp am gasit si www.nuskin.com/ro_RO/products/hidden/97137340.html" target="_blank"> pachetul
monica_80 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Lyly multumesc de intrebare, piciorul e mai bine, s-a mai dezumflat un pic, insist cu compresele cu varza si antiinflamatoare, dar inca nu pot calca normal pe el.
Licurici eu am folosit mult timp cremele de zi si de noapte de la olay, sunt foarte bune, se vad efectele imediat, nu am folosit-o pe cea la care face reclama total efects parca si iti mai recomand crema de la gerovital H3 evolution, cea 30+, care mie imi place f mult si e usor antirid, cam cat avem noi nevoie acum. o gasesti aici: http://www.farmec.ro/crema-lift-hidratanta-de-zi-cu-fp-1/
Nu stiu dca cei de la gerovital pastreaza formula originala H3, dar stiu ca pe vremea comunistilor se pleca din tara cu valizele pline cu gerovital si se vindeau in afara ca painea calda, era crema minune, la fel si cu pastilele de gerovital.
Mami fericita de printesa Mariuta
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui Lidia74 Lyly 2.500 RON e pachetul sau nu vad eu bine? Lidia |
a fost 1700, probabil pt ca a cumparat fransiza
laurairina13 spune:
Multam tuturor fetelor, interesant studiul de piata cu cremele, notat tot, zilele astea bag si eu o vizita prin plafare si farmacii, o sa caut uleiurile de migdale/galbenele, si cremele alea cu spirulin sau gerovitalul plant forte, sau gerovital H3 evolution. La astea mi-a ramas gandu.
Pana una alta probez o saptamana sa ma spal fara nici o solutie pe fata, fara creme si alte chimicale. Doar seara cu ulei de masline pe fata(Lidiutz). Vreau sa vaz cum se comporta fata...
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Lidia74 spune:
Laura daca vrei sa incerci uleiul de masline pune max 2 picaturi pe deget si distribuie-le pe frunte, obraji, barbie, nas apoi uda-ti degetele si maseaza usor sa intre in piele. Am uitat sa iti spun: cand aveam fata uscata de nu mai stiam ce sa ii fac mi-am dres-o in cele din urma cu crema Doina (pe atunci nu stiam de uleiul de masline). Pt o hidratare cat mai buna este bine ca, uleiul de masline, cremele sa intre in piele cu cativa stropi de apa. Laura eu in fiecare seara ma demachiez cu ulei de masline. Il pun pe o discheta. Dimineata folosesc o lotiune tonica cu laptisor de matca apoi ma dau cu ulei.
Se pare ca cremele din afara sunt testate pe tenurile femeilor de acolo si adaptate lor.
Monica ma bucur ca esti mai bine.