Prietene la bine si la greu -96
Raspunsuri - Pagina 13
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Ancutz, tu vorbesti serios, pan la 27 ani nici o cremussa?????Ce inseamna sa ai ten normal si fara probleme..Eu de cand ma stiu am fost fie buboasa, fie cu ten sensibilos rau. Ia zii, ceva semne concrete de urati, sau astept pana iti faci mila de psihicul meu labil si iti cumperi un test?? Amalia mea nu e chiar asa miorlaita dar ne termina capitolul adormit. Daca pana acum doar seara era cu lupte adormitul, acum si peste zi. Pur si simplu cand stiu ca se apropie ora sa o adorm, mai bine ma impusc. Acu isi face mila zmau de mine ca sunt borti, si o adoarme el cand e acasa..Da nu stiu cat o sa reziste...psihic vorbind.. BLOGUL MEU |
nici o cremussa, maica'mea mi-a tot repetat ca ea nu s-a dat cu crema pe fata in tinerete si mi-a intrat bine in cap, plus ca la cum arata ea e logic sa-i urmez sfatul ...am avut noroc si de o adolescenta fara acnee, nici macar un cos nu am avut pe fata...cred ca e curat noroc
legat de urati, am scris "bre" mai adineauri ca au venit , ce emotii mi-au dat, of of
auzi, imi place faza cu zmau' care adoarme rechinasa
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ancutza_Bro spune:
Ionela nu m-ai suparat deloc, jur pe rosu , si chiar daca vreodata as primi critici din partea ta , tot nu m-as supara
faza cu lego s-a intamplat azi...exact ca si tine, asa am simtit pe moment ca ar tebui sa fac: sa o ajut sa le imbine, nici prin gand nu mi-a trecut ca o sa se apuce de plans... cand am zis ca il ascund am glumit, era un pe-acolo ... nu o sa i-l ascund, dar mai incerc maine niste "experimente" ... pana acum ne jucam cu Lego astfel: eu le imbinam, ea le strica...acum e fetita mare si vrea sa le imbine singura
ps: nu ti-ai pierdut nici un haz nik
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Ionela nu m-ai suparat deloc, jur pe rosu , si chiar daca vreodata as primi critici din partea ta , tot nu m-as supara faza cu lego s-a intamplat azi...exact ca si tine, asa am simtit pe moment ca ar tebui sa fac: sa o ajut sa le imbine, nici prin gand nu mi-a trecut ca o sa se apuce de plans... cand am zis ca il ascund am glumit, era un pe-acolo ... nu o sa i-l ascund, dar mai incerc maine niste "experimente" ... pana acum ne jucam cu Lego astfel: eu le imbinam, ea le strica...acum e fetita mare si vrea sa le imbine singura ps: nu ti-ai pierdut nici un haz nik Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro [ nici o cremussa, maica'mea mi-a tot repetat ca ea nu s-a dat cu crema pe fata in tinerete si mi-a intrat bine in cap, plus ca la cum arata ea e logic sa-i urmez sfatul ...am avut noroc si de o adolescenta fara acnee, nici macar un cos nu am avut pe fata...cred ca e curat noroc legat de urati, am scris "bre" mai adineauri ca au venit , ce emotii mi-au dat, of of auzi, imi place faza cu zmau' care adoarme rechinasa |
haidi bre, ai zis si io nu am vazut?? in ce hal am ajuns...Noroc ca sunt borti, ca altfel nu aveam nici o scuza
Bun asa, ca altfel eram cu gura pe tine sa fuji la farmacie.
Si zmau a cedat nervos dupa 25 de min de plimbat, cantat, m-am dus eu si am cedat nervos inca 28 min ca sa adoarma
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
many_bani spune:
Mai Ancutzule, Sabinutza face lego? Pai Vlad in afara sa chitaie masinile/avioanele/locomotivele si sa arunce niste bilute nu mai face nimic altceva. Ba mint, ii fac eu ceva cu cuburile si vine nervos si le darama.
Crize face si Vlad, nu mai vrea sa manance in scaunul de masa, daca vrea ceva si nu sunt pe faza plange si cand ii dau nu ii mai trebuie si se tavaleste, isi prinde degetele la usi, plange si in secunda doi iar este acolo. Si multe altele, simt ca nu mai pot si ma cert in gand, probabil ca nu mai am rabdare, de daca am facut copil tarziu, el nu are nici o vina ca eu sunt o necontrolata. Nu mai vreau sa merg la cumparaturi cu el, nu sta in carut, nu vrea in brate, vrea pe jos sa traga marfa pe el, sa traga de oameni , lista este lunga. Incerc sa gasesc si eu solutii, uneori reusesc sa trec cu bine, alteori nu insa mergem mai departe, si mai vrem curand si bb2.
Smara multam de raspuns, sper sa nu fie cu suparare .
Te-am intrebat ptr. ca si tati de Vlad este din fam. de maghiari, mi-ar fi placut sa invete si copilul asta maghiara, asa sa nu rada verisorii de el si el sa nu stie, insa tati a cam refuzat. In primul rand nu mai vorbeste maghiara cu accent, dar nici vocabularul nu mai este prea bogat. Vad ca citeste beletristica in maghiara, dar soacra zice ca vorbeste cu accent de sudist, concluzia a fost ca mai tarziu si poate de la bunica, sa nu invete prost de la tati.
Gata fug la
mami de Vlad (29.10.2009)
laurairina13 spune:
Noapti buna la feti, de maine ma bag pe crosetat, am primit comenzi si is asa happy!! Zmau s-a pus pe facut reclama la matzili mele si am primit comanda de 3 matzeeee
Mai am si martisoarele in plan. Deci busy scrie pe mine, si buzunarele doldora de bani Poate intr-o luna de crosetat imi permit si eu o crema Clinique...
am dat un edit: Monis ai pup iu , sa nu interpretezi cumva altfel razaciosii mei de aici, sa crezi ca sunt cu apropo la postarea ta.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Noapti buna la feti, de maine ma bag pe crosetat, am primit comenzi si is asa happy!! Zmau s-a pus pe facut reclama la matzili mele si am primit comanda de 3 matzeeee Mai am si martisoarele in plan. Deci busy scrie pe mine, si buzunarele doldora de bani Poate intr-o luna de crosetat imi permit si eu o crema Clinique... Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) Firefly's shop BLOGUL MEU |
Asta cu zmaul facand reclama la matze e prea taaaareeee! . Spor la crosetat si sa faci banuti frumusei sa-ti iei ce creme vrei tu ( folosit plural cu intentie)
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )
dymomo77 spune:
Laura la creme nu ma bag. Mie nu imi prieste nici una fie ea ieftina sau scumpa. Astea romanasti sunt prea grase cele normale(gen nivea ) nu isi fac efectul(adica fatza mea ramane tot uscata si descuamata) iar alea mai scumpe nu fac minuni. Acum am un Galenic antirid(care e suficient de scumputa, cred ca in jur de 100 sau un pic mai mult) care e bunutza dar nu super. Din gama descrisa de Monis nu am incercat dar de cand il am pe Danut nu prea imi mai permit sa dau bane pe pardon fatza mea decat in limitele bugetului ramas... adik mai nik.
In ceea ce il priveste pe Danut la noi partea aia super nasoala a trecut deja in sensul ca in afara de o banala raceala la 10 luni nu a fost deloc bolnav, de mancat mananca foarte bine si cumintel la el in scaunel orice ii dau, de vreo 2-3 saptamani adoarme ff usor si neleganat(isi bea lapticul, imi intoarce spatele si daca il tin in brate in 5 minute somn), noaptea se trezeste 1 data, maxim de doua ori pe langa masa de la 06.00, nu plange decat daca se loveste sau este obosit. Acuma na mai sunt si exceptii dar pe ansamblu stam ff bine fata de cum am inceput(ca nu cred ca au mai fost copii cu dureri de burtica pana pe la 10 luni si sa urle toata noaptea ca atunci cand era mic si avea colici). Pentru faptul ca nu mai vrea leganat e nasol daca se trezeste noaptea ca se foieste si cate 1 ora pana adoarme la loc. Ce e drept Danut adoarme seara ff tarziu(23.00-00.00) pentru ca desi incercam(pana acum vreo 2 saptamani) sa il adormim mai devreme(21.00 maxim 22.00) in afara de faptul ca si eu si ta'su ne umpleam de nervi el tot la 23.30 adormea asa ca acum il lasam in ritmul lui(desi eu nu sunt prea incantata de orele lui de somn). De dormit insa doarme pana la 09.30-10.00 dimineata.
In schimb ziua e argint viu si cu exceptia celor 1.5-2 ore de somn la pranz nu sta locului o secunda. Alearga, se urca pe mobila/scaune , masa, asa ca toata ziua stau cu ochii pe el sa nu se loveasca. Daca ma asez la calculator e direct la mine in brate si daca citesc se uita la mine dar daca incerc sa scriu nu ma lasa asa ca timp de raspuns la fetele dragi ioc.
Cu vorbitul insa stam prost tare, in afara de mama, tata, si da-da sau a-da nu mai zice nimic si oricat ii spun de papa, apa si alte cuvinte de astea nu vrea sa vorbeasca deloc...
Exceptie face seara asta in care a adormit la 20.45 in schimb pe la 21.15 s-a trezit si o ora ne-am foit prin pat.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
Ancutza_Bro spune:
Many first: sa dea Domnu' sa iasa bine cu bb2 , ca-copiii cresc
second: Vladut este un baiat inteligent si activ...nu face lego, dar face multe altele in afara de asta...stii tu: fiecare copil e diferit ...sa stii ca si Sabina a avut o perioada cand aproape se arunca din scaunul de masa...nu am mai pus-o vreo doua saptamani in scaun, ii dadeam sa manance pe canapea , dar ieri m-am enervat ca nu deschidea gurita decat pe jumate si a varsat tot pe ea si hop-top in scaunul de masa...nu a zis nici pas...azi am pus-o iar , dar numai la pranz cand a mancat ciorbita si nu a protestat, cand nu a mai vrut am dat-o jos si si-a vazut de ale ei...daca merge si maine tot e bun
faceti o pauza la scaunel si il mai pui dupa un timp, hm? oare merge si la voi?
la cumparaturi Sabina inca sta in caruciorul de cumparaturi, doar ca trebuie sa ii dau ceva la mana, ceva din ce am cumparat, sa poata studia in voie, cand se plictiseste ii dau altceva si tot asa
Ma pt un fratior / o surioara lui Vladut