Prietene la bine si la greu -96
Raspunsuri - Pagina 11
monis5 spune:
pe repede inainte ca de obicei...
Andre pe unde sunteti mami? si nici pe Magda nu am vazut-o anul asta... oare avea ceva control la inimioara cu Rares?
Monica poate bagi totusi o fisa la doctor sa nu fie si altceva. Eu sper ca e doar entorsa, adica asa se umfla la entorse, daca ar fi si altceva te-ar durea rau-rau-rau.
Lidia ce-mi place ca scrii des!
Dana nu cred sa se schimbe ceva esential repede de tot, dar poate consecventa sa ajute finally... Sper si eu . Asa eram si eu cu somnul cand eram mica, chin si mega chin. Dar cu mintea de acum ma gandesc ca era si o problema de educatie .
Ancutza
Marijan al meu nu bea nici 150 de apa. Bea cateva inghitituri cand si cand. E drept ca in vara bea mai mult, dar acum nu prea.
Floricik sa nu ne uiti cu ofertele de concediu . Voi ati incercat ceva rutina de seara etc?
Many cand a trecut Vladut la un singur somn pe zi? si cat a durat? adica a avut ba un somn, ba doua ca inainte? ca parca si noi spre acolo mergem, dar nu e hotarat, ba e unul pe zi, ba 2 si mi-e greu sa-mi fac program asa... Frumosi copilasii de revelion, i-am admirat tare.
Laura_a merci de raspuns. Imi place mult la gust, ma simt asa nostalgica, imi aminteste tare de ceaiul de lactatie . O sa incerc si eu la cuptor. Azi i-am dat cu peste, ce l-am nimerit . Pui doar fenicul si peste si ulei si ierburi? sau mai pui si cateva legume suplimentare? Merci
Ionela oau ce vorbaret e Mihnea! Super-super! Pup tare mamica incercata
Licurici mie si cu el in pat, 40 de min mi se pare mult, insa in brate e exclus, eu pur si simplu nu-l pot cara atat , desi uneori mi-as dori, ca stiu ca mai incolo nici atat n-o sa pot . Oare maine ajunge coletul ala?
Lyly merci draga mea
tre sa parasesc locul, ca Iulian ajunge fix cat sa vada pe birou si sta atarnat cu o mana si cu cealalta tot imi arata lucruri de pe birou si zice iiiiiii si nu stiu ce sa-i dau, ca-s numai stickuri, cabluri si alte chestii... bebelusesti
ps
Smarandita mi-a placut ce ti-a scris Laura, insa eu nu-s asa toleranta. Adica trebuie sa mai si judeci ce-ti iese pe gura, chit ca vorbesti cu copilul tau sau cu seful tau etc. Asa ca inteleg cat de tare te-ai suparat, insa noroc cu sot ca te-a tinut sa nu raspunzi atunci. Oricum, asta e o experienta care trebuie clar trecuta la lista cu ce sa nu ajungem sa le facem / spunem copiilor nostri (cand om fi batrani si senili ). burtica bulgareasca.
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
many_bani spune:
Monis, Vlad la putin timp dupa ce a implinit un an a ramas intr-un somn. De atunci numai de 2 ori s-a intamplat sa mai doarma inainte de pranz, era la plimbare in carut, treaz mai de dimineata decat de obicei si a adormit afara. In rest programul lui este cam asa: intre 13-14 in functie cand sunt eu gata cu mancarea, are masa, apoi hlizeala cateva minute si pe urma somn, 2-3 ore. Seara el se culca 21,30-22 si doarme pana la 9,30-10 cu frecusurile de rigoare.
mami de Vlad (29.10.2009)
gabitza35 spune:
mda...pentru ca somnul s-au hotarat sa-l faca de la 11 la 13 si pt ca a fost lungutz,m-am andit eu in capul meu ca gata,la 20.30 se impart pijamalele si am si eu o ora de privit Tv,vorbit cu tati,etc
Dar,deunde,tocmai ce au adormit...i-amdus la culcareca nu mai rezistau,miorlaieli,se intindeau pe jos,cascau.Sper sa fie un somn scurt si sa nu ne decalam prea tare cu somnul de noapte.
Azi nu au vrut sa pape nimik
revin
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
laurairina13 spune:
Monis de dimineata a dus zmau coletul, eu zic ca pe maine ar cam trebui sa ajunga..Daca nu, luni cel tarziu sigur e acolo.
Ai dreptate, eu tare toleranta mai sunt sa scuz pe altii, indeosebi astia care ne comenteaza pe noi mamicile tot ce facem, da uite si cat ma plang pe aici de treaba asta..
Raluci, count down cat pana la test?
Mi se pare mie sau esti putin suparata..?
un mic la feti: saptamana viitoare e ziulica mea, si tot sper ca macar atunci sa imi permit si eu o cremussa de face mai bunutza. Ce creme de fata pt zi/noapte folositi asa mai pt fete cu inceput de riduri? Zic asa pentru ca ma tot uit la fata mea si am riduri de alea laba gastei pe la ochi si vad ca si in frunte am un rid mare de expresie [:-(] ce firme macar(avene, ivatherm, vichy, olay..bla bla), ca de ales gama (ten sensibilos in obraji si gras in rest, caut eu la locul faptei). Am avut si eu de la Avene o crema pentru ten tanar sensibil si cu probleme acneice, dar nu a avut nici o revelatie pe fata mea.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
many_bani spune:
Laura referitor la cremele scumpe este ca la pomul laudat. Eu am luat eucerin hyaluron filler si nu s-a vazut nimic, da nimic. Acum Mosul mi-a adus Olay total de zi, si una pe baza de extract de melc ptr. noapte. O sa vad ce si cum inca dau cu ce am din cele vechi. La mine este complicata treaba ca am un ten cu tendinte cuperotice si cand vine seara zici ca ma imbalsamez cu atatea trebuie sa dau. Dar din experienta ptr. un ten sensibil este foarte buna Bioderma Sensibio A-R. Sfatul dermatologului meu este sa cumparam cremele care se comercializeaza numai in farmacii si nu cele care au un marketing puternic. Uneori respect, alteori nu
grigore_tina spune:
Licurici multam de articol.
Legat de creme: eu am fost mare fan Loreal (bine inca sunt fan la sampon).Cremele lor mi se par divine.De curand am gasit la DM o crema facuta de Apidermin ,cu laptisor de matca, este ieftine (8 ron parca) si mi s-a parut excelenta.E pentru ten uscat si sensibil ca al meu.Nu cred ca e si pentru riduri.
Ce poti sa mai incerci tu,pe langa Loreal,sunt cremele cu argila de la Ana Aslan parca se numesc AnaVital(le gasesti in farmacii.Parca si Centrofarmul le are).Eu de riduri nu prea stiu multe cremite ca nu folosesc,de asta ti-am spus doar 2 marci.Astea au sigur si antirid.
sus,sus,sus,
2 linii asteptam,
prietene felicitam
many_bani spune:
Alooooooooo, Chiajnaaaaaaaaa, Raluciiiiiiiii
Hai baga un pic nasucul si pe aici.
laurairina13 spune:
Tina am folosit si eu Apidermin la un moment dat dar mi se parea prea unsuroasa, si mirosea parca cam nasol..Mai tare ma enerva ca ramaneam unsuroasa pe fata, si dimineata tot unsuroasa eram, eu mai am si ten mixt...numai un extraluciu pe fata imi lipsea
Acum folosesc un Elmiplant , dar mi imi usuca tare tenul desi e pt riduri de inceput.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Ancutza_Bro spune:
pt cardul de : au venit uratii , deci nema
Licurix eu nu te pot ajuta cu cremele alea pt ca nu am folosit in viata mea crema de fata ...sotul, in schimb are tenul foarte sensibil si imediat se irita , foloseste o crema de la Bioderma si e destul de buna, mai am o prietena care foloseste numai Avene, eu cred ca trebuie sa gasesti ceva ce ti se potriveste tie, uite ce i-a priit Tinei la tine nu a mers...oricum, sper sa nimeresti una care sa-ti mearga bine
mai fetelor, nu stiu daca e vreo perioada sau nu, nu stiu daca mai sunt si alti copilasi care fac asa, daaaarrr Sabina mea a devenit o miorlaita , cand nu poate sa faca ceva se miorlaie, daca o ajuti se pune pe urlat, azi am patit asa de 2 ori, odata se juca cu Lego si nu reusea sa imbine niste piese, am ajutat-o (nu i le-am luat si le-am imbinat eu, le-am imbinat cu manutele ei) si s-a apucat de plans, la fel si cu un capac pe care nu reusea sa-l fixeze (era un saculet pt mancare) si s-a pus pe miorlait, am vazut ca nu reuseste si am pus eu capacul apoi i-am dat "jucaria", iar s-a apucat de plans...nu accepta sa o ajuti sa faca ceva, vrea sa reuseasca ea singura, si cum e si normal ca inca nu reuseste sa faca anumite lucruri se apuca sa urle...
concluzie: daca NU e cum vrea ea, e cu miorlaiala mare , cum sa ii explici la un copil de 1 an si 2 luni ca nu poate sa le faca singur pe toate la varsta asta? mie oricum mi se pare ca inca nu are capacitatea de a intelege de ce unele lucruri sun ASA si nu ALTFEL... degeaba ii spun eu ca nu e voie sa punem manuta la priza/aragaz/etc pt ca ne lovim, ca in urmatoarele 5 min tot acolo se duce si daca nu o las se apuca IAR de plans...cred ca de-abia acum incepem sa simtim ca avem copii
as vrea sa va rog sa nu va sfiiti sa povestiti ce fac copilasii , indiferent daca sunt cra-cra-uri sau non-cra-cra-uri, cred ca din toate avem de invatat si poate daca as vedea ca nu e numai copilul meu care face asa nu m-as mai intreba mereu : "unde gresesc?"
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)