FIV la Sibiu (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Fetelor care ati facut proceduri cu doctorul Ispasoiu. Eu am mutatiile pacatoase din semnatura. Trebuie sa iau Clexane din z1 de stimulare. Doctorul este familiarizat cu astfel de cazuri?

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

maria a fost in decembrie si se mai face cred peste 3-4 luni cand se mai aduna 6 cupluri care fac cu donatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Oria,zi-mi si mie te rog cu cretisoara asta,cand ai inceput sa bei ceaiul?Am incercat si eu acum cateva luni,dar m-am cam lasat pagubasa...Si cu fumatul cand te-ai lasat?Off,alta problema si va trebui sa renunt,caci in februarie voi reusi si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nokianne spune:

Cine mai face FET in ianuarie?
Eu sunt de 3 zile pe femoston si daca endometrul e OK cred ca o sa fac un nou FET in aceasta luna!

Monaramona, parca spuneai ca in ianuarie ai un nou FET.Cand ar tb sa iti vina CM-ul ca sa incepi tratamentul?
Ma bucur mult pentru voi Essperantza si Missppi ca ati facut preventiv cerclaj si va doresc din toata inima sarcina usoara, la termen si bebei sanatosi! La fel ca si pentru Oria77 si celelelte gravidute!

Noki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

lorelei eu cretisoara am baut-o in timpul stimularii (cate 1-2 cani de 400ml pe zi) pentru ca am citit ca face foarte bine la endometru. Seara mai beam (dar asta vreo 4 zile inainte de punctie) o jumatate de pahar de vin rosu, care avea acelasi scop. Mi-au iesit pe nas si unul si altul ca nu mi-au placut de nicio culoare! Dupa ET am mai apucat sa beau o singura zi si drI mi-a zis sa stau potolita, asa ca dupa, nu l-am mai consumat, am trecut exclusiv pe ceaiuri de fructe (atentie sa nu contina si ceai negru).

Fumatul l-am lasat intre punctie si ET. M-au ajutat niste tigari fara nicotina de la farmacie pe baza de eucalipt si lemn de alun. Un vis-o minune si alea... Si-am mai continuat cu ele o perioada din motive nete de constipatie. In loc de cafea am luat ness decofeinizat - il gasesti in supermarket-urile mari (e o singura firma) dar chiar e ok la gust - eu il beau cu o gura de lapte si indulcitor pe baza de ASPARTAM (aviz amatoarelor care nu consuma zahar, zaharina e interzisa in sarcina).

18+ cu 2 x ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaa28 spune:

MONARAMONA merci.
Tb sa ma incarc pozitiv si sa-mi iau inima in dinti pentru o noua incercare, dar intre timp imi fac si acte pentru adoptie (am 36 de ani )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

nokiane ..da pe 18-19 trebuie sa imi vina CM asa ca te urmez si eu cat de curand cu femostonul
maria ti-ai gasit donatoare ? treb sa ai incredre in sansa ta .am auzit ca e ff greu cu adoptia in tara noasta din cauza birocratiei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Merci frumos ,Oria pentru informatii,voi bea si eu ceai de cretisoara si ma voi lasa si de fumat
Fetelor,care mai merge in februarie la Sibiu pentru FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

eu voi face fiv la Sibiu in februarie. asta daca merge bine cu stimularea. am super emotii
as mai avea si eu o rugaminte si anume daca ma poate ajuta cineva cu o informatie la ce farmacie in Bucuresti as putea gasi gonal900? pana acum nu am reusit decat sa fiu pe lista de asteptare la sensi blu si am gasit gonal 300 in alta parte.

Emily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Ai incercat la Farmacia Tei? Si Dona, daca au undeva in tara iti aduc in cateva zile (mie mi-au trims acum vreo 3 luni niste medicamente in 2 zile dintr-un alt judet). Trebuie doar sa dai un telefon, ca sa nu bati drumurile cu vremea asta uracioasa!

18+ cu 2 x ???

Mergi la inceput