Oradea (cap.57) primavara anului - 2011

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Dar cu ce se ocupa sotul de se muta atat? Daca nu e indiscretie desigur

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Ne_am mutat ca sa mutat el de la o firma la alta sau firma si_a mutat sediu!! Ce face? se ocupa de mai multe responsabil productie ,de sit ,intreaga firma.Utilaje pt avioane.

Gwendoline si Kylian

Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Dariana-bine ai venit la noi.Pana ajungeti voi in Oradea voi cere acceptul de la profa de pian numa pana atunci vroiam sa te intreb daca vrei la stat sau la privat ca am doua numere de telefon pe unde a circulat si fiul meu.Veti avea pian acasa sau un sintetizator macar ca altfel iti spun ca n-are sens deoarece va avea teme pentru acasa...
Fetita ta e mai mica decat a mea cu cateva zile doar.

Pana pune adela poze eu va asigur ca iris e o dulce gangureste tot timpul cand o vezi se vede ca e fericita si-i merge bine.

Mergi la inceput

Buna mersi, inca nu stim cand vom ajunge saptamana viitoare stim mai exact data.Noi avem o profesoara la particular vine acasa o data pe saptamana,iar pianul e inchiriat asa ca nu vom putea sa_l aducem! Se pot inchiria si in Oradea ?pian cu coada scurta?

Gwendoline si Kylian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gwendoline- nu stiu sa existe pian pentru inchirieri. Voi veti sta mai multi ani in oradea? te intreb ca o data cu inscrierea la gradi poate ar tb sa faci un raid si pe la scolile mai bune pentru inscrierea la scoala pentru la anul zic si eu...

Mergi la inceput

Da intradevar va trebui si cu scoala, dar am zis ca din martie si asa stim si noi data si cam pe unde vom gasi casa. Si pt asta trebe sa vin in oradea, si vizitam si gradi si scoala si casa o nebuneala mare!!

Mersi mult pt informatii!!Tuturor!

Gwendoline si Kylian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Captura foto de ieri:

29.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi2003

Captura foto de ieri:

29.01.2011

super instant-ul...

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Ce frumos Simina , faci tu ce faci si totdeauna reusesti sa imi atragi atentia la pozele tale , ma pierd in ele si nu ma mai linisteste nimik mai mult ....
promit daca te mai prind pe la nuferi cu aparatul o sa vin sa ma prezint asa am facut si cu Gabi si i-am zis ca o cunosc din poze de pe desprecopii Doamne ce mai radeam
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ma bucur ca-ti plac instantaneele mele.
De fapt cand fotografiez ceva, n-o fac doar pentru mine, ci si pentru delectarea celorlalti.

Mergi la inceput