Oradea (cap.57) primavara anului - 2011

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi2003

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Vai Simina mi-ai inseninat ziua cu pozele tale.

Ma bucur,
Abia cand au inceput sa infloreasca pomii, am simtit cu adevarat ca a venit primavara.
Mereu ma uit pe strada, la tot pasul dupa pomi infloriti. Tare-mi plac.
Am fost duminica in trecere, prin parcul de la fostul muzeu, iar magnoliile au boboci.
Uite ca am pus 3 poze sa vedeti stadiul in care se afla magnoliile:
foto1
foto2
foto3

In max 2 saptamani, voi avea poze cu magnoliile inflorite. Abia astept. Intotdeauna le-am admirat splendoarea.
_

Moni, sanatate va doresc.

Exact asa sunt si la mine acasa, am doi si e primul an in care infloresc, pana acum doar frunze.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

Oradeni dragi, ati putea sa-mi recomandati un endocrinolog bun in Oradea?

Multumesc anticipat si scuze ca nu apuc sa scriu, avem o perioada plina de boli si alte... probleme, n-am timp nici sa respir.

Monica, mami de Luca si Alex
Doamne, ai grija de minunile mele!

Opusul iubirii nu e ura, ci indiferenta.

Eu stiam de dr. Georgescu, dar este foarte ocupata, incearca sa iti faci programare.
CMI DR. GEORGESCU LAURA MONICA
Parcul petofi nr. 9 , telefon nu am gasit.
Endocrinologie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CARLA, multumesc! Si mama mi-a zis de dr. Georgescu, dar o cunoaste doar prin prisma faptului ca e fiica unei foste colege, nu stia ce sa-mi zica dpdv profesional. Poate trec prin parcul Petofi sa vad daca gasesc un nr. sau pot sa-mi fac o programare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

CARLA, multumesc! Si mama mi-a zis de dr. Georgescu, dar o cunoaste doar prin prisma faptului ca e fiica unei foste colege, nu stia ce sa-mi zica dpdv profesional. Poate trec prin parcul Petofi sa vad daca gasesc un nr. sau pot sa-mi fac o programare.

Monica, mami de Luca si Alex
Doamne, ai grija de minunile mele!

Opusul iubirii nu e ura, ci indiferenta.

Cu placere, eu am auzit numai de bine si in plus este prietena cu o cunostinta de a mea si mi-a spus ca este foarte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Am continuat albumul de primavara cu imagini de ieri si de azi.
Din start mentionez ca fotografiile au fost facute in graba.
Cele de ieri, intr-o statie de autobus, cu 2 minute inainte de a urca in mijlocul de transport, cele de azi in parc - tot asa, pe graba si cu ochii in patru dupa nepotica, iar cele de pe malul crisului sunt facute din masina, din timpul mersului.
Dar n-am vrut sa ratez pomii infloriti, ca parca vad ca intr-o saptamana toti sunt verzi.

Delectati-va si voi, rasfoind imaginile incepand de aici.

_
Va urma. (din episodul urmator - magnolii ) Le-am lasat la urma ca sa le dau timp sa infloreasca.

Mergi la inceput

Pana la episodul urmator, va invit sa vedeti/revedeti, imagini din primavara lui 2010.

"Daca nu ai fost niciodata cutremurat pana in adancurile sufletului de o floare deschisa in primavara, poate ca sufletul tau nu va cunoaste nicicand inflorirea." (Audra Foveo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Siminel, ce frumoase sunt fotografiile facute de tine

Eu am facut doar una la magnolii ca ne grabeam si oricum sper sa mai ajung pe acolo ...

O saptamana frumoasa tuturor

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Wow, ce evolutie de la o saptamana la alta. Sigur ajung mai repede acolo. Merci!

P.S. Am lalele la jardiniere. Azi am vazut prima floare. Aseara nu se vedea decat bobocul mic intre frunze, azi...am prima lalea din cele 19. (10 variegate - rosii, 9 portocalii)

"Daca nu ai fost niciodata cutremurat pana in adancurile sufletului de o floare deschisa in primavara, poate ca sufletul tau nu va cunoaste nicicand inflorirea." (Audra Foveo)

Mergi la inceput

Daria, datorita tie, , lumea va viziona azi o duzina de poze de la magnolii.
Eu nu stiam ca sunt atat de inflorite deja, asa ca, de mai asteptam ploile si 4-5 zile, sigur ramaneam fara "sedinta foto" de la magnolii.
Am luat hotararea de a duce aparatul foto cu mine, asa, in 5 minute, dupa ce am vazut poza postata de tine azi dimineata.

Revin cu albumul pana la miezul noptii. Am 180 cadre si trebuie sa le sortez.

Mergi la inceput

Am ales imaginile, am facut un album, sper sa va placa:
04.04.2011

Video:
www.youtube.com/watch?v=SEMAolbEun0" target="_blank">nr.1
www.youtube.com/watch?v=YG1Xk5-GiY0" target="_blank">nr.2
www.youtube.com/watch?v=E_oBZ3qllNs" target="_blank">nr.3

De data asta chiar ca sunt in ton cu titlul topicului.

P.S. Cand va e mai greu, uitati-va catre o floare. Daca veti putea zambi, inseamna ca e "valoroasa".
O saptamana reusita tuturor!

Mergi la inceput