Oradea (cap.57) primavara anului - 2011
Raspunsuri - Pagina 16
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Adica lumea se bucura ca va dormi mai putin cu o ora dimineata. Cool! www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0"> Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Asta asa e, daca te gandesti strict la o zi, adica pe termen scurt.
Daca te gandesti pe termen lung, ne bucuram de mai multa lumina, in fiecare zi, in perioada urmatoare.
_
In alta ordine de idei - m-am apucat de rascolit balconul cu flori.
Curatenie si tunderi drastice, de primavara.
Nu stiu daca voi termina pana la ora meciului.
Trebuie sa schimb pamantul in mai multe ghivece.
Asa ca am o zi plina...dar ce frumos va fi dupa.
Incep sa gandesc pozitiv.
"Daca nu ai fost niciodata cutremurat pana in adancurile sufletului de o floare deschisa in primavara, poate ca sufletul tau nu va cunoaste nicicand inflorirea." (Audra Foveo)
marius spune:
Pai daca ne trezim mai de dimineata si nu dormim cand soarele este sus - normal ca ne pare ziua mai lunga.
In ultima perioada m-am tot trezit pe la 5.45-6.00 maxim - asa incat acum va deveni mai normal va fi 6.45-7.00
Sau cine stie, imi dau si eu ora inapoi?
www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
adi2003 spune:
Cel mai mare parc floral din lume si-a deschis portile in Olanda pe 24.03.2011.
Este vorba de www.keukenhof.nl/en/upload/" target="_blank">Parcul Keukenhof
Este unul din locurile pe care as vrea sa le vad o data-n viata. Am mai vazut imagini de acolo de la editiile precedente, insa de fiecare data, cand vad imensitatea aceea de flori, ma minunez.
Si mai am un loc la care visez sa ajung o data-n viata...Parcul National Plitvice din Croatia.
"Daca nu ai fost niciodata cutremurat pana in adancurile sufletului de o floare deschisa in primavara, poate ca sufletul tau nu va cunoaste nicicand inflorirea." (Audra Foveo)
marius spune:
Pai daca vrei sa mergi - vei merge. Nu e asa de complicat.
De exemplu:
http://www.infoturism.ro/sejur/plitvice-nat--park/
Dar e plin de oferte la o adica, doar sa le pui in aplicare.
www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
adi2003 spune:
Asa, hai-hui, prin lumea intreaga...
Pe 1 iunie ajung in Croatia, dar in capitala ei.
Deci anul asta zic "pas", la vise.
adi2003 spune:
Duminica am iesit la o "sedinta foto", de primavara.
Am pus cateva fotografii sa vedeti si voi.
szivarvany spune:
citat din mesajul lui adi2003 Duminica am iesit la o "sedinta foto", de primavara. Am pus cateva fotografii sa vedeti si voi. |
Super pozicile, multumim
Noi am fost ieri la pranz la cinema, Mamici pt Marte, 3d, suppper fain, ne-a placut
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
moni_or spune:
Oradeni dragi, ati putea sa-mi recomandati un endocrinolog bun in Oradea?
Multumesc anticipat si scuze ca nu apuc sa scriu, avem o perioada plina de boli si alte... probleme, n-am timp nici sa respir.
adi2003 spune:
citat din mesajul lui carla28 Vai Simina mi-ai inseninat ziua cu pozele tale. "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
Ma bucur,
Abia cand au inceput sa infloreasca pomii, am simtit cu adevarat ca a venit primavara.
Mereu ma uit pe strada, la tot pasul dupa pomi infloriti. Tare-mi plac.
Am fost duminica in trecere, prin parcul de la fostul muzeu, iar magnoliile au boboci.
Uite ca am pus 3 poze sa vedeti stadiul in care se afla magnoliile:
foto1
foto2
foto3
In max 2 saptamani, voi avea poze cu magnoliile inflorite. Abia astept. Intotdeauna le-am admirat splendoarea.
_
Moni, sanatate va doresc.