Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 22
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Da ce spor aveti la scris. Azi noapte s-au intors ai mei din mini-concediu. Dimineata la 9.15 a fost mami la mine sa ii fac parul ca dupa atata plaja chiar nu putea merge asa la lucru. Am terminat-o la 11 si am iesit afara. Raisa a adormit in 15 minute. Intre timp a venit si tati, am urcat, am facut rapid ceva de mancare, am mancat si acum tati se uita la tv, Raisa doarme si mami...pe forum. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
vai, concediu...mare...soare
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
babiela spune:
eu i-am dat doar ieri zeama chiora si azi i-am pus morcov pasat, ii dau cu morcov vreo 3 zile, dar maresc cantitatea, apoi adaug pastarnac sau patrunjelul radacina nu m-am hotarat cate putin vreo 2 zile apoi celalalt si tot asa pana ajungem la pireu de legume. asa mi-a explicat pediatra. apoi trecem la fructe
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
a se citi [nashul] Isa 2011 delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
si eu tot nas am citit
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva vreau un sfat- ne gandim pentru calatorii si plimbari sa cumparam un patut tarc - ce recomandati? Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
noi deja am luat e super bun si util mai ales
de la MiniBlu...habar nu am producatorul
e simplu fara vibratii sau masa de infasat...dar are etaj intermediar
Noi 2
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui rodyka eladea, chiar vroiam sa te intreb cum merge cu diversificarea lui Filip, dar m-am gandit ca ai amanat cu atatea pe cap... dar tu cum stai cu ale tale? te-au lasat crizele? Isa 2011 delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
rodi, cu Filip am lasat-o mai maole zilele astea...adica ii dadeam fructele cu branzica dimineata si de 2 zile i-am bagat si supica...deocamdata doar cu morcov si pastarnac...
eu cu ale mele...deocamdata fara dureri..sper sa ma tina asa...sincer numa asta mi-ar lipsi acum sa mai fac si eu crize de fiere ca in rest...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...