Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

MAURICE pai poti pe facebook sa pui poze,pe contul de delfinasi,pe webshot.arata-ne te rog!!!!!!!cu placere pt idee

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabisav spune:

Uf, e un picut cam greu pentru inceput. Multe mamici si multi delfinasi, pana o sa ajung sa va cunosc....
Tot citesc mesajele voastre si ma minunez de cat de mari sunteti si cat mancati. Si ce voinici sunt Paul si Nectarie(scuze daca nu am zis bine)
Cu toate ca Anamaria nu arata a fi un copil slabut, e miculuta, la 5 luni si 2 saptamani are 6,300 kg si 63 cm. Dar ne bucuram ca e sanatoasa si asta e cel mai important si dorim tuturor delfinasilor sa fie sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si eu inca sterilizez si asa ne-a recomandat si pediatra

doar ca nu mai sunt maniaca cu spalatul jucariilor

iar in materie de vase ... eu am numai pentru andrei, chiar si furculita si cutit am lasat deoparte unele doar pentru el (furculita de pasat) si buretele de vase e doar pentru vasele lui.

linguritele eu le pun la sterilizator si de cele mai multe ori papica i-o dau din recipientele VIA sterilizate, doar marul din castronas (de ceramica)

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Poate ca a mai fost intrebarea asta ( eu citesc pe forum abia de cateva zile): Ati dat calciu si fier bebeilor?
Noua ne-a prescris medicul de familie saptamana trecuta calciu de doua ori pe zi si fier, pe langa vigantol, fara sa facem analize. Nu stiu ce sa fac, nu i-am dat inca.

Si apropo de dovleac copt, cine a facut, cam cat timp trebuie tinut la cuptor? nu am mai facut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabisav

Uf, e un picut cam greu pentru inceput. Multe mamici si multi delfinasi, pana o sa ajung sa va cunosc....
Tot citesc mesajele voastre si ma minunez de cat de mari sunteti si cat mancati. Si ce voinici sunt Paul si Nectarie(scuze daca nu am zis bine)
Cu toate ca Anamaria nu arata a fi un copil slabut, e miculuta, la 5 luni si 2 saptamani are 6,300 kg si 63 cm. Dar ne bucuram ca e sanatoasa si asta e cel mai important si dorim tuturor delfinasilor sa fie sanatosi.

Gabi mamica de comoara: Anamaria (19.07.2010)

Raisa mea are 5 luni si 3 zile, 6,070gr si 65cm. Asta e ritmul lor de crestere. Mananca? E vioaie? Atunci nu e nicio problema.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Fier o sa ii dau si eu Raisei dar inca nu. I-a iesit la analize ca e putin anemica. De calciu nu ne-a zis doctorita ca ne-ar da.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Multumesc mami Ramona.
Da, Anamaria e vioaie, sanatoasa, Doamne multumim. Nu ne facem probleme. Cu mancatul e mai mofturoasa (seamana pe mami in privinta asta, am 45 kg, deci...)

Mergi la inceput

Cred ca lumea s-a cam culcat. Ar fi timpul sa o fac si eu.
Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu i-am dat fier la 4 luni, timp de 6 saptamani, dar andrei a fost prematur si a avut hemoglobina mica la nastere

si calciu...are fontanela marita...

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Eu deja i-am pus in supica telina. Nu am stiut ca nu e voie...Sper ca nu e nici o pb

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Nu e voie telina in supica? De ce? Eu i-am dat deja.

Mergi la inceput